IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22839
20.1.17 20:07

@Liberta Libert no, pořád nějaké špatné výsledky, nejdřím na screeningu, vyšší pravděpodobnost pataova syndromu, pak za 3 týdny to vyvrátili, pak ještě na krev jednou integrovaný, pak genetička, že ač to nakonec vyšlo dobře, tak mě ženou na plodovku, teď dneska zase, že v tom integr. testu, vyšly hodnoty chromozomálního rázu, zase hůře :zed: a od 3. měsíce krvácení z hematomu a ten jedinej vypadá, že je zažehnán, už přes 3 týdny nekrvácím, ale to ostatní, to je strašně na psychiku, vůbec si těhu neužívám a pořád se jen bojím, teď zase, co najdou na tom odběru plodovky, že a vlastně, jestli nakonec na to půjdu, aby to nechtěli řešit jinak, já už z toho nemůžu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.17 11:28

@sharunka03
Neblbni, fakt? To me hrozne mrzi :(
A kolik ti je? Netrotlijou jen kvuli veku uplne zbytecne?
A jak se ti podarilo otehotnet? Z IUI?
V kterym si mesici? Za chvili bude tehotenstvi za tebou a o to vic si uzijes miminecko potom. Sem slysela hodne uz pripadu kdy oni furt neco hledali hledali a pak vsechno cajk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
21.1.17 12:02

@Liberta Libert no, bohužel, takovýho čekání na dítě a pak tohle, no ono se asi tato vyšetření dělají po 35 roce, mě je čerstvě 34,no nevím, asi všechno se vším :nevim:
já jsem to tu nepsala? z 3. iui, jsem otěhotněla a mám tu podpis, takže to mám nastavené podle PM 17+2 ale jinak jsem podle UZ 16+5
jo, kéž by, takhle jen bulím a říkám si proč, sakra :zed: ještě, že mě manžel podporuje a i mamka to ví, tak mě taky uklidňuje, ale jak to bude nakonec, to nikdo neví, musíme holt věřit, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 16:35

Tak držím palce. Supr že Vám to IUI vyšlo, to vždycky ráda slyším, když pomůžou tyhle metody a člověk hned nemusí na IVF. Určitě bude vše dobré. Teprv dete myslim na velkej screening tak budete vědět víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
22.1.17 19:53

@Liberta Libert jo, to jsme se už chystali, že půjdeme do ivf a nakonec vyšlo iui, snad bude vše ok, ten velký je asi v 20tt, viď? drž nám zítra palce, prosím :hug: jdeme ke genetičce, tak uvidíme, co se dovíme, jestli doporučí tu plodovku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
24.1.17 22:43

Tak zítra jdu na ten odběr plodové vody, tak prosím o držení palečků, děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
3.2.17 11:27

Tak odběr dopadl dobře, dá se to přežít, je to chvíli nepříjemné, jinak nic
ležela jsme poctivě do soboty a od té doby už funguju, teď ještě ty výsledky, na ty tři syndromy, ty už víme, ty vyšly skvěle, ale zbytek budeme vědět 8. února

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.17 21:26

@sharunka03

Tak to jsou dobre zpravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
4.2.17 10:24

@Liberta Libert jo, to jsou, tak ještě ten zbytek, :( tak včera jsem se odhodlala a koupila už něco na mrňouse, pár bodýček bílých, s kr. rukávem a bez rukávů :dance:
a jak ty se máš, všechno snášíš dobře? ;) já více méně jo, žádné zvracení mě zatím nepotkalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.17 20:16

@sharunka03
Ja uz zacnu pomalu prat, jsem 32tt, citim se dobre, hodne odpocivam. Dneska jsme dokupovali dlasi veci, kupujeme na etapy, vsechno hodne procitam v diskuzich abych nekupovala blbosti.
Me teda bylo na zacatku tehotenstvi hrozne spatne asi 3 mesice. Klasicka, zvracela sem, nejedla sem moc.pak se to spravilo.

Tak drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
4.2.17 22:42

@Liberta Libert teda, tak to jsi už dost daleko, :) tak to už chystejte, to jo, já si včera
díky moc i tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.17 18:53

Ahoj holky,
jsem 9 den po první IUI, jsou možné příznaky co mám jako bolení bradavek a prsou, časté močení, únava, přecitlivělost a hlavně pořád pocit hladu jako začátek těhotenství? Nebo jenom doznívá pregnyl? Zkoušela jsem těhotenský test a je negativní. Je to brzo? Už jsem fakt zoufalá. Všichni kolem mají děti, i ti co je nechtějí a dávají to pryč. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
5.2.17 19:45

@kosinovalucka tak s těmi pocity nevím, to může být třeba bezvýznamné, ale prý se má zkoušet testovat, někdy 12. den až, že do té doby ten pregnyl prý působí, tak zkus, zase ob den a pak zas a zas a uvidíš už sama, přeji, ať to klapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
10.2.17 13:25

Jojo holky už to vím, je to všechno v pořádku :dance: :dance: :dance: jen mě zarazilo, že říkala něco, že ještě něco dovyšetřují, male asi to už není nic podstatného, že se ptám, jestli se mám ještě bát, tak říkala že ne, tak se bát už teda nebudu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.17 22:11

@sharunka03

Krásný, tak se muzes tesit bez strachu, je zdrave miminko :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie