IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
9.6.21 08:26
@SM93 píše:
Ahoj, tak já jsem dneska 14 dní po druhém IUI, test negativní a ms nikde :( holky vysazujete utrogestan (progesteron) když vám vyjde negativní test, aby Vám neblokoval příchod ms nebo to dostane i přes to, že ho berete? Poprvé se nám zadařilo, akorát jsme o miminko v 6tt přišli, tak nevím, co teď dělat :nevim:

Zkus ještě dva dny počkat a udělat tt znovu, pokud bude neg tak vysad utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
9.6.21 10:21

@Ditakl díky moc ☺️️ zkusím test v pátek ráno a případně ještě zavolám do CAR a uvidíme…je to na palici…zkusíme ještě asi jedno IUI a pak už se poptám na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.6.21 11:39
@SM93 píše:
@Ditakl díky moc ☺️️ zkusím test v pátek ráno a případně ještě zavolám do CAR a uvidíme…je to na palici…zkusíme ještě asi jedno IUI a pak už se poptám na IVF.

Není zač já jdu dnes na druhé IUI, :roll: akorát čekám v čekárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
9.6.21 13:11

@Ditakl tak moc držím palce, aby to dopadlo ☺️️🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
9.6.21 15:24

@SM93 Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
14.6.21 11:12

Zdravím po menší odmlce :D v lednu jsme byli na prvním IUI to nevyšlo a až teď jsme šli na druhý který proběhl v pátek :D tak čekáme.. je tady taky někdo kdo čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.6.21 08:13

Ahojte, hlásím se po měsíční pauze. Od včera jsem opět na čekané 😊 MS tentokrát přišla jak měla, takze v sobotu proběhl UTZ a ovitrelle a včera proběhlo 3.IUI. Beru to sportovně, říká se do třetice všeho dobrýho a zlyho tak uvidíme 😄

Procetla jsem co jsem zmeškala a koukám, že se tu celkem zadařilo, takže holky… Moc gratuluji 🎉 a ať jde všechno jak má 🍀 ❤️️

@Ajajinka ahoj, jsem na čekačce od včera, tak jsme celkem kousek 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.6.21 08:37

@Ajajinka Ahoj, já jsem také na čekané, dnes jsem 8. den po prvním IUI, ale necítím vůbec nic, myslím že na 99 % z toho nic nebude :,( Ale tobě držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.6.21 10:44

@Gamelka @wokin Já byla naposledy v lednu na prvním IUI to nevyšlo pak jsem měla anginu pak jsem měla zpoždění MS a vyšlo to akorát na velikonoce takže zase nic v květnu malé folikuly takže druhý pokus až teď :D.. jsem zvědavá byla jsem ve čtvrtek a pátek tak teď čekám co z toho bude ale bolí mě břicho jako před MS takže s tím nepočítam IUI se dělalo 17 a 18 DC dnes jsem 22 DC :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.21 10:52

Ahoj holky…jdu se Vás optat.. mám za sebou druhé IUI… Byla jsem ve čtvrtek… zajímá mi, jakou máte velikost folikulu než jdete na IUI??
Na první jsem měla dle mě hrozně malý folik oproti tomuto cyklu..
A ještě mi zajímá jakou míváte výšku sliznice??
Případně je tu taky někdo, kdo byl na IUI 10.6? 😊 🙏
Moc děkuji za Vaše odpovědi. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.6.21 11:03

@hvezdicka1992 Ahoj mě Dr. nikdy neřekne jakou velikost folikulu mám ani jakou výšku sliznice říka že IUI dělá když je folikul aspoň 17mm když má méně tak se to odkládá a na sliznici mi jen říka že je super, jako peřinka atd :D :nevim:

Jinak jsem byla na druhém IUI 10.6. a 11.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
15.6.21 11:12

@Ajajinka Jj, to znám…čekala jsem na první IUI tři cykly, než bylo vše celkem ok. Tak držím moc palce, aspoň máš ale nějaký pocit, že ti něco je, to je aspon nějaké znamení, to bych brala víc, než když se cítím absolutně normálně…Tak ať nám to vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.6.21 11:16

@wokin No byla bych nejšťastnější na světě kdyby to konečně vyšlo :) snažíme se něco přes 3 roky a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.21 11:16

@Ajajinka Ahoj, děkuji za reakci😊
Taky mi to sama od sebe dr neříká, ale já se furt na vše hrozně výpravám no🙈
Při první iui teda nebyla moje doktorka a ten dr co mi to dělal, jen řekl dobrý, hodně stesti nashledanou…
Vůbec nereagoval na mé otazky😤
Takže jsem teď chtěla vše podrobně vysvětlit od dr…
Pri prvni iui jsem měla folik jen 17mm a sliznici 8mm…
Ted pri druhém folik22,5mm a sliznice 14mm…tak hned ten den pichla dr ovitrille a udělala se iui…
Tobě dělali tedy dvě? Ty insemimace? V jednom cyklu???
A bereš nějaký progesteron? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.6.21 11:39

@hvezdicka1992 . Ano dělá mi dvě IUI v jednom cyklu jeden ještě než folikul praskne a druhý když už praskne aby si to prý pojistil. :D před IUI beru clostylbegyt 3-7 DC 2tbl pak mi pichne 2 injekce Ovitrille a pak po inseminaci 3 den beru utrogestan. jinak já se ho neptám kolik to má mm já mu plně důvěřuju že ví co dělá :D a vždy to poznám z jeho reakce minule na ultrazvuku řika na pravé straně nic samé male folikuly pak přejede na levou a říka no panečku tak to je ovšem jiná no krása paradička :D tak mám s ním i srandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí