Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zuzivr píše:
HANDI - co má z toho, u nás je to taky to samé, švagr už mají za pár dní rodit, ale moc se s nám nechcou kamarádit, tdakže mi ani neteřinku neuvidímecož mě zase mrzí, ale jak píšeš, musíme být silné a pude všechno
![]()
Zuzi, díky za podporu
Moc Ti přeju,aby se do třetice s IUI zadařilo.
A zadaří se!!
@bkrocek píše:
Dani nejhorší je když čekáš na menstruaci, aby mohla být inseminace a pak se naopak modlíš, aby menstruace nepřišla, docela paradox…Ale jak psali holky s jarem a hezkým počasím na mě přešel optimismus a tak věřím, že 2.IUI vyjde a když ne ta, tak našetřím ještě nějaký korunky a vrhnu se taky na IVF…
já vím ,že je to těžký, znám to moc dobře.
To víš že jo, vždycky je tady ta možnost IVF,ale třeba ti to IUI opravdu vyjde,vždyť je spousta holek co jim to vyšlo, budeme tu s tebou
.
@zuzivr píše:
DANI - to vypadá opravdu na dvojky, supr supr supr , mám z vás radost![]()
![]()
Jéééé nestraš, mě stačí jedno zdravé mimi
.
@handa30 píše:
Jéé, to je hezký, to hřeje. DěkujuO víkendu jsem se ještě dozvěděla, že švára čekají prcka a toho vůbec nechtěli, tak mi to optimismu moc nedodalo. Ale musíme být silné holky. Nedá se nic dělat.
Nic si z toho nedělej , já se rozhodla pro mimi víc jak před 5 lety a přišla kamarádka a má holčičku pak švagrová a nakonec moje ségra a má 2,5 klukánka(mojí lásku),ale je pravda,že ze mě to docela spadlo,když jsem začala hlídat Jájinku. Už jsou jí 2 (minulý týden) a mám jí od miminka celý týden,dnes nám od 4,30 hod. ráno zpívala a povídala asi hodinu a pak to zalomila
. Neboj Prednison zabere a bude mimi
.
Dani, superky
. Já myslím, že už se nemusíme bát gratulovat nahlas, takové krásné HCG.
Zuzi, držím pěsti, aby IUI vyšlo. Já se mám fajn, nezbývá mi než čekat na menses, ale kdoví kdy přijde, dlouhá to ještě doba. No a pak budu doufat, že se cysta s menses odplaví, jinak se zase nebude nic dít.
@hanka1120 píše:
bkroucek taky budu stimulovat dalsi cyklus injekcami u uvi bude to moje taky druha budu jich mit 20 injekci.cim ty stimulujes?
Ja stimuluji Puregonem a ty?
@Ivča78 píše:
Dani, superky. Já myslím, že už se nemusíme bát gratulovat nahlas, takové krásné HCG.Zuzi, držím pěsti, aby IUI vyšlo. Já se mám fajn, nezbývá mi než čekat na menses, ale kdoví kdy přijde, dlouhá to ještě doba. No a pak budu doufat, že se cysta s menses odplaví, jinak se zase nebude nic dít.
Ivčo, když nebereš ultroš, tak menses přijde dřív. Ničeho se neboj, cysta zmizí. Musíme vydržet to čekání. Zdravím Tě ![]()
Handi, no kéž by přišla dříve, ale co si pamatuju z doby, kdy jsem cystu měla, tak mi cysta menses oddálila docela o dost, měla jsem někde týden zpoždění a nakonec mi doktor musel dát vyvolávačku.
bkroucek JA SE DOZVIM ZITRA CIM BUDE STIMULACE KOLIK SI JICH PICHAS JA VIM ZE JICH BUDE 20
IVCCO TAKY SI MYSLIM ZE TO DOSTANES DRIV JA PO VYNECHANI UTROSE JSEM TO DOSTALA VZDYCKY DRIV A PRED MENSTR. JSEM ASI 4 DNY SPINILA
@hanka1120 píše:
bkroucek JA SE DOZVIM ZITRA CIM BUDE STIMULACE KOLIK SI JICH PICHAS JA VIM ZE JICH BUDE píše: Více
Ja si jdu pro injekce taky zitra, musi u me pomalu protoze uz jsem jednou byla prestimulovana, takze pocitam tak 75 - 100 budu pichat
Holčiny, kéž by, byla bych fakt ráda. Dnes jsem 19. DC, takže menses očekávám někdy koncem příštího týdne.
bkroucek a jak jsi poznala ze jsi predtimulovana? a kolik budes mit tech injekci? myslim 10 nebo 15 ci 20? ivco to uz utece neboj
@hanka1120 píše:
bkroucek a jak jsi poznala ze jsi predtimulovana? a kolik budes mit tech injekci? myslim 10 nebo 15 ci 20? ivco to uz utece neboj
Injekce mi davaji podle toho jak mam veliky foliky, picham si od 3dne pak nejakej 10 myslim jdu na přemeření foliku a tam mi reknou kolik injekci a v jake davce mam jeste pichata nebo ze mam prijit jeste na jeden kontrolni ultrazvuk a pred inseminaci dostanu jeste Ovitrelle na spusteni ovulace, v nedeli jsem pichala a v utery byla inseminace. A to ze mam hyperstimulak mi rekla doktorka, mela jsem moc foliku, takze mi zakazali na mesic sexovat
Brocku, proc Ti zakázali sexovat kdyz jsi mela hodne foliku? Bali se, ze budes mit sestercata? Nebo proc? Nevis?