IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
25.3.12 20:08

Kéž by, Dani. Nic jiného si nepřeju. Mám obrovskou radost, že máš dvě čárky. Je to velké povzbuzení. Díky,že to s náma sdílíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.3.12 20:11

handi, souhlasím, je to velké povzbuzení :palec:

Teď se mě muž zeptal, jestli mi po ránu nebylo špatně na zvracení. Když jsem řekla, že ne, tak jen řekl - škoda :mrgreen: Je to ale truhlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.3.12 20:20
@slunečnice81 píše:
Hezký večer holky, v pátek jsem byla na svém prvním IUI, byla jsem překvapená, jak rychle to proběhlo…na sále jsem byla asi 50 vtěřin…vůbec to nebolelo, jen tam 3× cosi napumpoval nebo co a šla jsem si lehnout na 15 minut…nic ze mě nevyteklo.Pregnyl jsem si píchla v pátek ráno a takovýty ovulační bolestijsem trošinku cítila až dnes…moc mi to nedává smysl, když do 36hodin od píchnutí pregnylu musí folikl prasknout…to by bylo včera v 19.00,…no ještě v tom moc neumám chodit tak nevím :think:

To je správně buď praskne dřív a nebo až když mš v sobě spermijky,ale to nevadí oni přežijí dlouho a na vajíčko si buď počkaj,nebo vajíčko počká na spermijky , né že by čekalo ,ale cestuje vejcovodem do dělohy a to taky trvá pár hodin . Tak neboj bude to ok :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.3.12 20:22
@handa30 píše:
Kéž by, Dani. Nic jiného si nepřeju. Mám obrovskou radost, že máš dvě čárky. Je to velké povzbuzení. Díky,že to s náma sdílíš :hug:

To je jasný , vždyť vy jste tady moje velká opora :hug: . Aspoň vidíš,že s Prednisonem není nic straceno ,ba naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
25.3.12 20:38

dani i ja ti blahoppreji .aspon vime ze to opravdu funguje,a ze doktori dokazou pomoci.uvidis vse bude jak ma byt .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.3.12 20:46
@hanka1120 píše:
dani i ja ti blahoppreji .aspon vime ze to opravdu funguje,a ze doktori dokazou pomoci.uvidis vse bude jak ma byt .

Děkuji Haní :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.3.12 22:57

ještě se chci zeptat zda je normální, jsem 3 dny po IUI a teď večer jsem našla takový narůžovělé špinění-jen na toaletním papíře…jestli to mám připisovat tomu pregnylu, děkuji moc za radu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.3.12 01:17

Dani gratuluju!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
26.3.12 08:26

Slunečnice, špinění jsem zatím nikdy neměla, ale některé holčiny špiní po IUI, když je třeba trošku poraní. Ale že by to měl někdo po Pregnylu, tak o tom jsem ještě neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.3.12 08:34
@slunečnice81 píše:
ještě se chci zeptat zda je normální, jsem 3 dny po IUI a teď večer jsem našla takový narůžovělé špinění-jen na toaletním papíře…jestli to mám připisovat tomu pregnylu, děkuji moc za radu :roll:

Může se to stát,já taky po IUI jednou špinila ,ale bezprostředně po IUI ten den co jsem dorazila domu. Jestli špiníš jen malinko ,tak to bude ok :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.3.12 08:36
@Janyyy píše:
Dani gratuluju!!!!!!

Děkuji mooooc ,ale zatím jen potichoučkuuuu :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
26.3.12 11:09

Holky jak to máte s cvičením? Ptala jsem se dr. po prvím IUI a řekla, že v pohodě chodit. Tak jsem šla, ale neměla jsem z toho úplně nejlepší pocit. Tak nevím, jestlu teď můžu jít, nebo raději ne :,( . Poradíte prosím?

• Citovat
  • Upravit
791
26.3.12 13:23
@PavlaPir píše:
Holky jak to máte s cvičením? Ptala jsem se dr. po prvím IUI a řekla, že v pohodě chodit. Tak jsem šla, ale neměla jsem z toho úplně nejlepší pocit. Tak nevím, jestlu teď můžu jít, nebo raději ne :,( . Poradíte prosím?

A proč by jsi nemohla cvičit ? Vždyť je to jenom IUI ,jen ti spermijky pročistí a zkrátí jim cestu , je to jako po sexíku když v tobě spermijky plavou a ani o tom nevíš. Jen se vyhni velkému posilování a takové ty vybrační plošiny,ale normální cvičení ti jen prospěje :palec: . Až po IVF je doporučovaný větší klidový režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.3.12 15:12

Dani, kdy půjdeš na krev? A jak Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
26.3.12 17:06

Dani díky, chtěla jsem vědět to posilování na břicho, chodím na cvíčo, kde na záčátku dost posilujeme na břicho, tak půjdu chvilku po začátku :) Děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex