IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
22.3.12 18:30

Přesně. Pro miminko bych klidně do IVF šla, jen kdyby byla jistota, že to vyjde. Věřím, že při neúspěchu mě to dost sebere :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
22.3.12 18:53

Myslím, že IVF je jistota. Já si právě IVF vůbec nejsem jistá. Snad bych raději i adoptovala (IVF se děsně bojím), ale manžel nejspíš ne. Stále si říkám, jsou nějaký chudáčci miminka opuštěný, tak proč neadoptovat a usnadnit mu ten život trošku…

• Citovat
  • Upravit
15866
22.3.12 18:54

Tak to já určitě jdu nejdřív do IVF, prý to není tak hrozné jak to vypadá, tak brzo asi budu moct posoudit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
22.3.12 19:02

Přeju abys to vůbec nemusela posuzovat a vyšlo IUI. Věřím tomu i v mém případě. Možná že až nevyjde i další pokus IUI, tak budu o IVF uvažovat jinak, ale zatím z toho mám hrozný strach :(

• Citovat
  • Upravit
15413
22.3.12 19:41

Holčiny, tak já to teda nechápu, byla jsem 11. DC a folík 15 mm a doktorka mi řekla, že je to na IUI málo. Jako docela mě štve, že mi tu inseminaci neudělala, třeba by folikul taky dorostl. Když teda cysta těhotenství nevadí, tak nevím, proč to řešila a to IUI mi neudělala. Docela mě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
22.3.12 19:55

Já měla během těch různých vyšetření a IUI 3 dr. a každá měla k mému případu jiný názor, takže Ivčo asi opravdu co dr. to jiné řešení. Je to škoda, že ti to neudělali, ale třeba by sis vyčítala kdyby to nevyšlo, že si měsíc nepočkala až cysta zmizí.

• Citovat
  • Upravit
15413
22.3.12 19:56

Pavli, no nevyčítala bych si to, když už jsem ten Clostík brala, tak bych do toho šla. Škoda, že tam nebyl můj doktor, to byl zrovna takový pech, že jsem narazila na tuhle doktorku. Až půjdu na kontrolu (doufám, že už k němu), tak se ho na to hned zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
22.3.12 19:58

já si myslím, že na 11DC 15 mm je dost :think: on by do toho 13-14 DC klidně ještě dorostl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.3.12 20:04

Kaczul, mě vomejou, fakt :zed:. Podle toho, jak mě bolí levý vaječník, tak si myslím, že mám normálně ovulku, teda alespoň doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
22.3.12 20:05

Tak se můžete snažit alespoň přirozeně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.3.12 20:08

Jo, jo, to budeme, jen mě mrzí, že jsem neměla ten Pregnyl a IUI, no. Mohla by být větší šance. Takhle nebudu brát ani Utrogestan, takže pochybuju, že by se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
22.3.12 20:09

Nikdy nevíš ;) Právě, kdy to nejmíň čekáš, tak se to může povést ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
22.3.12 20:13

Ahoj holky ,já tady pročítám co jsem nestihla a vůbec nestíhám , nějak se nám rozjela konečně naše stavba ,tak pořád někde jezdím a teď jsem dorazila domu ufff :) … Nebojte se ničeho ,třeba ještě IUI vyjde,ale IVF se nebojte já se taky strašně bála a teď když to mám za sebou , to vlastně nic nebylo. Mě teda nevadilo píchat hormony , ale ty se píchají i u IUI aspoň Pregnyl. OPU trvalo 7 min a potom mi nic nebylo ani břicho mě nebolelo a pak ET , to už bylo jenom krásný :) . A v neděli den D..... Tak se ničeho nebojte když nevyjde IUI ,tak to IVF jistí a neni to tak strašný,já to vydžela v pohodě a to jsem posera :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.3.12 20:15

Dani, tak to je super, že IVFko není nich hrozného. Tak už v neděli! To to uteklo. Držím moc pěsti :srdce: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
22.3.12 20:22

Děkuji ,letí to letí,taky mi přijde najednou ,že to utíká :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí