IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22820
12.5.16 21:45

@tojemaras No, tak to zase jo, nevím, co by bylo, kdybych se tímto pochlubila a jestli by měli vůbec pro to pochopení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
12.5.16 21:53

@Liberta Libert Tak já si taky říkám kolikrát, co by, kdyby, ale zase nemůžeme se zas všeho bát, to bychom nemohli ani vyjít ven na ulici. Nemyslím si, že by ty děti byly nějak nemocné, to už spíš věřím, že budou děti ne úplně zdravé, pokud se narodí, dřív, než by měly. Moje mamka má známou, ta byla před 20 lety na ivf a má zdravého, chytrého a hodného kluka, takže, tento důkaz vyvrací tento omyl, že by mělo být něco špatně. Tak jasný, 5 let, je 5 let, musíte prostě věřit, já čekám/nečekám ms a radši si nic nepředstavuju a nijak se nestresuju. Uvidíš, všechno přijde, to bude dobrý. Tak aspoň, že když teda tě musí trápit cysta, že to není zas taková překážka. My už teda šušníme penízky na ivf, takže uvidíme, ale asi si dáme voraz přes léto a pak by asi byla 3. iui a pak hned (na co čekat, že?) bychom šli snad už do ivf. Tak se brzy zase ozvi, opatruj se a měj se :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.5.16 07:49

@sharunka03 ja mu to řekla narovinu, protože vím, že je fajn a že na rodinu dbá, navíc mi zařizoval gynekologa toho svého kamaráda, takže ví, že mám problémy, tak jsem mu řekla, že mi prostě ten jeho kamarád gynekolog doporučil co nejdřív otěhotnět (stejně je mi jasné, že se o tom spolu baví, i když nesmí), takže jsem mu to radši narovinu řekla…ale chápu, že jinde by porozumění neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
13.5.16 10:01

@tojemaras tak to máš dobrý, no :palec:

Jinak holky, jsem to dneska dostala, takže nálada na bodu mrazu a bulela jsem, ač jsem se přemlouvala, nepomohlo to :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.5.16 10:21

@sharunka03 jo mam…a nebud smutná, zase za dva týdny máš další šanci přece :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
13.5.16 10:22

@tojemaras No,to nevím, takových šancí bylo a podívej? :( Doteď nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.5.16 10:30

@sharunka03 počkej vy taky pět let už že? mně se to tu už plete :mrgreen: no to mi povídej, no nam nezbývá nic jiného než IVF no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
13.5.16 10:49

@tojemaras ne, to zatím ne, ale kdoví, co bude, jaké dlouhé bude čekání. My zatím „jenom“ přes dva a půl roku, ale už tak je to na mě moc. Nakonec se taky určitě zjistí, že my budeme muset taky na ivf, úplně to vidím, já nemůžu mít normální život, ach jo :( musím si asi zkusit všechno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.5.16 10:57

@sharunka03 a teda ví se nějaká příčina? a kolik ti je, jestli to není tajné? :mrgreen: no my se na to vyprdli asi po dvou třech letech, pak jsem to nechala byt…a ted se snažíme jakoby odznova no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
13.5.16 11:10

@tojemaras No,právě že neví zatím. Prý, ať ještě zkusíme 3. iui, jak navrhl doktor v caru a když to taky nedopadne, tak, prej by mi udělali vyšetření, kde by se na to snažili přijít, proč to nejde. No, takže asi tak a my si řekli, že když po 3. iui stále nic, tak půjdeme do ivf. Ještě zkusím manželovi navrhnout, že mezi 3. iui a ivf, to třeba po odhalení a vyřešení příčiny zkusit doma, no uvidíme, co vlastně všechno bude, třeba se do té doby zblázním a bude vyřešeno :?
Jo, ty budeš stopro mladší, mně je 33 a manželovi bude 36 :( to teda nevím, na kdy nám to ta příroda plánuje, nechci mít dítě ve čtyřiceti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.5.16 11:29

@sharunka03 a byli jste na spermiogramu? a dělali ti hormonální profil? genetiku a imunologii předpokládám ještě ne, ta se dělá většinou až po neúspěšném IVF… jo tak mně bude letos 30 a přítel 33, takže to zas není takový rozdíl… to chapu, já nechci mít dítě ani ve 35 :/ chtěla jsem mít první do 25 :( a nepovedlo se no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
13.5.16 11:44

@tojemaras Tak jasně, že byli, když nám už dělali 2× iui, dokonce, než jsme začli uvažovat o caru, jako takovém, tak jsme si nejdřív nechali udělat spermiogram jak na tom (to byl manžel ještě přítelem) vlastně je. A toto první jeho vyšetření, plus k těm dvěma iui, tak pokaždé, výsledky výborné. A mě samozřejmě dělali taky hormonální profil a taky nic nezjistili špatného. No, docela, se toho dalšího vyšetření bojím, ale zas budu ráda, když odhalí příčinu, není snad nic horšího, než, že to nejde a údajně se nic nezjistí a oba jsou zdraví a přitom se nedaří. Kéžby to, ale byla potom jen banalita, na co by se přišlo, ale to si radši nebudu fandit, uvidíme. Tak jasně, já si to taky malovala, ať to mám aspoň jako moje mamka, ač mamka v té době, už prý byla stará, tak dneska by to bylo v normě, mít jedno dítě v 25 letech a druhé v 27 letech. Mamka sice přiznala, že než počali bráchu, že to trvalo dva roky, tak to bude třeba v tomhle případně, jasné, proč ty dva roky to nešlo, ale oni k tomu mi nabývají další měsíce a já už šílím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.5.16 11:50

@sharunka03 jo tak to jo…ja se jenom ptám… ja mam endometriozu, ale stejně nikdo neví, proč to zapříčinuje neplodnost… může to být i srůstama, ale já mám vejcovody v pořádku a i vaječníky..tak taky se u mě neví, taky uvidíme, co pak poví genetika a imunologie… jj to chápu, já vznikla na první pokus, tatka prej nechtěl, ale mamka ho donutila, vlezla na něho a pak jsem se narodila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
13.5.16 11:59

@tojemaras Já vím, že se jen ptáš, promiň, jestli to vyznělo nějak blbě, já jen myslela, že víš, že když se jde na iui nebo ivf, tak tě stejně zkontrolují. ;)
No, to je možný, vlastně, dokud mi neprovedou další vyšetření, tak možné je všechno, takže se uvidí, v čem je zakopaný pes, teda, jak už jsem psala, doufám, ať na to přijdou.
Tak to je fakt divný, že jsi v pořádku a stejně, viď? :,(
Jo, ták, tak to byla rychlovka, taťka vlezl a mamka už začla rodit :mrgreen: ne, dělám si srandu, jasný, že to není tak rychlý, ale nebylo to špatný, co? Nějaký neduhy v těhu by vůbec vlastně nebyly a vše by se urychlilo :D ale to by už nebylo ono a každá si tím projde a prošla a zvládlo se to. :kytka:
No, naši klasika, vzali se a čekali na mého bráchu ty dva roky, no vlastně necelé, protože se za dva roky a pár týdnů narodil, no a já se můžu třeba uvztekat a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.5.16 12:58

@sharunka03 jo, ale víšjak, každé car to má jinak, ted si píšu s holčinou, které třeba ani na jedno IUI nedali clostík ani nic podobného… no je to zajímavé, možná tam budě něco dědičného, trvej, at ti udělají genetiku a imunologii i tobě i chlapovi a uvidíš… řekni jim, že mamka měla taky problém s početím… určitě to bude mít význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí