Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky, taky to počasí má na vás vliv? Já jsem během podzimu a zimy byla spíše v depkách a teď co vyšlo sluníčko, tak vidím všechno hned pozitivněji ![]()
holky taky jsem rada ze je teplo,ale z druhe stranky to zase moc neprozivam protoze jsem alergik,na vse kvetouci pil a atd a jeste jsem k tomu asmatik take u mne jaro pekne muka,ale uz to mam par let takze uz sve telo znam.
Dobré ráno děvčátka ,tak jak se vám všem daří? Já začínám být značně nervozní
. Bolí mě už od neděle břicho jako na MS,ale to jsem měla i při Nikolce když jsem jí čekala,tak snad se tam už pořádně zavrtal a nepustí se ![]()
Dana 79 píše:
Dobré ráno děvčátka ,tak jak se vám všem daří? Já začínám být značně nervozní. Bolí mě už od neděle břicho jako na MS,ale to jsem měla i při Nikolce když jsem jí čekala,tak snad se tam už pořádně zavrtal a nepustí se
jasan jasan, kdy budeš testíkovat ? ![]()
Dani, to víš, že jo, to bude zahnizďování, držím moc moc pěsti.
Holčiny, tak u mě na peška. Byla jsem na folikulometrii, na jedné straně folík 15 mm a na druhé 30 mm cysta, sliznice jen 6 mm, takže ani kontryhelový čaj nezabral. Takže tento měsíc se kvůli cystě nic nekoná a kdoví jestli příští, nejdříve musí ta cysta zmizet. Až dostanu menses, tak půjdu na kontrolu a dál se uvidí. No, s tím jsem teda nepočítala, rozbulela jsem se u doktorky, ale už je mi líp, co nadělám.
Ahoj holky.
Počasí je nádherné, škoda že na něj musím koukat jen za oknem, ale od zítřka můžu malýho vzít na půl hoďky na ven na procházku, tak se hrooozně těším ![]()
Ivčo, tak co jak si dopadla? Sliznici mi vůbec neříkali, ani při prvním ne ![]()
Pavli, no, nedopala jsem nic moc viz. můj příspěvek výše. Proč jste nemohli chodit s malým ven, byli jste nemocní? Já dávám malého ven každý den spinkat do kočárku a odpolko taky chodíme na zahradu nebo kočárkem na procházku, doma by se unudil.
Jejda Ivčo to mě hrozně mrzí. Tak hlavně aby ta cysta zmizela sama a bylo to vše v pořádku. A proč možná ani příští měsíc? To už ta cysta určitě zmizí. Jo jo byli, už to je týden a je to fakt děs, hlavně když je tak krásně. Ležel mi 5 dní v horečkách, prý nějaká viróza. No já jsem se včera domluvila s dr., že zkusím celkem 3 IUI. A nejsem si tím IVF vůbec jistá ![]()
ivco to je mi moc lito,ja mela cystu taky kdysi ale uz nevim jak velkou ale s menstruaci mi odesla.urcite ti z menstruaci odejde.a dalsi mesic budes mit iui.ale nechapu jak se ti mohla udelat cysta kdyz jsi mela pichnutej pregnyl.mne gynekolozka rikala ze cysta se dela kdyz folikul prezraje a nepraskne tak to je ta cyste ,proto je to divne.jinak mne to dela taky nervy od nedele furt spinim ale jen porad trosicku dneska jsem ale teprv 27dc takze asi dva dny zbyva do menstruace podle kalendare achjo
Ivíííí
sakra to je mi líto, myslím na tebe celé dopoledne. Tohle je fakt pešek. Ale určitě to nevzdávej ještě, ona odejde a pojede se dál. Pořád je ještě času dost, jsi mladá holka a jeden měsíc se to nezblázní.
Hlavně si na tom najdi něco pozitivního, třeba, že mimi aspoň nebude mít narozeniny na vánoce!!! ![]()
To že tě to takhle odrovnalo přímo v ordinaci, to se ti vůbec nedivím! ![]()
Ivčo, to je mi moc líto
Cysty se dělají po clostíku. Minulý rok v tuto dobu jsem také 3 měsíce brala clostík a také se mi udělala cysta, kt. sama v době menstruace praskla. Takže se neboj, ona praskne. Ale chápu, že ses už těšila na IUI. Je to zklamání. Ale jak píše If-ka najdi na tom něco pozitivního. Je jaro, jsi mladá, máš už jedno dítě, jeden měsíc sem a druhý tam. Podívej se na mě, já teď musím čekat 8 týdnů a Ty dostaneš mrchu už za 3 týdny. Hlavu vzhůru ![]()
Dana 79 píše:
Dobré ráno děvčátka ,tak jak se vám všem daří? Já začínám být značně nervozní. Bolí mě už od neděle břicho jako na MS,ale to jsem měla i při Nikolce když jsem jí čekala,tak snad se tam už pořádně zavrtal a nepustí se
Dani, držím všechno co mám. Musí to být strašné nervy. Drž se, holka.
Luciked píše:Dana 79 píše:jasan jasan, kdy budeš testíkovat ?
No já řikám pořád ,že až o víkendu ,ale nevim nevim ,jsem strašně nevozní a bojim se , aby to s MS neodešlo i když budu mít //
.
Ivča78 píše:
Pavli, no, nedopala jsem nic moc viz. můj příspěvek výše. Proč jste nemohli chodit s malým ven, byli jste nemocní? Já dávám malého ven každý den spinkat do kočárku a odpolko taky chodíme na zahradu nebo kočárkem na procházku, doma by se unudil.
Je mi to strašně líto ani nevíš jak ,ale neboj,příští měsíc to jistí
. Prostě to miminko přijde až když je ten správnej čas a to bude brzy!!!!