IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22820
10.2.17 22:22

@Liberta Libert jo, děkuji moc :hug: byly to hrozný nervy, ti řeknu, tak snad je vše zlé za námi a na tom velkém UZ už nic špatného nezjistí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.18 12:35

IUI a par hodin po

Ahoj holky :) rada bych se zeptala zdali jste po IUI sli do prace a nebo jste jeli domu odpocivat :) dnes jsem byla u dr a rikal ze mam folikul 28 mm tak mi dal injekci kterou si mam vecer píchnout a ve ctvrtek rano jdu na prvni IUI :)

• Citovat
  • Upravit
14046
30.1.18 12:46

Není proč odpočívat, je to stejné jako po sexu. Vždycky jsem šla do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
30.1.18 12:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky :) rada bych se zeptala zdali jste po IUI sli do prace a nebo jste jeli domu odpocivat :) dnes jsem byla u dr a rikal ze mam folikul 28 mm tak mi dal injekci kterou si mam vecer píchnout a ve ctvrtek rano jdu na prvni IUI :)
:mavam:
Folikul 28mm? To je nejak hodne :think: a to jeste do ctvrtka naroste 8o aby to nebyla spis cysta… :think: stimulovala jsi necim?
Jinak po IUI se nemusis vubec omezovat, je to podobny jako po sexu ;) IUI mam za sebou uz hodne…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.18 12:54

@Alexandraf
Jj taky jsem se lekla te velikosti 8o ale dr rikal ze to cysta byt nemusi ze to muze byt normalni folikul jen vetsi :) brala jsem gynprodyl na noc a clostilbegyt 1 rano a 1 vecer :) Ja se v tom jeste moc nevyznám :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.18 12:55

@Alexandraf
A dnes jsem 12 DC :) 8o

• Citovat
  • Upravit
7868
30.1.18 13:29
@Anonymní píše:
@Alexandraf
Jj taky jsem se lekla te velikosti 8o ale dr rikal ze to cysta byt nemusi ze to muze byt normalni folikul jen vetsi :) brala jsem gynprodyl na noc a clostilbegyt 1 rano a 1 vecer :) Ja se v tom jeste moc nevyznám :lol:

Tak treba to cysta neni, ale folikul sam praska uz kolem 20-24mm prave :think: 28mm se mi zda fakt hodne :think: no, ale uvidite :palec:
Gynprodyl neznam, Clostil.jsem brala nekolikrat :potlesk:
Drzim palce at to klapne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
30.1.18 13:32

Šla jsem na IUI, pak do práce odpoledne posilka a následující den 30 km tura. Není proč odpočívat. Je to stejné jako po sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.18 13:54

@Alexandraf
Me to prave taky prijde divne na druhem vaječníku jsem mela folikul jen 6,7 mm :( A zase nechci zbytecne plýtvat IUI kdyz by to byla cysta, ale to on nepozná :( a pomohl ti clostyl? Moc dekujeme uz se snazime 9 mesicu, tak snad uz by se mohlo zadarit :) i kdyz Ja na sobe ovulku vubec nepoznám :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.18 14:05

@Xsvel a povedlo se? :) asi pujdu taky normalne do prace at nemam cas nad tim moc premyslet :)

• Citovat
  • Upravit
543
30.1.18 14:10

Tipuju, že ne, ale jsem teprve 4. den po, tak nevím. V Gennetu mi říkali, ať dělám to, co obvykle, tak jsem tak činila. :D ono to fakt nic není, já tu samotnou inseminaci vůbec necítila, nešpinila jsem, nic mi nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
30.1.18 14:11

Já si teda po IUI půjdu domů lehnout s nohama nahoře. Sice je to jako po sexu, ale je to sex za dva tisíce. Čili si to aspoň pořádně užiju. Teda pokud mi doroste folikul :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.18 14:14

Ty za to platis? Byla jsem tam dnes a neříkali nic o placeni :? Kdybych mela normalni velikost folikulu, tak by mi to nevadilo :) ale Ja mam moc velky a nechtela nych platit zbytecne kdyz by to byla cysta :(

• Citovat
  • Upravit
543
30.1.18 14:17

Já v Gennetu nic neplatila. Jediný lék jsem měla injekci Ovitrellu na načasování ovulace, která byla hrazena z veřejného zdravotního pojištění bez doplatku. Samotný zákrok ani procisteni spermií mě taky nic nestál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.18 14:28

@Xsvel
Ono asi jak kde :) Ja chodim do Pronatalu v Koline, tak snad by me o tom informovali :) injekci jsem mela tez bez doplatku :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex