Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky, já jdu teprve zítra tak potom napíšu, ráno si musím ještě sama píchnout pregnyl, na 11,30 IUI a v sobotu prej vajo praskne…tak naplánované je to dobře ![]()
a nebylo by lepší si ho píchnout včera večer, když dneska jdeš na IUI?
Sice já jsem taky měla pregnyl ve středu ráno, v poledne jsem šla na IUI, včera jsme to pojistili s manželem přírodně
ale dneska mám hned další IUI
A od včerejška mě bolí podbříšek, tak jsem zvědavá jestli folíky už praskly
Slunečnice, taky si myslím to, co Kaczule. Alespoň u nás v CARu je takový postup.
já byla na utz ve středu, to byl teprve 8 den cyklu, foliky byly dva, 14mm a doktor Machač říkal, že vajo praskne v sobotu až…takže včera bylo ještě brzy, to by nebyly ještě pořádně velké…dneska jsem 10den cyklu…to víte, že to taky budeme jistit celý víkend…Prostě to vyšlo tenhle měsíc takto.Vím, že 13-14 den už mám vajíčko prasklé…Já chodím do CAR V Olomouci Reprofit ![]()
Ahoj holky,
moc Vám držím palce při IUI.
Kaczule, ta třetí vyjde. Vím to ![]()
Dani, na Tebe budu v neděli strašně myslet a přát Ti ty dvě dálnice.
Jste statečný, holky…všechny ![]()
holky, všechny jsme tu statečné a taky co nám zbývá, když toužíme po miminku, že? ![]()
@kaczule1 píše:
holky, všechny jsme tu statečné a taky co nám zbývá, když toužíme po miminku, že?
tak já za chvíli vyrážím na své poslední IUI
Byla bych tak šťastná, kdyby se to povedlo ![]()
držím všechny palce co mám!!! A ještě tfuj tfuj tfuj pro štěstí
Ivčo, tak snad ta cysta zmizí a příště už tvůj doktor pojede podle plánu. Alespoň to nebude vánoční mimčo, určitě by si nerada byla o vánocích v porodnici, když máš doma synka. Takhle si užiješ vánoce a v lednu porodíš ![]()
Dani je super slyšet, že IVF nic není, já se ani tak nebojím těch injekcí, jako tý narkozy
. V neděli na tebe budu myslet
Pavli, jj, to máš pravdu, na Vánoce bych být v porodnici nechtěla, musím si na tom najít něco pozitivního
.
Ahoj holky, tak jsem zpátky a mám po posledním IUI. Z mých 5 folíků 2 byly už prasklé (byla tam ještě tekutina) a 3 tam ještě byly a to jsem pregnyl dostala ve středu ráno. Ty dva největší, co tam zůstaly, měly 21 a 22 mm, takže i ty mají šanci a sliznice 8,5 takže taky hezké
Jo a dr. měl dneska narozeniny, tak by mohl mít úspěšný den
Kdyby se ani teď nepovedlo, tak mám přijít a začnem řešit IVF ![]()