IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8667
7.4.21 23:31

@Lucinta tak sem hoď foto, víc očí víc vidí! :dance: Narůžovělý výtok je vždy dobré znamení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
8.4.21 07:25

@BrnackaM
Ahojky, děkuji za podporu :hug:… No uvidíme, teď už vážně počkám s testem až na to pondělí, pokud by tam něco bylo, tak už by to bylo v pondělí vidět určitě 🙌🏻 🍀 a to už holt bude jistota, jestli to klaplo, nebo ne. Mám strach, že to „něco“ tam prostě vidět moc chci.
Vyfotila jsem, ale přijde mi, že na fotce už to není vidět vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.4.21 08:05

@Lucinta Já tam něco málo vidím, ale ještě je brzo, věřím že se vybarví v pondělí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
8.4.21 10:09

@Lucinta něco málo tam vidím! To je pepino test? Já zkouším vždycky mamatest, protože tady ty tenoučký testíky mě vždycky matou. Tak snad tam v pondělí najdeš pořádné dálnice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
8.4.21 15:00

@Elkapelka
@BrnackaM
Holky, tak to je super, že to není jen v mé hlavě 😇 🙌🏻. Moc Vám děkuji za podporu 🤗 ❤️️ :hug:.
No do pondělí jsem rozhodnutá už netestovat… Docela se toho bojím… Navíc dneska opět trošku špíním, zase růžový výtok, tak mám strašný strach, aby se z toho nerozjela nakonec mrcha 😔.
@BrnackaM
Jsou to Adiel testy, já jsem chtěla v Maxovi jejich, nebo právě Mamatest proužky, jenže měli testy jen do proudu moči 🙃. Tak jsem kupovala v Pilulce tyhle Adiel. A je fakt, že jsou takový dost úzký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
8.4.21 18:17

@Lucinta Adiel testy jsem taky kdysi měla, ale už si nepamatuju, jak moc jsem s nima byla spokojená nebo ne. Ale zkoušela jsem toho už hodně, včetně nějakých zahraničních a za mě je asi TOP mamatest. Ten nezklamal nikdy. U jiných jsem třeba mívala super viditelné falešňáky, i když jsem těhu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
8.4.21 21:07

Tak holky, já jsem nakonec před hodinou asi fakt dostala menstruaci… O 3-4 dny dříve 😔.
Uvidím, jak to bude do zítra, je to zatím taková „slabota“, ale nejsilnější to mívám až další den…
Zítra volám do Caru a jdeme do dalšího kola…
Ach jo, 3 folíky a neuchytil se nám ani jeden 😔. To si fakt kolikrát člověk říká, kde je ta spravedlnost, někteří ani nechtějí a množí se, těhotní a rodí jako králíci a my, které si miminko přejeme a tak moc a tak dlouho se na ně těšíme, a musíme měsíc co měsíc zažívat tohle… Tak snad budou všechny naše další kola úspěšná 🍀 🙌🏻 ❤️️.
Jdu si dát po měsíci vínko a sežeru zmrzlinu, po které se asi po💩, se svou laktózovou intolerancí, ale myslím si, že horší už to deska být nemůže 🤭 😁.
Od zítřka tím pádem zase můžu jít běhat i pořádně cvičit a asi to pojmu dál metodou všechno, nebo nic, nevzdám se běhu, ani cvičení a když miminko vydrží a se udrží, tak už přežije všechno 😁 🤣. Teď jsem se šetřila, vlastně jsem z toho ani neměla radost a cítím se po měsíci jako velryba 🙃.
Holky, moc Vám všem děkuji za podporu, tak nějak mě to tu drží nad vodou ❤️️🤗. Já nám všem držím všechny palce, co mám, ať se nám brzy vyplní náš sen o miminku 🍀 👶🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
8.4.21 22:14

@Lucinta já to taky teď dostala o 3dny dříve… A to mívám ms pravidelně a cyklus 30-31dni… a tentokrát opravdu bolestivá, leč ji jinak mám bez nějakých větších bolestí… v pondělí jsem byla i na své první akupunktuře, Zítra mě česká průchodnost vejcovodů a tak uvidíme… Tak máme dvě neúspěšné IUI za sebou, ale nevzdávame se, věřím že se snad brzy dočkáme :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
8.4.21 22:30

@Nexxie
Já to teď mívala už delší dobu těch 33-35 dní, no tak o 3 dny dříve. Přesně tak, taky se nevzdáváme, jdeme dál… Samozřejmě, že jsem si opět poplakala, moje klasika posledních bez mála 2 let, když se ohlásí menstruace, ale zase si na tom člověk musí hledat to pozitivní, snad mi teda splaskne to nafouklý břicho, můžu jít naprosto beze strachu běhat a můžu zase v klídečku cvičit.
Můžu pokračovat i v Mojžíšové, kterou jsem od ovulace necvičila a uvidíme, co mi zítra řeknou, až cinknu do Caru. No musíme prostě jít zase dál a se stejným optimismem a nasazením jako před měsícem ❤️️🍀 🙌🏻.
Příště už to třeba vyjde 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
9.4.21 12:21

Ahoj, zítra mě čeká první IUI (minulý měsíc se prosvihla ovulace), tak jsem na to zvědavá.. Jinak folikul včera 17.9, sliznice 8.3, to je ok? Jak sem bxla nervózní, zapomněla sem se zeptat 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.21 12:51

@Lucinta také jsem minule měla krásné 3 folikuly a nevyšlo to😩 to jsem tomu fakt věřila a nic…teď jsem měla jen jeden a čekáme, jestli to vyjde.
Kolikrát si člověk fakt řekne, že je to padlé na hlavu :zed:
Přesně tak, dělej cokoliv tě baví, v ničem se neomezuj a zaměstnej co nejvíc hlavu a ono to jednou vyjde 🤩 🤩 držím ✊🏻 ✊🏻 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.21 12:53

@Moniiiska13 já měla teď naposledy na kontrole folikul 19 a sliznice 8 a rikala, ze moc krásné a vlastně ten den večer jsem píchala Ovitrelle a za dva dny na to jsem sla na IUI, takže si myslím, ze je 17,9 a 8,3 úplně v pohodě 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
9.4.21 14:46

Ahoj holky, já dnes na kontrole 9.DC dva folikuly jeden vpravo 17mm a vlevo jeden 23,5 mm. Tak dnes píchám ovitrell a v neděli IUI. Sliznici nevím, ale snad ok, tentokrát nebyl žádný komentář k ní. Bude to moje 3. IUI, ale konečně aspoň s 2 mi folikuly a poprvé je hlavní z levé strany a ne z pravé, která byla i hůř průchozí. Držím všem palce ať to vyjde a taky se ničím neomezuji, to bylo jen při prvním IUI a k ničemu to nevedlo. Jen teď nejezdím na koni, ale cvičím dál.

@Lucinta to mě mrzí, že to nevyšlo, ale přesně zamestnej hlavu ničím jiným a třeba další pokus bude úspěšný. Jinak taky mám laktozovou intoleranci a do toho ještě lepek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
9.4.21 14:47

@Moniiiska13
Ahojky, jj, to je super :wink:, já měla minule 1 vlevo 18 a 2 vpravo okolo 16, sliznice nižší, do 7 a taky mě chválila, to byl pátek okolo oběda, v sobotu večer jsem píchla Ovetrille a v pondělí byla uiu. Držím palce 🍀 🙌🏻.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
9.4.21 16:50

@Alca.Vozabalka
Ahojky, děkuji za podporu ❤️️. No já už to za tu dobu beru tak nějak sportovně, samozřejmě, že to člověka rozesmutní, ale dřív jsem z toho byla víc špatná, teď se poměrně rychle „oklepu“ a jdu zase dál.
Dostala jsem recept, zítra vyzvednu a od neděle opět zobu a druhé kolečko před námi. Třeba bude úspěšnější 🍀 🙌🏻.
Také Ti přeji hodně štěstí 🍀 ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital