Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zuzivr píše:
Jooo a kuřátka moje, chtěla bych Vás poprosit o hláskyhttp://www.hotelawards.cz/…ovane-hotely
Jestli byste si klikli na Octárnuto je už pátým rokem můj druhý domov
děkujuuu všem
Odhlasováno , je to mooooc krásný
.
@kaczule1 píše:
Děkuji zuzišance teď sice jsou, ale já se bojím, že maje vajíčko nebude schopné se samo oplodnit spermií, proto jsme u IVF rozhodnuti pro ICSI
My jsme taky dali na jistotu a měli jsme IVF s ICSI a PK , zbyly 3 embryjka .Raději jsem si zaplatila jistotu,je to pavda
.
@PavlaPir píše:
Dani je super slyšet, že IVF nic není, já se ani tak nebojím těch injekcí, jako tý narkozy. V neděli na tebe budu myslet
Já měla ten samý problém ,bála jsem se narkozy a když jsem na sále dostala oblbovačku a semnou se točil celý svět,tak jsem prosila ať mě uspí.Dr. se smála ,že jsem byla rostomilá
. Neboj se nic 10 min a bylo po
.
@zuzivr píše:
DANI - mooc děkuji, a jak se cítíš ?? Jak se to zahnizďuje
Zuzi cítím se dobře,ale jinak ,pobolívá mě bříško už týden ,tak nějak normálně , jsem neustále ospalá a ráno vstávám v půl sedmé
,dýl se mi spát nechce , jooo a to noční čůrání,vypadá to nadějně,tak snad to bude ok. ![]()
Dančo, tak to vypadá opravdu hodně nadějně, testovat budeš už zítra, viď? Moc držím pěsti a posílám kopec štěstí
.
Ahoj holky, jak se máte? Já teď půjdu uklízet a k večeru si chceme jít na čumendu do nového obchodního centra - Nová Karolína. Prý to tam je moc hezké, nové obchody a myslím, že to tam má 3 patra. Hlavně se těším, že konečně v Ostravě je Starbucks, takže si tam zajdem i na kávičku. Pak tam vyzvednem sestru, která tam má brigádu v Mc Donaldu a pak u nás spí.
@Ivča78 píše:
Dančo, tak to vypadá opravdu hodně nadějně, testovat budeš už zítra, viď? Moc držím pěsti a posílám kopec štěstí.
Ano ![]()
Ahoj holčiny, přeju krásnou neděli
DANI - tak jak, jsem nervozní za tebe
![]()
Ahojky holky, nák jsem teď pár dnů nestíhala dojít, tak ani nevím jestli stihnu vše dočíst.
Dani tak co,, už jsi testovala?
Holky moje nenapínám schválně ,byli jsme celý den pryč a musela jsem si koupit testík,všechny jsem je vypotřebovala už minulý cyklus a zůstala mi prázdná krbička
. Koupila jem nový a před 10 min jsem ho počůrala , ani jsem ho nestihla položit,toto se mi zobrazilo po 10 vteřinách
, co myslíte
, ale potichu holky nechci to zakřiknout
.