Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kéž by, Dani. Nic jiného si nepřeju. Mám obrovskou radost, že máš dvě čárky. Je to velké povzbuzení. Díky,že to s náma sdílíš ![]()
handi, souhlasím, je to velké povzbuzení ![]()
Teď se mě muž zeptal, jestli mi po ránu nebylo špatně na zvracení. Když jsem řekla, že ne, tak jen řekl - škoda
Je to ale truhlík ![]()
@slunečnice81 píše:
Hezký večer holky, v pátek jsem byla na svém prvním IUI, byla jsem překvapená, jak rychle to proběhlo…na sále jsem byla asi 50 vtěřin…vůbec to nebolelo, jen tam 3× cosi napumpoval nebo co a šla jsem si lehnout na 15 minut…nic ze mě nevyteklo.Pregnyl jsem si píchla v pátek ráno a takovýty ovulační bolestijsem trošinku cítila až dnes…moc mi to nedává smysl, když do 36hodin od píchnutí pregnylu musí folikl prasknout…to by bylo včera v 19.00,…no ještě v tom moc neumám chodit tak nevím
To je správně buď praskne dřív a nebo až když mš v sobě spermijky,ale to nevadí oni přežijí dlouho a na vajíčko si buď počkaj,nebo vajíčko počká na spermijky , né že by čekalo ,ale cestuje vejcovodem do dělohy a to taky trvá pár hodin . Tak neboj bude to ok
.
@handa30 píše:
Kéž by, Dani. Nic jiného si nepřeju. Mám obrovskou radost, že máš dvě čárky. Je to velké povzbuzení. Díky,že to s náma sdílíš
To je jasný , vždyť vy jste tady moje velká opora
. Aspoň vidíš,že s Prednisonem není nic straceno ,ba naopak.
dani i ja ti blahoppreji .aspon vime ze to opravdu funguje,a ze doktori dokazou pomoci.uvidis vse bude jak ma byt .
@hanka1120 píše:
dani i ja ti blahoppreji .aspon vime ze to opravdu funguje,a ze doktori dokazou pomoci.uvidis vse bude jak ma byt .
Děkuji Haní
.
ještě se chci zeptat zda je normální, jsem 3 dny po IUI a teď večer jsem našla takový narůžovělé špinění-jen na toaletním papíře…jestli to mám připisovat tomu pregnylu, děkuji moc za radu ![]()
Slunečnice, špinění jsem zatím nikdy neměla, ale některé holčiny špiní po IUI, když je třeba trošku poraní. Ale že by to měl někdo po Pregnylu, tak o tom jsem ještě neslyšela.
@slunečnice81 píše:
ještě se chci zeptat zda je normální, jsem 3 dny po IUI a teď večer jsem našla takový narůžovělé špinění-jen na toaletním papíře…jestli to mám připisovat tomu pregnylu, děkuji moc za radu
Může se to stát,já taky po IUI jednou špinila ,ale bezprostředně po IUI ten den co jsem dorazila domu. Jestli špiníš jen malinko ,tak to bude ok
.
@Janyyy píše:
Dani gratuluju!!!!!!
Děkuji mooooc ,ale zatím jen potichoučkuuuu
.
Holky jak to máte s cvičením? Ptala jsem se dr. po prvím IUI a řekla, že v pohodě chodit. Tak jsem šla, ale neměla jsem z toho úplně nejlepší pocit. Tak nevím, jestlu teď můžu jít, nebo raději ne
. Poradíte prosím?
@PavlaPir píše:
Holky jak to máte s cvičením? Ptala jsem se dr. po prvím IUI a řekla, že v pohodě chodit. Tak jsem šla, ale neměla jsem z toho úplně nejlepší pocit. Tak nevím, jestlu teď můžu jít, nebo raději ne. Poradíte prosím?
A proč by jsi nemohla cvičit ? Vždyť je to jenom IUI ,jen ti spermijky pročistí a zkrátí jim cestu , je to jako po sexíku když v tobě spermijky plavou a ani o tom nevíš. Jen se vyhni velkému posilování a takové ty vybrační plošiny,ale normální cvičení ti jen prospěje
. Až po IVF je doporučovaný větší klidový režim.
Dani díky, chtěla jsem vědět to posilování na břicho, chodím na cvíčo, kde na záčátku dost posilujeme na břicho, tak půjdu chvilku po začátku
Děkuju