IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
23.3.12 20:28
@zuzivr píše:
Jooo a kuřátka moje, chtěla bych Vás poprosit o hlásky

http://www.hotelawards.cz/…ovane-hotely

Jestli byste si klikli na Octárnu :-) to je už pátým rokem můj druhý domov :D děkujuuu všem :)

Odhlasováno , je to mooooc krásný :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.3.12 20:32
@kaczule1 píše:
Děkuji zuzi :hug: šance teď sice jsou, ale já se bojím, že maje vajíčko nebude schopné se samo oplodnit spermií, proto jsme u IVF rozhodnuti pro ICSI :think:

My jsme taky dali na jistotu a měli jsme IVF s ICSI a PK , zbyly 3 embryjka .Raději jsem si zaplatila jistotu,je to pavda :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.3.12 20:36
@PavlaPir píše:
Dani je super slyšet, že IVF nic není, já se ani tak nebojím těch injekcí, jako tý narkozy :( . V neděli na tebe budu myslet

Já měla ten samý problém ,bála jsem se narkozy a když jsem na sále dostala oblbovačku a semnou se točil celý svět,tak jsem prosila ať mě uspí.Dr. se smála ,že jsem byla rostomilá :oops: . Neboj se nic 10 min a bylo po :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
23.3.12 20:53

DANI - mooc děkuji, a jak se cítíš ?? Jak se to zahnizďuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.3.12 09:09
@zuzivr píše:
DANI - mooc děkuji, a jak se cítíš ?? Jak se to zahnizďuje :D

Zuzi cítím se dobře,ale jinak ,pobolívá mě bříško už týden ,tak nějak normálně , jsem neustále ospalá a ráno vstávám v půl sedmé :nevim: ,dýl se mi spát nechce , jooo a to noční čůrání,vypadá to nadějně,tak snad to bude ok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
24.3.12 12:36

Dančo, tak to vypadá opravdu hodně nadějně, testovat budeš už zítra, viď? Moc držím pěsti a posílám kopec štěstí :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.3.12 12:49

Ahoj holky, jak se máte? Já teď půjdu uklízet a k večeru si chceme jít na čumendu do nového obchodního centra - Nová Karolína. Prý to tam je moc hezké, nové obchody a myslím, že to tam má 3 patra. Hlavně se těším, že konečně v Ostravě je Starbucks, takže si tam zajdem i na kávičku. Pak tam vyzvednem sestru, která tam má brigádu v Mc Donaldu a pak u nás spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.3.12 13:42
@Ivča78 píše:
Dančo, tak to vypadá opravdu hodně nadějně, testovat budeš už zítra, viď? Moc držím pěsti a posílám kopec štěstí :hug: .

Ano :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.3.12 13:53

Dani, držím palečky ať nám tu zítra ukážeš // :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
25.3.12 11:28

Ahoj holčiny, přeju krásnou neděli ;) DANI - tak jak, jsem nervozní za tebe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
25.3.12 11:52

Ahojky holky, nák jsem teď pár dnů nestíhala dojít, tak ani nevím jestli stihnu vše dočíst.
Dani tak co,, už jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
25.3.12 14:25

Dani, tak jak, už někde doufám s manžou pořádně slavíte :kytka: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
25.3.12 14:28

DANI NENAPINEJ NAS A NAPIS URCITE TAM BYLI DVE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.3.12 19:27

Tož kde jde ta naše Danča? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.3.12 19:28

Holky moje nenapínám schválně ,byli jsme celý den pryč a musela jsem si koupit testík,všechny jsem je vypotřebovala už minulý cyklus a zůstala mi prázdná krbička :mrgreen: . Koupila jem nový a před 10 min jsem ho počůrala , ani jsem ho nestihla položit,toto se mi zobrazilo po 10 vteřinách :dance: , co myslíte :) , ale potichu holky nechci to zakřiknout :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí