Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nam prave k tomu zadny papir nedali, takze varim z vody jen z toho co si pamatuju, ze nam rikali…
mě sestra řekla jen: 38mil, 51% pohyblivost, při zpracování 30%, prej dobrý…tak fakt nevím. Když mi před rokem dělal můj gynekolog úplně první spg tak mi řekl, že je to skoro na IVF (20mil. a pohyblivost 55%)..tím chci říct, že opravdu každý doktor Vám řekne něco jiného.Nemáte holky některá nějakou tabulku, kde by jsme se mohli podívat kde jsou ty hranice třeba na normospermie nebo asthenospermie a tak???Moc by mi pomohla, abych věděla co je blbě ![]()
@bkrocek píše:
Nam prave k tomu zadny papir nedali, takze varim z vody jen z toho co si pamatuju, ze nam rikali…
jo my ho měli abychom to mohli dát v caru ![]()
@handa30 píše:
Holky, jak dlouho Vaše polovičky zobali Selen a Zinek?
zobe ho pořád od listopadu, jedno SPG bylo v listopadu a druhé v lednu ![]()
3 měsíce pravidelně každý den, ale jinak nepravidelně už od května, ale myslím si, že ten půlrok je akorát, až moc, že to už musí být kluci nabití nanovo
![]()
Můj to jí pořád je to i na imunitu a vitamíny, jako já jím tak on taky a myslím že už si tk zvykl, že je ani nevysadí ![]()
My měli spermiogram vždy v normě, takže jsem to nikdy nezkoumala. Ale jen tak preventivně taky nakoupím vitamíny. Díky, holky ![]()
Holčiny, takže pro chlapy to chce Selen a Zinek? Můj má taky horší spermio, takže bych to docela zkusila…
@hanka1120 píše:
dani to ja mam prave strach jestli to zvladnu ho zredit.injekce snad pichat nak dam.pujdu do iui hned dalsi cyklus do ivf.ta doktorka mne nasadila takovyho brouka do hlavy ze tedka jsem premyslela aby to vajicko bylo vubec nejaky kvalitni.a taky premyslim zda icsi manzel ma spermie ok 55 procent pohyblivych.tys dani mela icsi??
Haní to zvládneš, jinak já radši zaplatila PK i CISI a vitrifikaci,je to jistota i embryolog mi to schvaloval.Držím pěstičky ![]()
Holčiny, tak jsem byla za kamarádkou v porodnici, neuvěřitelné, jak jsou ta miminka malinká a krásná, úplně jsem zapomněla, jak takové novorozeně vypadá, dojalo mě to. Kamarádka chudák celá ubrečená, nejde jí kojit, tak jsem si vzpomněla na svoje krušné začátky a snad ji trošku poradila podpořila.
ivco taky jsem videla mimco v porodnici ale uz to bude 3 mesice,setra rodila prvni dite presne takle byla taky zoufala a kojeni ji neslo taky se u toho rozcilovala a brecela.kojilajen 14dni a pak presla na sunar protoze se ji mala budila po 2hod mliko mela asi slaby.no a porod mela taky krasnej jen 5 hod a jeste si nechala pichnout epidural coz se u prvniho nadherny.me mamka rodila 18hod a musela to taky vydrzet.