Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Alexandraf dr rikal ze v jiném centru by nam to neudali, ale ze oni nam to udělají
Objem 2ml Koncentrace 23 mil Celkový počet 46 mil Motilita PR+NP 30% Morfologie 3% Motilita PR 50% Progresivně pohyblivé 17% IM-nemotilni 70% Závěr Astehonozoospermie TerarozoospermieVubec se v tom nevýznamejen nam rekl ze neni Dobry
moc dekujeme, ale Ja tomu nedavam zadne naděje
Aha tak to me mrzi
zkus si najit ty nazvy na inzernetu, hodne tam o tom pisou… Nedoporucil vam nejaky vitaminy nebo tak?
U nas je spg v poradku, problem mam ja, mam PCOS, taky zadna vyhra ![]()
@Alexandraf to je mi moc lito
Ja zatim nevim jestli jsem v poradku ultrazvuk a krev jsem mela zatim dobre
no znamena to sníženy podíl pohyblivých spermii a zvýšený podíl morfologicky abnormalnich spermii coz znamena ze ty spermie nejsou dobre
maj treba dve hlavičky atd ![]()
K tomu spermiogramu, referenční hodnoty normálního spermiogramu jsou:
@Xsvel Jj to jsem se taky docetla, spis chci vedet jak je na tom manzel s tímto výsledkem, jestli je to hodne spatne a nebo jeste jakž takz dobre ![]()
@Anonymní píše:
@Alexandraf to je mi moc litoJa zatim nevim jestli jsem v poradku ultrazvuk a krev jsem mela zatim dobre
no znamena to sníženy podíl pohyblivých spermii a zvýšený podíl morfologicky abnormalnich spermii coz znamena ze ty spermie nejsou dobre
maj treba dve hlavičky atd
Taky jsem si precetla, co to presne znamena, jen nevim, jestli je spg hodne spatny.. Mozna zkusit mrknout na jiny diskuze, kde tohle resi.. ![]()
Nebo to podrobne probrat s mudr, jestli je sance, ze se zadari z IUI nebo zkusit rovnou IVF ![]()
Ahoj, dneska jsem 8 dní od iui a po sexu jsem začala trošku krvácet. Ms bych měla dostat až za 6 dní. Myslíte že už žádná naděje není?
@smoulinla píše:
Ahoj, dneska jsem 8 dní od iui a po sexu jsem začala trošku krvácet. Ms bych měla dostat až za 6 dní. Myslíte že už žádná naděje není?
Ahojda, řeším to samé. Můžu se zeptat, jak jsi nakonec dopadla?
@Alexandraf dr rikal ze v jiném centru by nam to neudali, ale ze oni nam to udělají
Objem 2ml Koncentrace 23 mil Celkový počet 46 mil Motilita PR+NP 30% Morfologie 3% Motilita PR 50% Progresivně pohyblivé 17% IM-nemotilni 70% Závěr Astehonozoospermie Terarozoospermie
Vubec se v tom nevýzname
jen nam rekl ze neni Dobry
moc dekujeme, ale Ja tomu nedavam zadne naděje