Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Alexandraf
Me to prave taky prijde divne na druhem vaječníku jsem mela folikul jen 6,7 mmA zase nechci zbytecne plýtvat IUI kdyz by to byla cysta, ale to on nepozná
a pomohl ti clostyl? Moc dekujeme uz se snazime 9 mesicu, tak snad uz by se mohlo zadarit
i kdyz Ja na sobe ovulku vubec nepoznám
Ano, po Clostil. a IUI mame synka, v dubnu mu budou 3 roky
cekali jsme na nej 4 a pul roku
po Clostil. a IUI jsem otehotnela i podruhy, ale bohuzel to v 9tt skocilo ZT, trvalo to rok, nez se zadarilo… Ted od unora jdeme opet do Gennetu a uvidime co dal…
Takze vim, jaky to cekani je
ale uvidis, ze se dockate ![]()
Já jsem v Gennetu v Liberci a píšou, že se platí 2.000,– pro pojištěné. Víc, pokud bych byla samoplátce.
@Čičorečka píše:
Já jsem v Gennetu v Liberci a píšou, že se platí 2.000,– pro pojištěné. Víc, pokud bych byla samoplátce.
6× IUI platí pojišťovna
Tak to se paní doktorce ta poznámka o dvou tisícovkách asi na tu zprávu zatoulala omylem.
Holky tak to cysta asi nebude, od vcera si delam ovulacni testy, proto ze me zacalo bolet a pichat v podbrisku a takhle krasne me vyšli
vcera vecer jsem si píchla ovitrelle a vajíčko nejspis prasklo
co myslite?
@Anonymní píše:
Holky tak to cysta asi nebude, od vcera si delam ovulacni testy, proto ze me zacalo bolet a pichat v podbrisku a takhle krasne me vyšlivcera vecer jsem si píchla ovitrelle a vajíčko nejspis prasklo
co myslite?
No, ovu testy totiz reaguji i na hCG a Ovitrelle je prave hormon hCG, proto mas pozitivni testy.. Proto je lepsi se ridit jen utz, testy muzou byt falesny.. Ale ovu to muze byt taky
pokud dalsi test bude negativni, byla to ovu..
Drzim palce na zitrejsi IUI ![]()
@Alexandraf Jj to vim, ale pry to neudělá takhle silnou čárku
tak doufam ze to bude ovulka
zitra jdem na IUI
@Alexandraf moc dekuji
doufam ze to ta ovulka bude, a take doufam ze mi pred tim udela ultrazvuk ![]()
@Anonymní píše:
@Alexandraf moc dekujidoufam ze to ta ovulka bude, a take doufam ze mi pred tim udela ultrazvuk
Jak silnou carku dela to nevim, ja ovu testy nedelala, spolehala jsem na utz, pak jsem jen cekala na teh.test ![]()
Uvidis jak u tebe, u me ani jednou utz v den IUI uz mudr nedelala
asi se spoleha na to, ze ovu dik Ovi probehla.. Hlavne ty priznaky, co mas, na ovu odpovidaji.. Taky takovy mam ![]()
@Alexandraf tak ted si me aspon kapku uklidnila a dala malou naději
Ja na sobe ovulku vubec nepoznám ani me neboli prsa nic jen me píchla v podbrisku a boli jak na menzes jsem 13 DC
Ja bych asi byla v klidu kdyby ten folikul nebyl tak velky
koukla jsem se do zprávy a mam tam 28 mm ![]()
@Alexandraf jak dlouho vydrzi spermie cekat na vajíčko?
vcera jsme se s manzelem tulili ![]()
@Alexandraf tak jsi mela bohuzel pravdu
sla jsem si schválně udelat Tehotensky test a byl pozitivní
Ach jo tak ted se bojim ze to ta cysta bude, ale porad se uklidnuji tim jak me boli bricho ze by to mohla byt ovulka ![]()
@Anonymní píše:
@Alexandraf tak jsi mela bohuzel pravdusla jsem si schválně udelat Tehotensky test a byl pozitivní
![]()
![]()
Ach jo tak ted se bojim ze to ta cysta bude, ale porad se uklidnuji tim jak me boli bricho ze by to mohla byt ovulka
Klid
tehu test muzes mit jeste tak cca 10 dni pozitivni, nez Ovi z tela vyprcha. Proto se doporucuje testovat az v terminu ms.. Ja jeste 12.den od pichnuti Ovi mam na tehu testu //.. Takze to neznamena, ze ted to neni ovu
ted se na testy vykasli, zitra skocte na IUI a za 14 dni si udelej test ![]()
@Alexandraf tak uz to mam za sebou, ale manzel nemel Dobry spermiogram
tak jsme z toho spatny ![]()
@Anonymní píše:
@Alexandraf tak uz to mam za sebou, ale manzel nemel Dobry spermiogramtak jsme z toho spatny
Kdyby byl spg hodne spatny, tak Vam IUI neudelaji
staci jedna mala mrska, urcite tam byla
drzim palce ![]()