Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dana 79 píše:
Na všechny už plivu těhotenský bacily už co tu sedim u PC,takže holky to musí vyjít.
Plivanec doskočil
Tak snad to funguje jako chřipka
![]()
@Luciked píše:
Já včera povídám, mužíkovi : Já bych ti chtěla něco říct a on povídá: povídej, a já víš že tě i po těch letech miluju?a on : já myslel že jsi těhotná
Jéééé , tak to je ,jak ten můj moula
. Taky mi odpoví vždycky něco co člověk nečeká ![]()
Dani, reakce manžela mi přijde podobná jako kdysi u nás. To bylo něco ve smyslu, že dokud neuvidí mimi ne ultrazvuku, tak neuvěří
. Taky už se bál tomu uvěřit.
Luciked, no to víš, taky by už asi manžel chtěl mimi. Ale neboj, Danča nás tady všechny nakazí a určitě se to co nevidět povede.
Dani to je supeeeer, krásný a jasný
To je paráda, tak hlavně ať máš teď těch 9 měsíců klidných
Ježiš to je fakt skvělý ![]()
Holky ,ale strašně mě svědí jizva po slepáku a píchá mě to v tom místě ,třeba mi konečně popraskaj srůsty po slepáku
. Vypadám jak ve třetím měsíci ,pořád mám to bříško vykulený,ale po IVF to prý bývá. ![]()
@PavlaPir píše:
Dani to je supeeeer, krásný a jasnýTo je paráda, tak hlavně ať máš teď těch 9 měsíců klidných
Ježiš to je fakt skvělý
Děkujiiii mooooc ![]()
@handa30 píše:
Daniiii, to je super!!! Mám ohromnou radost!!![]()
![]()
Taky ti moc děkuji,neboj se nic spápneš Prednison a pak IVF a je to jako u mě
.
Hezký večer holky, v pátek jsem byla na svém prvním IUI, byla jsem překvapená, jak rychle to proběhlo…na sále jsem byla asi 50 vtěřin…vůbec to nebolelo, jen tam 3× cosi napumpoval nebo co a šla jsem si lehnout na 15 minut…nic ze mě nevyteklo.Pregnyl jsem si píchla v pátek ráno a takovýty ovulační bolestijsem trošinku cítila až dnes…moc mi to nedává smysl, když do 36hodin od píchnutí pregnylu musí folikl prasknout…to by bylo včera v 19.00,…no ještě v tom moc neumám chodit tak nevím ![]()
Já včera povídám, mužíkovi : Já bych ti chtěla něco říct a on povídá: povídej, a já víš že tě i po těch letech miluju?
a on : já myslel že jsi těhotná