Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BrnackaM
Určitě to brzy vyjde 🙌🏻 🍀. Partnerovi na spermio opravdu hodně pomohla kůra Folandrolu a myovunelle tu už někdo zmiňoval, my zkoušíme pár měsíců Conceive gel, ten pomáhá vytvořit prostředí vhodné pro spermie a to složení jim má také pomáhat zdárně dojít k cíli… Je toho tolik, že člověk už ani neví co zkoušet a čemu věřit 🙈. Tak moc držím palce, ať se Vám zlepší spermio a ať se brzy zadaří 🙌🏻 🍀
@Lucinta Ahoj, reakce co jsi měla po utrogestanu vůbec neznám, spíš bych to viděla na virozu.. já spíš po pregnylu jsem měla na asi dvě hodiny zimnici a červenej koláč na břiše. Ted po ovitrelle se nedělo díky bohu nic.
@Pavouček1994
Není mi vůbec nic, žádná rýma, kašel, ani teplota… Myslím si, že jako vrchní sestra bych se určitě tady neptala na virozu, když bych byla nemocná a bylo mi špatně… Právě, že jinak mi kromě téměř klasického PMS nic není… Tak mě napadal jen ten Utrogestan, ten si dávám před spaním…
@Lucinta mně se stalo to samé, myslím, že klidn to může způsobovat progesteron ![]()
@Lucinta v žádném případě neznevažuju tvou práci, chápu to, ale může to být přeci jen cokoliv.. třeba poznáš časem co ti bylo/čim to bylo ![]()
@Elkapelka
Děkuji 🤗. Zajímavý,… z ranní dávky mi není celkem nic, až na tu únavu…
Když jsem doma a po obědě si lehnu, tak pravidelně usnu 🤭 a v noci se opotím jak po právě odběhnutém maratonu 🤣.
@Pavouček1994
Tak jsem to vůbec nemyslela… Po 16 letech jsem i já „zvolnila“, jen jsem tím chtěla „vtipně“ vysvětlit, že kdyby mi bylo špatně a cítila jsem se nemocná, tak bych se určitě neptala a vzala si Paralen
🤗. No, ještě máme pár dní do testování, někde jsem teď vyčetla, že to může být jeden z časných příznaků těhotenství, no spíš se raději přikláním k Utrogestanu, abych nebyla v pondělí zklamaná… Ale třeba to poznám v pondělí, čím to je… bylo 🤭 🙌🏻
@wokin jojo, do srdíčka ještě v CAR a pak si tě přibírá tvůj gynekolog
@Lucinta určitě to může být utrogestanem. Já se takhle potím v noci každou MS a je to šílený, člověk se pořádně ani nevyspí
a i když jsi to dřív neznala, tak co si budeme povídat hormony dělají divy
samozřejmě je to jen teorie
@Gamelka
Ahojky a děkuji za zprávu. No je to nepříjemné, co si budeme povídat 🙃. Deska opět, 3:45, takže super budíček 😁. Ještě, že jsem dneska doma, dospím po obědě 🤭… Ale je to pravda, že asi reaguji na hormony vůbec blbě, po Clostíku jsem byla poslední 2 dny úplně na odpis, vše se se mnou motalo, hlava mi šla prasknout a poslední den užívání jsem celé ráno a dopoledne prozvracela a zbytek dne proležela… No hrůza. Tak moc bych si přála, aby to vyšlo a já v pondělí viděla konečně // a neměla jsem „příznaky“ jen z hormonů, které do sebe cpu 🙌🏻 🍀.
@Lucinta
Já bych měla testovat v úterý, ale je to moje první IUI a nejsem si jistá jestli vydržím, i když nám bylo řečeno že napoprvé je šance opravdu malá. U mě proběhla zatím jen injekce Ovitrellu, ale na to jak se u mě dřív mezi ovu a MS nic zvláštního nedělo, tak teď usnu klidně vestoje, „startuju nadrc“, prsa strašně citlivá a v podbřišku pořád někde rýpe, Tak ti přeju ať to vyjde a jsou tam // 🍀 😊
@Gamelka
Také Ti budu moc držet palce 🍀 🙌🏻. Tohle byla stejně tak i moje první uiu…
Já si zase říkám, že každá šance, dobrá šance, než žádná
. A když by to nevyšlo teď, tak určitě dřív, nebo později ❤️️🍀 🙌🏻.
@Gamelka nám třeba první IUI vyšlo, takže šance je (u nás to teda pak skončilo biochemickým, ale to už je jiná story). @Lucinta Conceive gel jsme zkoušeli několik měsíců a nic, tak teď zkusíme ten myovunelle.
Jinak já jsem teď naposledy měla hrozné vdlejší účinky po ovitrelle (a to už jsem si ho píchala několikrát a nikdy nic, až teď). Už od 2DPO mi bylo špatně, únava, hrozná nespavost. Zmizelo to až když ovitrelle vyprchalo. @Lucinta A kdy máš vlastně termín MS?
@BrnackaM
Ahojky, no člověk zkouší asi cokoliv, mě to poradily kamarádky, kterým asi dopomohl… Ale těžko říct, každému asi pomůže něco jiného a správná konstelace hvězd
.
No měla by (ne)přijít mezi 11.-13., proto mi doktorka říkala, že mám zkusit test 12teho, nemám cyklus zrovna extra pravidelný, cca 32-35 dní… Včera večer a dneska po obědě jsem si po wc všimla lehounce narůžovělého výtoku, je pravda, že když mi lékařka dělala ještě těsně před uiu sono, tak mi říkala, že vpravo ještě ty 2 foliky nepraskly, ale že podle velikosti do 2-3 dní, takže čistě teoreticky, když by to tak bylo, tak by to tím pádem mohlo být 12-14 dní po oplodnění, tak jsem to dnes nevydržela a po tom obědě si zkusila udělat test, ale přijde mi, že tam spíš toho ducha až moc chci vidět. Vidím tam nějaký stín, ale říkám si, že jsem asi měla fakt už vydržet, teď se bojím, že zase nic 😔 Ovetrille už doufám v sobě po víc jak 2 týdnech nemám… To uz je snad dokonce 16 dní po.
Příspěvek upraven 07.04.21 v 20:44
@BrnackaM
Děkuji za povzbuzení 🙏 samozřejmě budu doufat až do konce 🙂 je pravda, že pár dní po Ovitrelle jsem toho taky moc nenaspala, teď se to otočilo a spala bych pořád. Uvidíme jestli se nakonec zadaří. Doktor doporučil testovat 13. přitom MS má dorazit 11. a bývá pravidelná jako hodinky, stejně počítám že dýl než do neděle s testem nevydržím 😄