Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Liberta Libert jo, děkuji moc
byly to hrozný nervy, ti řeknu, tak snad je vše zlé za námi a na tom velkém UZ už nic špatného nezjistí ![]()
Ahoj holky
rada bych se zeptala zdali jste po IUI sli do prace a nebo jste jeli domu odpocivat
dnes jsem byla u dr a rikal ze mam folikul 28 mm tak mi dal injekci kterou si mam vecer píchnout a ve ctvrtek rano jdu na prvni IUI ![]()
Není proč odpočívat, je to stejné jako po sexu. Vždycky jsem šla do práce
@Anonymní píše:
Ahoj holkyrada bych se zeptala zdali jste po IUI sli do prace a nebo jste jeli domu odpocivat
dnes jsem byla u dr a rikal ze mam folikul 28 mm tak mi dal injekci kterou si mam vecer píchnout a ve ctvrtek rano jdu na prvni IUI
@Alexandraf
Jj taky jsem se lekla te velikosti
ale dr rikal ze to cysta byt nemusi ze to muze byt normalni folikul jen vetsi
brala jsem gynprodyl na noc a clostilbegyt 1 rano a 1 vecer
Ja se v tom jeste moc nevyznám ![]()
@Anonymní píše:
@Alexandraf
Jj taky jsem se lekla te velikostiale dr rikal ze to cysta byt nemusi ze to muze byt normalni folikul jen vetsi
brala jsem gynprodyl na noc a clostilbegyt 1 rano a 1 vecer
Ja se v tom jeste moc nevyznám
Tak treba to cysta neni, ale folikul sam praska uz kolem 20-24mm prave
28mm se mi zda fakt hodne
no, ale uvidite ![]()
Gynprodyl neznam, Clostil.jsem brala nekolikrat ![]()
Drzim palce at to klapne ![]()
Šla jsem na IUI, pak do práce odpoledne posilka a následující den 30 km tura. Není proč odpočívat. Je to stejné jako po sexu.
@Alexandraf
Me to prave taky prijde divne na druhem vaječníku jsem mela folikul jen 6,7 mm
A zase nechci zbytecne plýtvat IUI kdyz by to byla cysta, ale to on nepozná
a pomohl ti clostyl? Moc dekujeme uz se snazime 9 mesicu, tak snad uz by se mohlo zadarit
i kdyz Ja na sobe ovulku vubec nepoznám ![]()
@Xsvel a povedlo se?
asi pujdu taky normalne do prace at nemam cas nad tim moc premyslet ![]()
Tipuju, že ne, ale jsem teprve 4. den po, tak nevím. V Gennetu mi říkali, ať dělám to, co obvykle, tak jsem tak činila.
ono to fakt nic není, já tu samotnou inseminaci vůbec necítila, nešpinila jsem, nic mi nebylo.
Já si teda po IUI půjdu domů lehnout s nohama nahoře. Sice je to jako po sexu, ale je to sex za dva tisíce. Čili si to aspoň pořádně užiju. Teda pokud mi doroste folikul ![]()
Ty za to platis? Byla jsem tam dnes a neříkali nic o placeni
Kdybych mela normalni velikost folikulu, tak by mi to nevadilo
ale Ja mam moc velky a nechtela nych platit zbytecne kdyz by to byla cysta ![]()
Já v Gennetu nic neplatila. Jediný lék jsem měla injekci Ovitrellu na načasování ovulace, která byla hrazena z veřejného zdravotního pojištění bez doplatku. Samotný zákrok ani procisteni spermií mě taky nic nestál.
@Xsvel
Ono asi jak kde
Ja chodim do Pronatalu v Koline, tak snad by me o tom informovali
injekci jsem mela tez bez doplatku ![]()