IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8066
12.4.21 20:47

Zdravím, tak dnes jsem 10dpo, 11 dní od ovitrelle. Dnes mi v lékárně nabídli clearblue časný tt, ještě jsem jej neměla a měl by ukázat 6 dní před ms. Testy této značky jsou většina 25 a tento je 10 citlivost. Sama zírám jak péro z gauče, ještě mi nikdy tyto testy neukázaly nic modrého. Vyfotila jsem po 5 minutách a tam druhá hooodně slabá, ale modrá čárka, není to ryska. Vyfotit jde hodně špatně, to okénko se leskne.. snad vykoukáte se mnou? :mrgreen: :oops: Tak ráda bych se začala radost, ale ještě pár dní je, tak může být ještě vše jinak, podbřišek mě pobolívá, prsa taky cítím. Bazální teplotu neměřím. Koupila jsem jen jeden, něco mi říkalo, ať to udělám.. Ještě tu mam mamatesty a drmax na další dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.4.21 21:06

@BrnackaM Jj, to chápu, že průkaznější je ultrazvuk, nicméně testy dělám více než rok a vždy vycházely nějak takto 13-14 DC pozitivní…tak mi to přijde divné. Ale uvidím, jak to vyjde ve čtvrtek…ještě můžu doufat, že bude ovulace později. Nemám žádnou stimulaci, tento cyklus zkouším poprvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
12.4.21 22:46

@Pavouček1994
Ahojky, no asi tam nějaký náznak vidím :think: 🍀 a budu moc a moc držet palce, ať čárka sílí 🙌🏻.
Já bych se trošilinku obávala, jestli to třeba není ještě „dozvuk“ Ovetrille, ten se potvora může skutečně vylučovat v různé koncentraci z těla až těch 12-14 dní, za mě osobně bych počkala, alespoň těch 12-14 dní po inj, abych měla jistotu, že už to na 100% není nic jiného :wink:
Jinak by sis po Ovetrille musela dělat testík pravidelně, každý den, ve stejnou dobu, aby sis mohla být jistá, ale zase některé holky tu psaly, že třeba nemají už od 6., nebo toho 10. dne po inj. pozit test, tak kdo ví :nevim:.
Já tento měsíc s dřívějším testováním už raději blbnout nebudu :roll:, akorát jsem z toho potom byla smutná…
Moc bych nám všem přála, aby to už konečně vyšlo, dočkaly jsme se a uviděly ty vytoužené //. A hlavně, abychom už nemusely každý měsíc tohle všechno podstupovat a zažívat znovu 🍀 ❤️️🙌🏻.
Je to na palici 🙃.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
12.4.21 23:13

@Lucinta Ahoj, díky za reakci :pankac: 12 dní je to zítra od injekce. Úplně nejraději bych v pátek vysadila utrogestan, pokud nebude jasno.. ať ms dostanu v termínu.. když to zaschlo, tak je to vidět o dost lépe, ale fakt se to špatně fotí přes to okénko :( ani nevíš co všechno jsem v sobě musela najít za sílu, abych byla schopná se do toho všeho po letech vrátit a ještě doufat, že to dobře dopadne.. budu moc doufat, že je to dobré znamení, ale stejně jsem rozklepaná jak ratlík.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
13.4.21 06:05

@wokin ahoj, dr. mi říkal že u žen je normální když 1-2 cykly za rok je ovulace vynechána.. Folikul prý roste maličký a nepraskne, tak je to možná tvůj případ, ale nebuď z toho rozhozená, třeba si to ještě rozmyslí a doroste 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
13.4.21 07:38

@Pavouček1994
Neboj se, věřím že to každé z nás jednou musí vyjít 🙌🏻 🍀 ❤️️. Taky jsem musela přepnout hlavu a trošku vypnout z „módu snažení“, jinak by mi z toho hráblo a partnerovi ze mě 🙃 🤭. Naučila jsem se zase radovat z každého dne a užívat si život, přeci jen je až moc krátký, abych ho marnila trápením se a myšlením jen na to, že tu ještě s námi není naše vymodlené mimi. Jsem šťastná za to, jakého mám partnera a ten si také zaslouží mou lásku, pozornost a společný čas, zážitky a radosti. A když jsem ho jednou viděla, že byl ustaraný a zeptala jsem se co se děje… Tak mě odpověď rozplakala a zároveň donutila přehodnotit myšlení i chování. Řekl mi, že má pocit, že už to nejsem já, že jsem vždycky byla veselá, zářila jsem, usmívala se a radovala se, ale teď, že jsem stále posmutnělá, trápím se…
A přitom máme jeden druhého, milujeme se a je nám spolu hezky. Tak jsem si zase jednoduše začala užívat i to, že ho mám, protože až to miminko přijde, tak už nikdy nebudeme jen my 2 ❤️️. Sice nám tahle doba zhatila všechny cestovatelské plány za poslední rok, ale i tak se snažíme jezdit na výlety, dovolené kam to situace dovolí, loňskou jsme strávili na chalupě a taky nám bylo hezky, sportujeme, snažíme se prostě nemyslet stále jen na miminko a asi je potom člověku méně smutno…
I když jsou momenty, kdy nás to přemůže a zlomí, musíme se zase posbírat a jít dál s nadějí, že dříve, nebo později už to vyjít musí 🙌🏻 🍀 ❤️️.

Místo vysazení Utroše, si v pátek udělej testík :wink:. Pokud je to spravná čárka, tak už bude v pátek určitě vidět lépe 🍀 🙌🏻. Myslím na Tebe a držím palce 🌺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
13.4.21 17:38

@Lucinta zní to všechno hezky a jste dobrý, že to tak zvládáte. :pankac: takhle jsem to brala tak ze začátku.. Možná kdybych o malé nepřišla, tak to teď taky zvládám daleko lépe.. Posílám foto ze včera toho clearblue, po uschnutí vypadá takhle, hodně vyniknul. Nevím zda to vydrží, koupím ještě jeden. Mamatest je z dnešního odpoledne a dr max taky. na obou něco vidím, ale není to vidět moc. spíš na maxovi. mrkni na to prosím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.4.21 18:30

@Pavouček1994 ahoj na maxovi náznak vidím ☺️️ Co se týče toho clearblue s tím mám osobně špatnou zkušenost, měla jsem ho asi 3× a pokaždé se mi ukázal slabě pozitivní a těhu jsem nebyla jiné testy byli negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
13.4.21 18:51

@Lionly dekuji, ze ses mi koukla :) a mas jeste nejaky ten clearblue co ti ukazal? Mela jsi taky ten casny desitkovy jako ja? Ja jen jestli s tim muzu pocitat nebo spis nic.. Dekuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
13.4.21 19:47

@Pavouček1994
Někdy je ten osud strašně nevyzpytatelný a nespravedlivý, to je jasné.
My to tak začali brát paradoxně až po roce a půl, naopak ještě třeba před rokem, rokem a půl, kdy jsme se snažili chvilku, tak jsem to asi snášela daleko hůř, než teď. Ono když už člověk najde ten správný protějšek, tak jsem si asi myslela, že to miminko bude třeba do půl roku, max do roku, jenže on ten čas běžel a běží dál a dál a už to za chvilku budou roky dva a stále nic 😔…
Samozřejmě člověk pořád doufá a věří, ale už se tím tolik netrápíme. Moc mi pomohlo i to, že jsme začali chodit do Caru a že se to začalo více řešit, mám alespoň takový ten pocit, že se konečně něco děje a že tomu třeba jdeme naproti, uklidnila jsem se tím. Tak uvidíme…
Hele, já něco vidím i na Dr. Maxovi, a když se hooodně soustředím, tak i na Mamatestu, ale teda Clearblue se krásně vybarvil 🌺. Já myslím, že do pátku čárečka ještě bude sílit 🙌🏻.
Budu moc držet palce. Zkus myslet na samé pěkné a pozitivní věci a uvidíš, že to bude dobré. Moc bych Ti to přála 🍀 🙌🏻 ❤️️

Příspěvek upraven 13.04.21 v 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.4.21 21:07

@Pavouček1994 bohužel nemám už je to dlouho co jsme ho dělala snažíme se už skoro dva roky takže jsem zkoušela všemožný testy a z tohohle jsem byla hodně zklamaná, ale třeba už je teď lepší taky je možný, že jsem měla tyhle testy z nějaký vadný várky 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
13.4.21 21:12

@Lucinta mě to povídat nemusíš, už jedeme šestej rok.. :roll: bereš to moc hezky, brzy se ti určitě povede :srdce: snažím se myslet na hezké věci. Ale zítra nás poctí svou návštěvou v práci přímo samotný majitel a víme, že nás jede zjebat.. čili jedna z věcí, ze které mám hrůzu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
13.4.21 21:19

@Lionly Tak to je škoda, ohromně mě to mrzí, že máš takovou zkušenost.. Lékárnice mi to líčila tak, že to je něco novějšího, protože clearblue jsou všechny 25, jen tento je 10, měli k tomu i nějaký letáček nebo co.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2240
13.4.21 21:47

@Pavouček1994
Máš můj obdiv, že to zvládáš 🌺. 6 let, to už je asi i na metál. To je mi opravdu moc líto, že se Vám štěstí tak dlouho vyhýbá. Věřím, že se už brzy všechny dočkáme 🙌🏻 🍀 👶🏻.
Vyzní to asi hloupě, ale já jsem v tu dobu smutku a trápení přehodnotila i práci… Dělala jsem 16 let ve zdravotnictví a téměř 6 let manažerskou pozici… Stres, nervy, práce i doma, nikdy čistá hlava, měly problém sestřičky, řešila jsem já, měli problém lékaři, řešila jsem já, měli problém mezi sebou, řešila jsem já…
Došla jsem do bodu, kdyby jsem si řekla, že ani určitá prestiž, ani peníze, ani kariéra mi nestojí za to, abych byla pořád myšlenkami jinde a neužívala si ani volno, protože člověk pořád myslel na milión věcí, co je potřeba řešit, obávám se, že tam bych neotěhotněla nikdy.
Odešla jsem tedy ze zdravotnictví úplně a šla jsem k malým dětem. Neberu to jako práci a nedělám to pro peníze, oproti předchozímu místu mám bez mála polovinu, ale zase nemám ani polovinu všech těch starostí, nervů, zodpovědnosti téměř za vše a chodím domů s čistou hlavou. Děti navíc skvěle dobíjí baterky a když nemám zatím své dítě, děti, tak tohle byl alespoň pro mě vítány krok v tom, že určitou formou jsem těch dětí dostala hned několik, velká výhoda je, že celou tu smečku potom můžu vrátit rodičům 🤣, to už se mi potom s vlastním nikdy nestane.
Chci tím jen říct, nestresuj se šéfem, nestojí to za to…
Když nejde o život, jde skutečně o 💩. Takže jedním uchem tam, druhým ven, přikývnout, když bude třeba, tak se i omluvil a mít klid :wink:.
Neboj, to zvládneš. 🌺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
14.4.21 08:36

@Pavouček1994 jasný no třeba to lékárnice musí prodávat… nevím, ale zkoušela jsem je tyhle 10 a pak i ten levnější 25 ten mi ducha nehodil, ale je fakt že jsem tou dobou brala duphaston tak to třeba mohlo být i tím nějak ovlivněné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí