IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
21.3.12 12:55

Tak už mám po IUI a v pátek další :dance: Dneska nám brali ještě odběry na infekční nemoci a manžel to nedal, normálně jim tam lehnul :mrgreen: otevřel oči, ležel na zemi, kolem něj stálo pár sestřiček a držely mu nohy nahoře, smál so doma tomu ještě půl hodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
21.3.12 14:54

Kaczul, pane jo, to je úroda. Tak moc držím pěsti, aby to vyšlo!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.3.12 14:57
Ivča78 píše:
Kaczul, pane jo, to je úroda. Tak moc držím pěsti, aby to vyšlo!!!!

Děkuji, v pátek budem řešit co dál, kdyby to ani tentokrát nevyšlo :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
22.3.12 17:56

Ahoj holky, tak mám za sebou 2 IUI. Takový zmatek jako dnes jsem v caru nikdy nezažila :( . Když jsem přišla, tak mi po nějaké době čekání dr. řekla, že v laborce ještě nemají spermio připravený a že to bude trvat tak 30-40min. Když se mě více jak po hodině čekání ujala sestřička, tak jsem téměř 30 min čekala na dr. No hrůza, jsem zvědavá jak to dopadne…Jinak Ivčo, vůbec se v těch folíkách nevyznám, tak jsem se zděsila, když si psala, že u tebe byl malý, já ho měla ještě menší :( . Znamená to o to menší šance?

• Citovat
  • Upravit
15866
22.3.12 17:57

Pavli, jak velký jsi měla folík? Mě dr říkla, že aby mělo IUI smysl dělat, měl by mít alespoň 18mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
22.3.12 17:58

Slunečnice81 tak co jak si dopadla? Nebolo, že? Také jsem měla při svém prvním IUI strach, ale je to opravdu jak při gyn. prohlídce :)

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
22.3.12 18:00

Kaczule v pondělí měl 14mm, myslíš že měl šanci do dneška vyrůst alespoň na těch 18?

• Citovat
  • Upravit
15866
22.3.12 18:02

tak to jo, já jsem minulý cyklus v pondělí taky měla jen 14 mm a ve středu už měl 18, takže neboj, bude to dobré :hug: Kdy jsi dostala pregnyl? On ještě tomu dopomůže, trošku doroste a pak praskne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
22.3.12 18:04

Ten jsem měla včera ráno po 8 hod. Tak to jsem moc ráda

• Citovat
  • Upravit
15866
22.3.12 18:06

Tak to bude v poho, já jsem zvědavá, jestli z těch mých 5 folíků se oplodní alespoň jedno vajíčko :think: Ale po takové době snažení a pří mém štěstí raději zůstávám nohama na zemi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
22.3.12 18:17

Neboj já si myslím, že ne jen jedno. Budeš shánět kočárek min. pro 3 :) . To už se musí povést a těch 5 folíků je hoooooodně veliká šance. Asi je lepší si od toho moc neslibovat, abys pak nebyla o to víc zklamaná, ale já opravdu věřím, že se to povede. Musí, když jich tam máš tolik a min. jeden bude skvělej a chytí se

• Citovat
  • Upravit
15866
22.3.12 18:18

No ono ještě taky se nemusí oplodnit ani jedno a taky se toho bojím, že přirozeně se mi vajíčko neoplodní. Proto při IVF určitě budeme chtít ICSI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
22.3.12 18:20

To už je ale malá šance, že se neoplodní ani jedno. A jsi smířená s IVF?

• Citovat
  • Upravit
15866
22.3.12 18:22

No my už s tím tak nějak počítáme. Kámoška mé kamarádky měla u IVF 10 vajíček a nenechali si udělat ICSI a přirozeně se jim neoplodnilo ani jedno, takže vím, že tato možnost prostě je a nechci si dávát naděje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
22.3.12 18:26

To jsem vůbec netušila. Tak to držím palčeky ať vyjde IUI, je to přece jen příjemnější cesta než IVF. Ale zase za to mimčo stojí i s IVF. Hlavně že ty dr. máme a dokážou nám pomoc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex