IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.2.18 11:12

@Alexandraf dr rikal ze v jiném centru by nam to neudali, ale ze oni nam to udělají :(
Objem 2ml Koncentrace 23 mil Celkový počet 46 mil Motilita PR+NP 30% Morfologie 3% Motilita PR 50% Progresivně pohyblivé 17% IM-nemotilni 70% Závěr Astehonozoospermie Terarozoospermie

Vubec se v tom nevýzname :( jen nam rekl ze neni Dobry :( moc dekujeme, ale Ja tomu nedavam zadne naděje :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.18 11:14

@Alexandraf vy jste meli Dobry spermio? :hug:

• Citovat
  • Upravit
7868
1.2.18 11:24
@Anonymní píše:
@Alexandraf dr rikal ze v jiném centru by nam to neudali, ale ze oni nam to udělají :(
Objem 2ml Koncentrace 23 mil Celkový počet 46 mil Motilita PR+NP 30% Morfologie 3% Motilita PR 50% Progresivně pohyblivé 17% IM-nemotilni 70% Závěr Astehonozoospermie TerarozoospermieVubec se v tom nevýzname :( jen nam rekl ze neni Dobry :( moc dekujeme, ale Ja tomu nedavam zadne naděje :(

Aha tak to me mrzi :( zkus si najit ty nazvy na inzernetu, hodne tam o tom pisou… Nedoporucil vam nejaky vitaminy nebo tak?
U nas je spg v poradku, problem mam ja, mam PCOS, taky zadna vyhra :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.18 11:29

@Alexandraf to je mi moc lito :( Ja zatim nevim jestli jsem v poradku ultrazvuk a krev jsem mela zatim dobre :) no znamena to sníženy podíl pohyblivých spermii a zvýšený podíl morfologicky abnormalnich spermii coz znamena ze ty spermie nejsou dobre :( maj treba dve hlavičky atd :(

• Citovat
  • Upravit
543
1.2.18 12:01

K tomu spermiogramu, referenční hodnoty normálního spermiogramu jsou:

• objem: více než 1,5 ml
  • koncentrace na ml: více než 15 mil.
  • celkový počet: více než 39 mil.
  • progresivních: více než 32%
  • morfologicky abnormálních: méně než 96%
  • počet kulatých buněk: méně než 3
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.18 12:03

@Xsvel Jj to jsem se taky docetla, spis chci vedet jak je na tom manzel s tímto výsledkem, jestli je to hodne spatne a nebo jeste jakž takz dobre :,(

• Citovat
  • Upravit
7868
1.2.18 12:52
@Anonymní píše:
@Alexandraf to je mi moc lito :( Ja zatim nevim jestli jsem v poradku ultrazvuk a krev jsem mela zatim dobre :) no znamena to sníženy podíl pohyblivých spermii a zvýšený podíl morfologicky abnormalnich spermii coz znamena ze ty spermie nejsou dobre :( maj treba dve hlavičky atd :(

Taky jsem si precetla, co to presne znamena, jen nevim, jestli je spg hodne spatny.. Mozna zkusit mrknout na jiny diskuze, kde tohle resi.. :*
Nebo to podrobne probrat s mudr, jestli je sance, ze se zadari z IUI nebo zkusit rovnou IVF :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
12.2.18 21:36

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
17.7.21 18:21

Ahoj, dneska jsem 8 dní od iui a po sexu jsem začala trošku krvácet. Ms bych měla dostat až za 6 dní. Myslíte že už žádná naděje není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.7.22 13:29
@smoulinla píše:
Ahoj, dneska jsem 8 dní od iui a po sexu jsem začala trošku krvácet. Ms bych měla dostat až za 6 dní. Myslíte že už žádná naděje není?

Ahojda, řeším to samé. Můžu se zeptat, jak jsi nakonec dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí