IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
27.4.21 08:01

12 dpo negativni tt

Po malé odmlce hlásím, ze jsem dnes 12 dpo a test je i po limitu sněhobílý. Ach jo 😪 Určitě budu testovat až do MS, ale dnes už by se alespoň duch objevil, kdyby bylo IUI úspěšné, co 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
27.4.21 08:55

@Moniiiska13 mě rikali ze i spineni je bráno jako cyklus, min média jsem to tak měla a IUI mi dělali nevyšlo, teď po vysazeni hormonu mi menstruace poprvé přišla po 5 dnech a připadala jsem si jako v 15 letech dva dny bolesti hlavy zad- krize, dva dny jsem prolezela pak se to spustilo ale jak úplně čistá krev to trvalo dva dny teď už běžný stav. Nasazují Femaru a uvidíme čeká mě další IUI :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
27.4.21 09:02

@Gamelka
Vůbec se nestresuj a netrap tím, co která bere a co ne :wink:. Každá to máme nějak jinak, každá jsme měla třeba nějaký problém s cyklem, ovulací, atd. Pokud Ti krásně dozrává vajíčko, tak se není čeho bát a pokud máš normální délku lutealní fáze, tak se miminko také pěkně uchytí i bez hormonů. Hormony v první fázi se dávají proto, aby dozrálo víc jak jedno vajíčko a tím pádem, aby se zvýšila šance na úspěch a početí.
Já například dostala minule menstruaci i přes Utrogestan a to užívám 2-0-2 a údajně ji má Ut. blokovat. No a navíc názory mnohých gynekologů/porodníků na Utrogestan je takový, že je spíš placebo, aby měla žena pocit, že dělá něco pro to, aby se těhotenství udrželo… Někdy je prostě víra mocná čarodějka. Pravdou je, že pokud dojde k oplodnění a těhotenství, tak se v těle už tak vyplavuje potřebná dávka Progesteronu, jedině, že by v tu dobu z hormonálního profilu lékař zjistil, že ho ta daná konkrétní žena dostatek nemá.
Každopádně i přes všechen Utrogestan světa, se neprosperující těhotenství neudrží stejně tak, jako přes něj klidně přijde menstruace. Tak hlavu vzhůru, někdo hormony dostane, někdo ne a miminko se povede i tak, i tak. Věřím, že se všechny brzy dočkáme vytouženého, krásného a zdravého miminka. Holky držím palečky 🙌🏻 🍀 ❤️️. Dělá se nám konečně krásně, tak to vlévá pozitivní energii do žil ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
27.4.21 09:26

@Eveyy
Nevěš hlavu, dokud nepřijde MS je vždycky šance 🤞 ❤️️ některé holky tu psaly, že měly první pozit. test třeba až týden po zpoždění :wink:

@Lucinta
Díky za povzbuzení, pořád dokola si tluču do hlavy, že teď to prostě vyjde, a je fakt, že se sluníčkem přichází dobrá nálada a dá se konečně hledat rozptýlení i venku🌱 🌷 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.4.21 09:44

@Gamelka Děkuji :hug: ale stejně ten test chodím pořád kontrolovat, co kdyby se tam něco objevilo. Je to na palici :oops: Doufat každopádně můžu až do příchodu MS. Byl by to malej zázrak, kdyby se na nás po takové době usmálo štěstí.. No nic, hlavu vzhůru, venku je krásně a je to jak píšeš, s takovým počasím se nálada lepší a toho rozptýlení máme na zahradě ažaž :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
27.4.21 10:57

@Eveyy
Hlavu vzhůru, nemám ráda tvrzení typu, mělo by být, jen pro to, že to tu třeba někdy někdo napsal, to ještě neznamená, že to máš stejně, jako ta dotyčná. Musela bys přesně vědět kdy byla ovulace a kdy přesně nastalo oplodnění. To že někdo zaměňuje uiu s tím, že nutně ten den došlo k oplodnění, ještě neznamená, že to tak je, i když se píchnul Ovetrille, pořád je tam rozhraní 36-42h do ovulace a vajíčko je schopné oplodnění 12, max 24h, pokud se dobře načasovalo uiu, tak se do té doby ovulace téměř s jistotou mohou trefit, ale k oplodnění nedojde hned za sekundu po uiu. Také nějakou dobu trvá, než se embryjko přesune do dělohy, tam nejdříve volně „plave“ pak se zavrtá a celý tento proces trvá skutečně třeba 10 dní, navíc se embryjko zavrtává postupně, až je tam kde má být, teprve produkuje hCG, zkus tady pohledat ve fotkách, dávala jsem sem jak se vylučuje hCG do krve a moči dle posledního dne ms, i od oplodnění. Podle mě, je u Tebe ještě brzy, zkus až to bude 14 dní po uiu, nejlépe, až vynechá menstruace. Tehdy by mohlo být něco vidět :wink:. Lovení duchů nech pro jiné 👻 a počkej si na pořádné dálnice. 🍀 🙌🏻
Moc držím palečky a posílám pozitivní energii ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
27.4.21 11:02

@Gamelka
Také si říkám, že teď toho bylo a je tolik, že to snad už musí vyjít 🙌🏻 🍀 ❤️️. Doufám a pevně věřím, že se nám všem co nejdříve zadaří 👶🏻.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.4.21 11:18

@Lucinta fotky dohledány a naděje vlita do žil :D děkuji. Vše, co píšeš je pravda a litovat se 12. den po IUI je asi vážně zbytečné házení flinty do žita ;) Třeba se tu za dva dny pochlubím úspěchem :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
27.4.21 11:44

@Eveyy
Tak super, jsem ráda ❤️️. Vidíš to, tak se mi to líbí daleko víc 🤗 :hug:. Naděje umírá poslední.
Věřím, že se všechny brzy dočkáme 🍀 ❤️️🙌🏻. Doufám, že nám sem za pár dní vložíš krásnou fotku // a o to víc budu doufat a věřit, že Tě budeme následovat 🙌🏻 🕊️️. Holky, cítím v kostech, že se brzy dočkáme. Sluníčko dělá skutečně divy 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.4.21 07:26

@Lucinta tak u nás ani na potřetí žádný zázrak… :,(

Teď jsme se domluvili s manželem, že dáme pauzu od CARu, on má operaci a že si necháme léto volné že třeba to štěstíčko k nám přijde samo… :srdce: Uvidíme…

Jen mi to je prostě divné že to nejde skoro dva roky… Protože podle výsledků jsme jinak oba v pořádku :think:

Každopádně holky, všem co čekáte na testování přeji ať je úspěšné a ať tam jsou // :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.4.21 08:19

@Nexxie taky jsme d manželem oba zdravi a nedaří se už dlouhých 4,5 roku. Ale pořád věřím ve šťastné konce. Jednou budu mít děti 3 :andel: :) 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.4.21 10:25

@Eveyy 4,5 roku 8o je to neskutečné… ale věřím že se nám všem zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
28.4.21 13:08

Tak holky já asi nic, dneska 14 DPO, po 1. IUI, další nechám si tak za měsíc dva… Až budu mít víc klidu. Teď řeším domácí výuku syna, práci z domova, jezdím na služebky a do toho mě čeká za týden obhajoba práce a státnice za necelý měsíc…právničina… :zed: Je toho moc a to asi není pro snažení úplně to pravé. Test mám pořád bílý, cítím, že to asi dnes nebo zítra dostanu, tak si zase mám nechat nabrat hormony a uvidíme jak se to FSH pohnulo… Jestli nahoru, dolů, jestli se fakt vaječníky chystají na odpočinek nebo co vlastně bude… Jsem přesvědčená, že šanci ještě máme a v létě bude víc klidu :kytka: Přeji vám všem, ať už si užíváte plných pupíků a vytoužených miminek. :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
28.4.21 13:21

@Nexxie
To mě moc a moc mrzí, ono někdy je také dobře asi úplně vypnout hlavu, myslet na jiné věci, užívat si léto a třeba, když člověk na to tolik nemyslí, tak to rázem přijde samo ❤️️🍀. Moc držím palečky, ať se brzy dočkáš 🤗. A děkuji za podporu ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
28.4.21 13:44

Tak holky, já jsem dneska týden po uiu a necítím se teda vůbec nějak jinak oproti minulému kolečku… Naopak mě ani tolik nepobolívá břicho, tak tak přemýšlím, jestli je to dobře, nebo špatně… Každopádně do testování ještě daleko, ale naštěstí týden za mnou, ani nevím jak 😁 🤣 🤭.
Všem nám na čekané přeji hodně štěstí 🍀 ❤️️🕊️️. A holčinám, kterým to tentokrát nedopadlo, držím moc a moc palce do dalšího boje 🍀. Hlavu vzhůru, jednou nám to všem dopadnout musí 🕊️️👶🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí