Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já na clostík ,taky nereagovala ,ale když neovuluješ,tak to budeš ty injekce potřebovat,musí tvé tělo vyburcovat,aby se snažilo. Hlavně ti to udělá podle tvého hormonálního profilu,tak se neboj nic bude to ok.
Hezký večer holky, tak já hlásím 5 den po IUI, včera(4den po IUI) pozitivní TT, dnes(5den) už jen slaboučký duch…chci se zeptat, je ještě šance, že se třeba za týden // objeví?? Příznaky žádné nebo takové ty normální, co si vsugerovávám pořád, jen dnes hodně hustý výtok, úplně krémový, to jsem teda čučela, asi ještě důsledek toho pregnylu… ![]()
na tehotensky test je to hodne brzo jeste vydrz,ja prvni test delala az 13 den od pregnylu,protoze pregnyl se muze drzet az 10-12 dni v tele.tetka to na sobe rozhodne nepoznas.
děkuji, to vím, jen mě zajímalo, jak dlouho budu mít já Pregnyl na těhu testu…takže 5 dní, měla jsem 5000 jednotek…Takže asi opravdu platí, že 1000jednotek ten 1 den.
každá to máme jinak, já měla ještě 7 den po pregnylu slaboulinkého ducha viditelného akorát na sluníčku ![]()
A to víš, že šance na // je, jen vydrž tak alespoň do 13 dne po IUI
Bobek musí mít taky čas aby se zahnízdil ![]()
Já bych měla testovat příští týden, ale bojím se, že test stejně bude sněhobílý a to je moje poslední IUI ![]()
teď počkám jestli dorazí ms, pokud ano, tak se objednám na konzultaci, vyřídíme papíry na IVF a od další ms stimulka na IVF ![]()
hmmm, já se budu dlouho rozhodovat na IVF, cítím, že to musí jít normálně, když nemáme žádný problém…tak to už musíš být hodně rozhodlá a jistá, že to normálně nepůjde…pro mě je to pořád ta POSLEDNI STACE ![]()
Slunečnice, podle mě ten slábnoucí pozitivni test byl jenom pozůstatkem pregnylu. Hodně záleží jak rychlou máš látkovou výměnu, někdy se může pregnyl držet v těle i 14 dní. Já vím, ze to čekání je trýznivé, ale počkej s testováním alespoň do dne, kdy by měla přijít MS. A držím palce, ať nepřijde ![]()
tak já jsem za celé 3 roky ani jednou neviděla na tt // takže do IVF jdeme ![]()
Bjoučku děkuji, já vím, že to byl Pregnyl, chtěla jsem vědět jak dlouho ho tam budu mít, toť vše, teď počkám týden a pak to zkusím zase, nebaví mě pořád lítat do lékárny pro testy, nejsem takovej ten pošuk, co se testuje každý den ![]()
to je mi líto, ale já jsem na tom stejně jak ty, 2 roky ani ťuk, až včera po Pregnylu, byl to ale hezkej pocit, musím přiznat ![]()