IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
20.4.21 15:22

@Nexxie Moc držím palce, ať to vyjde :) :andel: Chci se zeptat, to chodíš na akupunkturu a fyzio ne něco speciálního na podporu otěhotnění? A jsi s tím spokojená? O akupunktuře také uvažuji…ale nemám žádnou dobrou referenci (Praha).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.4.21 16:19

@Eveyy
Myslím si, že jsi naprosto vystihla to, jak to tady cítí určitě naprostá většina… Respektive konkrétně já bych se pod to podepsala 😇. Také nám všem držím palce 🙌🏻 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.4.21 16:25

@BrnackaM
Držím palce, ať je tento měsíc pro nás všechny úspěšný 🙌🏻 🍀 ❤️️. Já jdu zítra na 2.uiu, tak budeme opět pár dní od sebe 😇.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.4.21 16:27

@Nexxie
Moc držím palce a také věřím, že pro nás všechny bude tento měsíc úspěšný 🍀 ❤️️🙌🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.4.21 17:10

@Lucinta Snad jo, snad se v dubnu zadaří všem.
Já tentokrát alespoň nemám tak hrozné vedlejší příznaky po ovitrelle jako minule. Tak snad to i tak zůstane a příští týden najdu na testu //. Ještě nevím, kdy budu testovat, ale vím, že 14 dní to rozhodně nevydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.4.21 17:15

@Eveyy @Nexxie Holky, vy budete asi testovat přede mnou, tak držím pěsti, ať máte konečně štěstí a najdete //. Já se snažím co nejvíc zaměstnat hlavu, abych na to furt nemyslela. Ale zvlášť večer před spaním přemýšlím, zdali se třeba už nekutálí vejcovodem nějaké oplodněné vajčko :dance: člověk tomu mozku prostě neodkáže poručit, aby na to nemyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.4.21 17:27

@BrnackaM
Také v to věřím, navíc tento týden opravdu blázinec a včera takové zmatky a stres, doktorka skluz, že jsem potom běžela na vlak do Brna, málem jsem ho nestihla 🙃 😁 a skoro to vypadalo, že to ani zítra s termínem uiu neklapne, partner taky hodně práce, ale utrhne se a já měla střídat kolegyni, nakonec to krásně vyšlo, vyměnily jsme se s manažerkou a já mám úplně volno 🙌🏻 😇 🍀. Jobovka pokračovala po příjezdu do Brna, večer jsem si měla píchnout Ovitrelle a ve 3 lékárnách neměli, až pomalu se slzičkami v očích, velký dr. Max v centru byl jako oáza v poušti. Do toho mi napsala manažerka, že zítra odpoledne bude v práci místo mě… Tak pomalu věřím, že když to všechno bylo takto na budku, tak to třeba „za odměnu“ dobře dopadne 🙌🏻 🍀 ❤️️. Kéž by. Já po Femaře o 100% lepší pocit a stav než po Clostíku a na Ovetrille reaguji akorát únavou. Tak nám držím palečky 🍀 👶🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.4.21 19:30

@SM93
Moc díky 😊 🙏 poprvé mi těch čtrnáct dní uteklo celkem pěkně, tak snad tentokrát to bude taky tak jen s vytoužený výsledkem 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.4.21 20:01

Holky teda kdybych vás měla všechny označit, tak na některou určitě zapomenu a to bych nerada 😄 takže tímto tfuj tfuj všem, které jsou na čekačce i nám, které další pokus teprve čeká přeju strašně moc štěstí ať vystihneme to správný načasování ❤️️🍀 ❤️️🍀 jednou to přece vyjít musí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
20.4.21 20:45

Ahoj holky hlásím dnes po druhem IUI test po 14 dnech, negativní🥺Držte se všechny ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
20.4.21 20:47

Ahoj, prosim o vašu skúsenosť..tie z vás čo podstúpili priechodnosť vajcovadov, je to naozaj tak bolestivé? Ake máte s tým skúsenosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.4.21 20:47

@BrnackaM @Nexxie ja mam testovat nejdříve 27.4. v úterý (12 DPO), tak snad nebudu blbnout dřív :D Je to takový mučeníčko to čekání, to je pravda. Pro mě je tohle čekání ale přecejen trochu jiné. Mam po tom IUI takový lepší pocit, asi víc naděje než předchozí měsíce, roky..No jsem na nás všecky zvědavá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.4.21 20:57

@Stuha11 moje zkušenost je celkem v pohodě. Mě hodně bolel dren a vytahování drenu, ale holky na pokoji s tím neměly žádný problém. Jinak si v nemocnici krásně pospíš a to je moc fajn :) Často po zákroku bolí ramena. Nevím přesně mechanismus, ale je to kvůli vstřebávání plynu, kterým ty vejcovody protahujou. Já jsem ale žádné nepříjemnosti pak neměla. Nemusíš se bát, je to lehky úkon a budeš aspoň vědět, zda máš vevnitř všechno v pořádku :srdce: Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.4.21 21:03

@Loreve To mě moc mrzí :,( Aspoň si teď dopřej horkou vanu a skleničku vína. Květen je hezký měsíc, to by mohlo klapnout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
20.4.21 21:08
@Eveyy píše:
@Stuha11 moje zkušenost je celkem v pohodě. Mě hodně bolel dren a vytahování drenu, ale holky na pokoji s tím neměly žádný problém. Jinak si v nemocnici krásně pospíš a to je moc fajn :) Často po zákroku bolí ramena. Nevím přesně mechanismus, ale je to kvůli vstřebávání plynu, kterým ty vejcovody protahujou. Já jsem ale žádné nepříjemnosti pak neměla. Nemusíš se bát, je to lehky úkon a budeš aspoň vědět, zda máš vevnitř všechno v pořádku :srdce: Držím palce :hug:

A na začiatku ti robili nejake vyšetrenie či ich mas priechodne? Mne by totiz mali robit metódu HyFoSy, čo je pomocou kontrastnej látky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí