IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7868
30.1.18 14:44
@Anonymní píše:
@Alexandraf
Me to prave taky prijde divne na druhem vaječníku jsem mela folikul jen 6,7 mm :( A zase nechci zbytecne plýtvat IUI kdyz by to byla cysta, ale to on nepozná :( a pomohl ti clostyl? Moc dekujeme uz se snazime 9 mesicu, tak snad uz by se mohlo zadarit :) i kdyz Ja na sobe ovulku vubec nepoznám :?

Ano, po Clostil. a IUI mame synka, v dubnu mu budou 3 roky :) cekali jsme na nej 4 a pul roku :zed: po Clostil. a IUI jsem otehotnela i podruhy, ale bohuzel to v 9tt skocilo ZT, trvalo to rok, nez se zadarilo… Ted od unora jdeme opet do Gennetu a uvidime co dal…

Takze vim, jaky to cekani je :hug: :hug: ale uvidis, ze se dockate :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
30.1.18 14:45

Já jsem v Gennetu v Liberci a píšou, že se platí 2.000,– pro pojištěné. Víc, pokud bych byla samoplátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.1.18 19:52
@Čičorečka píše:
Já jsem v Gennetu v Liberci a píšou, že se platí 2.000,– pro pojištěné. Víc, pokud bych byla samoplátce.

6× IUI platí pojišťovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
30.1.18 20:00

Tak to se paní doktorce ta poznámka o dvou tisícovkách asi na tu zprávu zatoulala omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.18 17:58

Holky tak to cysta asi nebude, od vcera si delam ovulacni testy, proto ze me zacalo bolet a pichat v podbrisku a takhle krasne me vyšli :) vcera vecer jsem si píchla ovitrelle a vajíčko nejspis prasklo :) co myslite?

• Citovat
  • Upravit
7868
31.1.18 18:16
@Anonymní píše:
Holky tak to cysta asi nebude, od vcera si delam ovulacni testy, proto ze me zacalo bolet a pichat v podbrisku a takhle krasne me vyšli :) vcera vecer jsem si píchla ovitrelle a vajíčko nejspis prasklo :) co myslite?

No, ovu testy totiz reaguji i na hCG a Ovitrelle je prave hormon hCG, proto mas pozitivni testy.. Proto je lepsi se ridit jen utz, testy muzou byt falesny.. Ale ovu to muze byt taky ;) pokud dalsi test bude negativni, byla to ovu.. :) Drzim palce na zitrejsi IUI :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.18 18:18

@Alexandraf Jj to vim, ale pry to neudělá takhle silnou čárku :( tak doufam ze to bude ovulka :( zitra jdem na IUI

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.18 18:19

@Alexandraf moc dekuji :) doufam ze to ta ovulka bude, a take doufam ze mi pred tim udela ultrazvuk :)

• Citovat
  • Upravit
7868
31.1.18 18:34
@Anonymní píše:
@Alexandraf moc dekuji :) doufam ze to ta ovulka bude, a take doufam ze mi pred tim udela ultrazvuk :)

Jak silnou carku dela to nevim, ja ovu testy nedelala, spolehala jsem na utz, pak jsem jen cekala na teh.test :-)

Uvidis jak u tebe, u me ani jednou utz v den IUI uz mudr nedelala :) asi se spoleha na to, ze ovu dik Ovi probehla.. Hlavne ty priznaky, co mas, na ovu odpovidaji.. Taky takovy mam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.18 18:37

@Alexandraf tak ted si me aspon kapku uklidnila a dala malou naději :) Ja na sobe ovulku vubec nepoznám ani me neboli prsa nic jen me píchla v podbrisku a boli jak na menzes jsem 13 DC :) Ja bych asi byla v klidu kdyby ten folikul nebyl tak velky :( koukla jsem se do zprávy a mam tam 28 mm :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.18 18:40

@Alexandraf jak dlouho vydrzi spermie cekat na vajíčko? :) vcera jsme se s manzelem tulili ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.18 19:26

@Alexandraf tak jsi mela bohuzel pravdu :,( sla jsem si schválně udelat Tehotensky test a byl pozitivní :,( :,( :,( Ach jo tak ted se bojim ze to ta cysta bude, ale porad se uklidnuji tim jak me boli bricho ze by to mohla byt ovulka :,(

• Citovat
  • Upravit
7868
31.1.18 20:07
@Anonymní píše:
@Alexandraf tak jsi mela bohuzel pravdu :,( sla jsem si schválně udelat Tehotensky test a byl pozitivní :,( :,( :,( Ach jo tak ted se bojim ze to ta cysta bude, ale porad se uklidnuji tim jak me boli bricho ze by to mohla byt ovulka :,(

Klid :-) tehu test muzes mit jeste tak cca 10 dni pozitivni, nez Ovi z tela vyprcha. Proto se doporucuje testovat az v terminu ms.. Ja jeste 12.den od pichnuti Ovi mam na tehu testu //.. Takze to neznamena, ze ted to neni ovu :-) ted se na testy vykasli, zitra skocte na IUI a za 14 dni si udelej test :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.18 10:19

@Alexandraf tak uz to mam za sebou, ale manzel nemel Dobry spermiogram :( tak jsme z toho spatny :(

• Citovat
  • Upravit
7868
1.2.18 10:44
@Anonymní píše:
@Alexandraf tak uz to mam za sebou, ale manzel nemel Dobry spermiogram :( tak jsme z toho spatny :(

Kdyby byl spg hodne spatny, tak Vam IUI neudelaji :hug: staci jedna mala mrska, urcite tam byla :hug: :hug: drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí