IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.8.16 17:32

@wallz
jo to je rozumne postupovani.
Ja nevim co je ta kamera.. Ja znam jen tu laparku…
tak hodne stesti.
ja a AMH mas v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
31.8.16 19:53

@Liberta Libert ježiší, ani nevíš, jakou mám radost :dance: :hug:, moc ti to přeju :kytka:, to je bezvadná zpráva. No, mě teda mojžíšovka nepomohla, cvičila jsem to dost důsledně, mohlo to být důsledněji, ale dost jsem se snažila, několik měsíců, od doby, co jsem přijela z lázní a nepomohlo to :(, tak jsem ráda, že aspoň někde to funguje :palec:. Škoda teda, že ti je blbě :(, tak snad brzy bude líp ;), holky, vy mi dáváte pořád naději, úplně se v tom vidím :D. Měli bychom teda jít v září na to poslední naše 3. iui, pak asi bude možná nějaký další vyšetření a pak teda už to ivf, tak držím pěstičky, ať je vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
1.9.16 07:27

@Liberta Libert Prý se kamerkou podívají do dělohy a uvidí i ty vejcovody.. no nevím, jsem zvědavá, asi je to docela detailní vyšetření.. AMH mám prý super, že bych mohla být dárkyní.. sama bych nějakou potřebovala:/ třeba najde něco ta imuno.. je zvláštní, že si člověk vůbec nedává naději, že by to IUI mohlo dopadnout:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.16 12:31

@sharunka03
běž na akupunkturu, to te procisti a nastartuje.
Kdyby jen 2× tak to stoji za to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
1.9.16 20:31

@Liberta Libert jo, díky, to bych mohla taky zkusit, díky a jak se jinak cítíš, už ti je líp? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.16 09:07

@sharunka03
Je to lepsi ted 4 dny tak to nechcu zakriknout. jeste pred tydnem sem si nedovedla predstavit ani jizni cechy a ted premejslime o bulharsku nebo cerne hore, pani doktorka svolila tak snad to vyjde a pristi tyden odletime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.16 09:08

@wallza

ale nekdy iui vynde, to ne ze ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
2.9.16 14:56

Tak zase špatné zprávy - první IUI a spermio tak špatný, že to ani nechtěli skoro zavádět.. 3 mil/ml a špatná morfologie, 98% špatných spermií.. fakt děs a to před 14 dněmi vše ok.. zavedli to, ale s tím, že by to byla hodně velká náhoda, kdyby se to povedlo.. máme se ještě zkusit zasnažit.. ach jo.. dva roky hrůzy a vždy se objeví něco dalšího.. už nemůžu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
2.9.16 16:23

@Liberta Libert jo, jak si psala o té akupunktuře, já mám doma knížku o reflexoterapii, je to vlastně spíš na způsob akupresury, kde mačkáš na plosce nohy body a tím se to tam v těle nějak uzdraví a obnoví, tak možná bych to taky mohla zkusit :think: už se do toho pustit, ne jen číst :) tak to se teda máš, to ti závidím, tak si to tam užijte na dovče 8), pak napiš, jak bylo ;)

@wallz tak to mi je líto, je to fakt ale asi mizérie ta iui, pač, mi v tomhle v pohodě a stejně nic z toho, byli jsme 2× asi to moc nemá význam :nevim:, docela by mě zajímala statistika, kolika žen procentuálně na kolikátou ženu vyjde iui, že se to podaří :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.11.16 17:29

S největší pravděpodobností nás bude příští měsíc čekat první IUI. Tak sbírám informace.
Můžu hned další den pro práce nebo musím být v klidu a jít na nemocenskou nebo si vzít dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
2.11.16 10:00

@LucieM34 já myslím, že můžete, taky jsem šla, pokud chcete dovolenou nebo volno, tak to už je na vás, jak se domluvíte v práci ;) jen říkají, že ten den, by se nemělo nic tahat těžkého a jít plavat, ten další den, by neměl být s ničím problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
2.11.16 10:01

@Liberta Libert ahojky, jak se máš, roste ti pupík? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.1.17 16:35

Ahoj holky, tak jsem se přišla juknout, od listopadu jste nic nepsali, jak jste na tom? Už se zadařilo? Já už jsem 35tt a čekáme holčičku. Všem moc přeji ať vám to vyjde :-) vůbec jsem neměla čas se sem podívat dřív, samá práce, syn, nějak jsem toho měla dost :-D tak se ozvěte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
17.1.17 09:36

@Tutulina jojo zadařilo, ale mám kolem toho jen samé stresy, takhle jsme si to potom všem nepředstavovala, no nezbývá mi, než jen doufat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.17 14:10

Ahoj holky

Jojo pupek roste. Sme 28tt vcera mi pichli injekci kvuli negativnimu rh faktoru.
A sharunko co mas za komplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital