Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
handa30 píše:Dana 79 píše:Dani, držím všechno co mám. Musí to být strašné nervy. Drž se, holka.
Dobré ráno děvčátka ,tak jak se vám všem daří? Já začínám být značně nervozní. Bolí mě už od neděle břicho jako na MS,ale to jsem měla i při Nikolce když jsem jí čekala,tak snad se tam už pořádně zavrtal a nepustí se
Ani nevíš jaké nervy ,vím že tam je zatím , cítím se jinak ,tak uvidíme rozhodne víkend jestli nedojde MS ,tak to bude první malinké huráá.
Holčiny, děkuju, jste zlatíčka, fakt
. Já jsem se vám z toho nějak rychle otřepala, asi mi pomohlo, jak jsem se vybrečela, teď už jsem nějak v pohodě, snad to na mě zase nepadne. Alespoň teď vím, proč pořád chodím čůrat a cítím ten močák, to bude určo tou cystou. No, já jsem Pregnyl neměla, ten by mi teprve píchali, proto cysta nepraskla. No, doktorka říkala, že mám přijít až dorazí menses, že mě prohlédnou, kdyby nepraskla, řešilo by se to dál a IUI by být nemohlo ani další cyklus. Říkala, že možná uděláme další cyklus bez stimulace, tak nevím. Jen mě teda pak dostala, když mi řekla, že se můžeme snažit sami doma. Tak jsem se jí ptala, proč, když IUI nemá smysl, to mi nějak nevysvětlila, asi mě chtěla spíš utěšit. A ani teda nevím, jestli by to bylo s cystou vhodné. Každopádně ten jeden folikul 15 mm je moc malý, říkala, že to nestačí. Utěšuju se taky tím, že mám krásného, zdravého syna, holky, zaplaťpánbůh za něj, ten mě drží nad vodou. Jinak bych to fakt nedávala.
Ivčo, tak se doma snažte (jen tak zlehka), zázraky se přeci někdy dějí. Užívej si tento měsíc jara a malého a na IUI se vyprdni. A je dobře, že sis pobrečela, člověku se hned uleví. Znám to sama
Jsme s Tebou a s Tvou cystou, nejsi na to sama ![]()
ahoj holky, jen jsem se chtěla zeptat, ve čtvrtek nebo v pátek půjdu na své první IUI, zda to bolí…byla jsem na HSG to byla bolest hnusná
(jak nadzvedávali ten čípek) tak jestli je to srovnatelná bolest nebo daleko menší…děkuji moc za jakékoliv info.....snažíme se už 2 roky
Holky rozhodla jsem se že už nebudu číst ostatní diskuze,protože mě to vždycky akorát rozhodí,já vím že každá jsme jiná,ale pak mě napadají věci o ktrých bych normálně nepřemýšlela
. Jsem dneska stašně vystreslá … Sedim na zahrádce a nechávám se vyhřát od sluníčka,za chvíli se vzbudí Jája ,tak někam vypadneme , protože mi fakt už šibe
.
slunečnice81 píše:
ahoj holky, jen jsem se chtěla zeptat, ve čtvrtek nebo v pátek půjdu na své první IUI, zda to bolí…byla jsem na HSG to byla bolest hnusná
(jak nadzvedávali ten čípek) tak jestli je to srovnatelná bolest nebo daleko menší…děkuji moc za jakékoliv info.....snažíme se už 2 roky
Ahojky ,vůbec se neboj , já byla 4× na IUI a ani jednou mě to nebolelo, srovnatelné s klasickým vyšetřením u gyndaře. Jen cítíš katetr ,ale nebolí to a trvá to pár vteřin a mažeš domu ![]()
slunečnice81 píše:
Děkuji mockrát…
Nemáš zač a přeji hodně štěstíčka ![]()
Dana 79 píše:
Handí a kdy začínáš s léčbou? Už jsi byla na konzultaci ?
Dani, já začala včera..8 týdnů tu teď budu oxidovat a jen Vás povzbuzovat.
Je to strašně dlouhá doba.
slunečnice81 píše:
Slunecnice, já byla na IUI dvakrat a vubec me to nebolelo. Niceho se neboj.
Handi, díky moc za povzbuzení, snažím se to brát tak, jak to je, co nadělám. Snad cysta odejde s menses a další se už nevytvoří, uvidíme. Tak tady budeme oxidovat spolu
.
Ivi, úplně tě chápu
Jsme tu s tebou
Taky bych brala už jedno dítko aby mě drželo jakžtakž v pohodě
![]()
Já jdu zítra na folikulometrii a jsem zvědavá, zda tam co bude. Vůbec mě nebolí břicho nic, tak budu ráda, když tam bude alespoň jeden folík, ale tak nějak to vidím bídně ![]()
Kaczul, neboj, bude to dobré. Neznamená to, že když mě to nedopadlo, že to budeš mít bídné taky. Já jsem byla na folikulometrii po čtvrté v životě a tohle se mi stalo prvně. Já už jsem se s tím smířila, ono co mi jiného zbývá než čekat a doufat, že to vyjde později. Tak si alespoň víc v klidu užiju malého, budu mít na něj víc času, musím si na tom najít něco pozitivního.