IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
23.3.12 15:44

IVI - to je smůla, úplně vím jak ti bylo, taky se mi to stalo s tou cystou, už sem se těšila na další IUI a buch a další měsíc čekat, ale dočkáme se :kytka: :kytka: KACZUL- tak to máš dobře rozjetý, ještě aby z toho byla tak trojčata co :lol: :lol: , držím palečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.3.12 15:45

zuzi, děkuji. Já bych byla ráda, kdyby se oplodnilo alespoň jedno :zed: Pokud ne, tak jdem do IVF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
23.3.12 15:48

KACZUL - určo to musí vyjít, jenom jestli se můžu zeptat, to může být dvakrát po sobě IUI ? To ti navrhli sami nebo sis o to řekla sama, děujuuu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
23.3.12 15:51

Jooo a kuřátka moje, chtěla bych Vás poprosit o hlásky

http://www.hotelawards.cz/…ovane-hotely

Jestli byste si klikli na Octárnu :-) to je už pátým rokem můj druhý domov :D děkujuuu všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.3.12 15:58
@zuzivr píše:
KACZUL - určo to musí vyjít, jenom jestli se můžu zeptat, to může být dvakrát po sobě IUI ? To ti navrhli sami nebo sis o to řekla sama, děujuuu :-)

To mi navrhnul dr. ale nedělá to snad nikdo krom jeho :mrgreen: ale vyčerpáme tak 6 pokusů, co hradí pojišťovna během 3 měsíců, ale to mi nevadilo. Třeba teď jsem byla ideální případ proč dělat 2× IUI. Ve středu jsem měla 5 folíků tak se hned udělalo IUI, včera sami doma :hug: :oops: a dneska další IUI a byly tam ještě 3 foliky a tekutina z těch 2 prasklých, takže to smysl má, proč udělat 2× IUI. Teď bychom to ale stejně měli ještě pojistit doma :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.3.12 15:59
@zuzivr píše:
Jooo a kuřátka moje, chtěla bych Vás poprosit o hlásky

http://www.hotelawards.cz/…ovane-hotely

Jestli byste si klikli na Octárnu :-) to je už pátým rokem můj druhý domov :D děkujuuu všem :)

Provedeno :palec: a vypadá to moc hezky, třeba tam někdy s manželem taky zavítáme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
23.3.12 16:45

KACZUL - tak to je dobré, právě, že mi to zamlouvá jako dobrý to takto pojistit, no teď to musí vyjít ;) ;) a děkuji za hlas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.3.12 17:02

taky mi to tak právě víc vyhovuje, u IUI jsou celkem malé šance a takhle je to alespoň malinko zvýší. Já už ale stejně počítám z IVF :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
23.3.12 17:16

KACZUL - nevěš hlavu, teď to vypadá moooc nadějně, věř tomu a povede se to :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.3.12 17:18

Děkuji zuzi :hug: šance teď sice jsou, ale já se bojím, že maje vajíčko nebude schopné se samo oplodnit spermií, proto jsme u IVF rozhodnuti pro ICSI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.3.12 19:19

Kaczul, tak to vypadá hodně nadějně, moc držím pěsti!

Zuzi, ty jsi taky měla cystu? To je pech, viď? A v jaké jsi ty teď fázi? Já teď budu 14 dní čekat na menses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
23.3.12 19:22

IVI - jojo měla, hned po druhém IUI, už sem tam letěla na třetí a nic, našla cystu a musela jsem čekat, potom mi moje obvoďačka pichla před menzes injekci a po už tam nic nebylo, tak zmizne neboj :) , já jdu v pondělí na kontrolu a snad tam bude aspon jeden velkej folík, jináč budem zuřit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.3.12 19:23

Zuzi, no mě je právě divný, že mě nic píchat nebudou, jako já bych radši, aby mi dali injekci, aby ta cysta odešla. Já mám jen přijít 2 - 3. den cyklu na ultrazvuk. Přemýšlím, jestli nezavolat mému gynekologovi a nezeptat se ho na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.3.12 19:37

Ivčo, já jsem měla taky cystu a bez nějakých injekci mi „odešla“ s menstruaci. Nezoufej, to bude v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.3.12 19:42

Bjoučku, díky za uklidnění, taky doufám, že mi odejde a nebudu zase další cyklus jen čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí