Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dzejnula177 tak jo, jsem na tebe zvědavá, no nicmoc tam nedávají to je fakt, asi půjdeme už spát.
@sharunka03 já ted zkoumám vzorník barev na zdi
musíme vymalovat a dát podlahu do jednou dětského pokoje a je to jen náhoda že to časove je tak u sebe
už to plánujeme dlouho tak zkoumám co by se mi líbilo
klasika co se líbí mě nelíbí se mojému..
![]()
@sharunka03
a co ty?
kdy budpu vysledky jaks dopadla?
des taky zitra na krev?
@Dzejnula177 Aha, tak to máte hezkou záležitost. Takže, jestli jsem to dobře pochopila, vy už aspoň jedno dítko máte, jo? Že chystáte dětský pokojík?
No, to se někde stane, že se neshodnete, ale dokud jde o takovéto zatím „hlouposti“ tak je to ještě dobrý ![]()
@Liberta Libert No, já čekám, jestli dorazí ms nebo ne, no
. Snažím se trénovat trpělivost a snažím se odvádět pozornost jinam, nic jiného dělat nemůžu
Zrovna bude víkend, tak to taky půjde líp, máme tu velikonoční výstavu a výstavu cestovního ruchu, třeba oboje vyjde a podíváme se na oboje. Co, vy co máte v plánu o víkendu? ![]()
@sharunka03 nemáme ještě žádného prcka, jenom v té místnosti kde bude pkojicek je fakt skladiště bordelu
a je to vymalováno ještě po bývalých majitelích takže nejvyšší čas to dát pomalu doporadku, vymalovat už jé to fakt nutné. Protože já červenou úplně nesnáším
a podlaha jsou tam staré parkety
tak aspoň zabijeme čas čekáním na prcka ![]()
@Dzejnula177 Aha, tak to jo, tak ať ten pokojík dlouho nečeká
a je brzy plný
To my zatím hnijeme v garsonce a budu mít od příštího týdne novou práci, tak kéž by toto aspoň (zatím) vyšlo a my se aspoň mohli přestěhovat do většího a řešit, co vy
A to ten pokojík bude do jaké barvy? Nebo to bude neutrální, zatím? Tak ať se dílo daří ![]()
@sharunka03 díky no u nás to šlo jaksi všechno rychle… Byli jsme spolu 14 dní a já si ho nastěhovala domů a po 3 měsících jsme se stěhovali do 3+1 máme v OV takže jsem si to dali dohromady a šup šup do svého jinak já od našich dostala rodinný domek ale zatím tak bydlí naši a doufám že ještě dlouho budou
my o bydlení nouzi neměli ale někdy bych se tak ráda vrátila do svého pokojíčku
ale to asi přijde občas na každého.
chela bych 3 stěny bílé a jednu takovou uuuuplne svetlulince zelenkavou když to pak bude holcica doladim doplňky do růžová a když kluk tak supnem něco hnedyho a zelenyho a hotovec
. Jinak byt máme fakt veliký někdy až nadávám ze zbytečně
kdo to má uklízet ze jo ale zase jsme rádi ze k tomu je i garáž a zahrada a balkon ale zatím pro dva a psa fakt veliký.. jak dlouho spolu bydlíte? ![]()
@Dzejnula177 My bydlíme taky spolu skoro, co jsme se poznali hned, byli jsme spolu pár měsíců a přítel (tou dobou) že by chtěl se mnou bydlet, tak nakonec se podařilo najít, asi půl roku chození a bydlíme tu už 3,5 roku, a už nás to tu nebaví, je to mrňavý, ani sama bych v garsonce nechtěla být. Jo, to já do původního pokojíčku se už nikdy nedostanu, protože, jsme se odstěhovali s našima před skoro 9 lety. A bydlí tam už jiní
taky ráda vzpomínám a někdy se mi o tom místě zdá, ale s tím už nic nenadělám. A to jak píšeš, jak máte moc místa pro dva, tak to samé si říká mamina, přestěhovali se do baráku, jsou tam dva s tátou a dvěma kočkama, a nadává, že to je veliký, kdo to má furt uklízet. ![]()
@sharunka03 však ty úklidu jsou nejhorší me pomáhá nás pes…To je horor… Hadry schované smeták oslintany..hrůza s ním
jinak není nijak velký… Mám ho tady na fotce… ale zlobí za nějakou dogu
tu garsonku máte v najmu?
@Dzejnula177 Pěknej pejsek
to je ještě štěňátko, ne? No, mamina má taky někdy víc práce, když kočky něco shodí, ten jeden - kocourek, tak se někdy vyčůrá na zem, kde je mu libo, nebo něco převrhnou, tak taky to má práci navíc, no, ale tak časté to není. Jojo v nájmu jsme.
@sharunka03 už to štěně není bohužel? Bohudik?
holky nějaké plány na víkend? ![]()
@Dzejnula177 my tu máme výstavu velikonoční a cestovního ruchu, tak když stihneme obojí, tak to a nebo pokud bude hezky, tak třeba procházku
A co ty?
@sharunka03 ja teď přijela z práce jsem úplně k. o zítra me čeká obrovský velikonoční úklid.. asi mi ruce i nohy upadnou..dlouho jsem nebyla tak hotová…takže zítra úklid a v neděli babinec s holkama u nás v pizzerii
v pondělí zase do práce a ve středu volnoooooo budu spát snad celej den
![]()
@Dzejnula177 To věřím takhle dlouho přijet domů, my byli včera zase na nákupu a vrátili se před desátou večer, taky jsme toho měli plný kecky
ale zvládli jsme ještě chvíli koukat na bednu a pak zalehnout. Taky se chystám, vyzdobit si byt a okna asi udělám, já to tak nenávidím, ještě že je myju, jen dvakrát ročně, z toho v zimě, jen zevnitř
tak to se mi líbí, babinec a ještě si dáte do nosu, mňam, pizza
tak si tu středu užij. U mě teda to, že jsem to dneska dostala, takže paráda
v pondělí se budu muset rozhodnout, jak dál. Buď zavolám do Sanusu a abych začla brát clostík a pak jen co nastoupím do práce, aby mě kvůli iui pustili dvakrát v jednom týdnu k dr. a nebo se na to prozatím celý vykašlat, co myslíš? ![]()