Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
broucku na obrazku to moc malinky ta jehlicka neprijde,teda to bude fuska si to pichat,uplne jsem se toho lekla,jsem celkem citlivka
Já už z toho čekání jak dopadlo poslední IUI začínám být pěkně nervozní. Asi to bude tím, že to je poslední a pak už IVF
Příznaky žádné, takže se obávám, že zase nic
Nevím ale, jak pak budu prožívat IVF
![]()
Holky, to pero vypadá hrůzostrašně. Já taky nevím, jak si píchnu injekci..to fakt nevím ![]()
Kaczule, buď v klidu!! Jeden folík se prostě musí chytnout.
Kaczule, já se taky asi zblázním, já mám zase teprve první IUI, jsem 7den, příznaky taky skoro žádné, jen občasné píchnutí v podbřišku, ale to je normálka, v práci nuda takže to čekání je nekonečnýýýý a táááhne se to a táááááááhne ![]()
tak mě to v práci alespoň utíká, ale o víkendu budu sama doma, tak budu opět myslet na blbosti ![]()
@handa30 píše:
Holky, to pero vypadá hrůzostrašně. Já taky nevím, jak si píchnu injekci..to fakt nevím
Kaczule, buď v klidu!! Jeden folík se prostě musí chytnout.
Injekce jsou v pohodě , fakt se není čeho bát, já nechtěla pero ,ale ředila jsem si sama fostimon a vyšlo to na pouhých 1.500,– ,jehlička je malinká a pak to píchneš do špíčku na bříšku,stačí malinkej. Nebolí to a je to jednoduchý, klidně ti to píchnu
.
@kaczule1 píše:
Já už z toho čekání jak dopadlo poslední IUI začínám být pěkně nervozní. Asi to bude tím, že to je poslední a pak už IVFPříznaky žádné, takže se obávám, že zase nic
![]()
Nevím ale, jak pak budu prožívat IVF
![]()
Určitě to budeš prožívat v pohodě ,fakt to nic není to IVF ,to dáš ![]()
Hanko, já vím, že jsou různé druhy injekcí, já nechci pero, ale klasické injekce, vyjde to levněji, snad to u nás v CARu půjde, zatím jsem to neřešila. Držím moc pěsti na zítřejší ultrazvuk!
Ale ten financni rozdil neni takovy, s perem za to davam cca 1850Kc a je to pohodlnejsi ![]()
No, možná u inseminace není tak velký, ale co jsem slyšela, tak při stimulaci na IVF už je to docela velký rozdíl.
Tak je dobré vědět, že při IUI tak velké doplatky nejsou. Uvidím, co mi navrhnou v CARu, už abych tam byla, vleče se to neskutečně.
Ivi, neboj, uteče to
Já to čekání taky nesnáším a když si představím, že už za měsíc můžu začín stimulovat na IVF
Ale na druhou stranu se moc těším ![]()