Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak už mám po IUI a v pátek další
Dneska nám brali ještě odběry na infekční nemoci a manžel to nedal, normálně jim tam lehnul
otevřel oči, ležel na zemi, kolem něj stálo pár sestřiček a držely mu nohy nahoře, smál so doma tomu ještě půl hodiny ![]()
Kaczul, pane jo, to je úroda. Tak moc držím pěsti, aby to vyšlo!!!!
Ivča78 píše:
Kaczul, pane jo, to je úroda. Tak moc držím pěsti, aby to vyšlo!!!!
Děkuji, v pátek budem řešit co dál, kdyby to ani tentokrát nevyšlo
![]()
Ahoj holky, tak mám za sebou 2 IUI. Takový zmatek jako dnes jsem v caru nikdy nezažila
. Když jsem přišla, tak mi po nějaké době čekání dr. řekla, že v laborce ještě nemají spermio připravený a že to bude trvat tak 30-40min. Když se mě více jak po hodině čekání ujala sestřička, tak jsem téměř 30 min čekala na dr. No hrůza, jsem zvědavá jak to dopadne…Jinak Ivčo, vůbec se v těch folíkách nevyznám, tak jsem se zděsila, když si psala, že u tebe byl malý, já ho měla ještě menší
. Znamená to o to menší šance?
Pavli, jak velký jsi měla folík? Mě dr říkla, že aby mělo IUI smysl dělat, měl by mít alespoň 18mm
Slunečnice81 tak co jak si dopadla? Nebolo, že? Také jsem měla při svém prvním IUI strach, ale je to opravdu jak při gyn. prohlídce ![]()
Kaczule v pondělí měl 14mm, myslíš že měl šanci do dneška vyrůst alespoň na těch 18?
tak to jo, já jsem minulý cyklus v pondělí taky měla jen 14 mm a ve středu už měl 18, takže neboj, bude to dobré
Kdy jsi dostala pregnyl? On ještě tomu dopomůže, trošku doroste a pak praskne ![]()
Tak to bude v poho, já jsem zvědavá, jestli z těch mých 5 folíků se oplodní alespoň jedno vajíčko
Ale po takové době snažení a pří mém štěstí raději zůstávám nohama na zemi ![]()
Neboj já si myslím, že ne jen jedno. Budeš shánět kočárek min. pro 3
. To už se musí povést a těch 5 folíků je hoooooodně veliká šance. Asi je lepší si od toho moc neslibovat, abys pak nebyla o to víc zklamaná, ale já opravdu věřím, že se to povede. Musí, když jich tam máš tolik a min. jeden bude skvělej a chytí se
No ono ještě taky se nemusí oplodnit ani jedno a taky se toho bojím, že přirozeně se mi vajíčko neoplodní. Proto při IVF určitě budeme chtít ICSI ![]()
To už je ale malá šance, že se neoplodní ani jedno. A jsi smířená s IVF?
No my už s tím tak nějak počítáme. Kámoška mé kamarádky měla u IVF 10 vajíček a nenechali si udělat ICSI a přirozeně se jim neoplodnilo ani jedno, takže vím, že tato možnost prostě je a nechci si dávát naděje ![]()
To jsem vůbec netušila. Tak to držím palčeky ať vyjde IUI, je to přece jen příjemnější cesta než IVF. Ale zase za to mimčo stojí i s IVF. Hlavně že ty dr. máme a dokážou nám pomoc