IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
28.3.12 11:10

Jůůů 8o To je super, Dani!! Jsi těhule, jak Brno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.3.12 11:29

i ja blahopreji to je uzasne,ze to opravdu funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.3.12 13:53

Holky děkuji vám moc,když mi dneska sestřička řekla to HCG,tak jsem nechtěla věřit a zeptala jsem se jí ještě 2× :) . Říkala ,že je to opravdu pěkná hodnota na to že jsem 14 dní po ET a když se mě zeptala kolik jsme zaváděli embryjek a já řekla ,že jen 1 ,tak říkala snad to nebudou jednovaječný dvojčata :),to se nám stalo zatím jen jednou . Na UTZ jdu až 17.4. , tak doufám ,že bude vše v pořádku 3 týdny nervůůůů .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.3.12 14:27

fakt mas hodne vysskoky hodnoty to by byl mazec kdyby to byli jednnovajecni dvojcata co? budeme se tesit s tebou az das fotecku s ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.3.12 14:30

To by byl mazec,snad je to jen jeden výkonný jedinec :) , pořád si říkám,že jsem dostala už 5ti denní embryo,tak proto ty vyšší hodnoty :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.3.12 15:03

jo dani to mas mozna pravdu proto asi vyssi hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.3.12 15:19

holky u nas v caru mne stve co doktor to jiny nazor,doktor mne minule rekl ze nas nenuti ale ze by zvolil na nasem miste dalsi syklus ivf,ale u neho jsem byla jen jednou.jinak chodim k doktorce a ta mi zase rekla ze si nemysli ze by ivf bylo nutno resit hned,ze mame prvne vyzkouset iui tak jsem poslechla ji protoze k ni se objednavam pravidelne a pripada mi rozumna doktorka.to mne stve ze nemaji stejny nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
28.3.12 15:20

Dani, Tobě dali kontrolu až za 3 týdny? To je škoda, u nás dávají hned po týdnu od pozitivní hodnoty aby viděli alespoň bublinku a pak ještě jednou na srdíčko. Gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
28.3.12 15:21
@Dana 79 píše:
Ahoj holky ,tak teď jsem volala do Gennetu a moje včerejší hodnota HCG v krvi je 2257 8o :) .

jůůůůůůůů :hug:

• Citovat
  • Upravit
891
28.3.12 15:25
@hanka1120 píše:
holky u nas v caru mne stve co doktor to jiny nazor,doktor mne minule rekl ze nas nenuti ale ze by zvolil na nasem miste dalsi syklus ivf,ale u neho jsem byla jen jednou.jinak chodim k doktorce a ta mi zase rekla ze si nemysli ze by ivf bylo nutno resit hned,ze mame prvne vyzkouset iui tak jsem poslechla ji protoze k ni se objednavam pravidelne a pripada mi rozumna doktorka.to mne stve ze nemaji stejny nazor

Hani, tak to prostě je. Každý doktor má jiný názor. Člověk si vždy musí zvolit, jakou cestou se vydá sám. Záleží na Tobě, jaké máš nervy. Pokud se nemůžeš miminka dočkat, volila bych už IVF, je tam větší šance. Koukni na Danču, 4× IUI nevyšlo a teď už čeká skoro dvojčátka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
28.3.12 15:25

Hanka handa, mám ve vás maglaiz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
791
28.3.12 16:01
@kaczule1 píše:
Dani, Tobě dali kontrolu až za 3 týdny? To je škoda, u nás dávají hned po týdnu od pozitivní hodnoty aby viděli alespoň bublinku a pak ještě jednou na srdíčko. Gratuluji :hug:

Chvíli mi o tom povídej, tři týdny nejistoty se zbláznim .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
28.3.12 16:04

Dani, strasne moc gratuluji. Ja se ted pripravuji teprve na 2.IUI, jelikoz mrcha cervena neprisla kdy mela, takze jsem dostala vyvolavacku, takze se vsechno zdrzelo. Ale od pátku zase injekce a stimulace na IUI, treba tentokrat uspejeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
28.3.12 16:09

ahojky holky, na IUI musí být jiná stuímulacw pokud reaguju jen na Clostík, nebo to jde jen s Clostíkem?

• Citovat
  • Upravit
791
28.3.12 16:14
@bkrocek píše:
Dani, strasne moc gratuluji. Ja se ted pripravuji teprve na 2.IUI, jelikoz mrcha cervena neprisla kdy mela, takze jsem dostala vyvolavacku, takze se vsechno zdrzelo. Ale od pátku zase injekce a stimulace na IUI, treba tentokrat uspejeme :lol:

Strašně moc děkuji,ale radši potichoučku. Báro to je mi fakt líto,to zdržení,ale uvidíš, že to vyjde.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí