IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22848
10.3.16 21:42

@Dzejnula177 tak jo, jsem na tebe zvědavá, no nicmoc tam nedávají to je fakt, asi půjdeme už spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 21:46

@sharunka03 já ted zkoumám vzorník barev na zdi :D musíme vymalovat a dát podlahu do jednou dětského pokoje a je to jen náhoda že to časove je tak u sebe :D už to plánujeme dlouho tak zkoumám co by se mi líbilo :D klasika co se líbí mě nelíbí se mojému.. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.16 23:51

@sharunka03
a co ty?
kdy budpu vysledky jaks dopadla?
des taky zitra na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
11.3.16 10:36

@Dzejnula177 Aha, tak to máte hezkou záležitost. Takže, jestli jsem to dobře pochopila, vy už aspoň jedno dítko máte, jo? Že chystáte dětský pokojík? :think: No, to se někde stane, že se neshodnete, ale dokud jde o takovéto zatím „hlouposti“ tak je to ještě dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
11.3.16 10:38

@Liberta Libert No, já čekám, jestli dorazí ms nebo ne, no :roll:. Snažím se trénovat trpělivost a snažím se odvádět pozornost jinam, nic jiného dělat nemůžu :nevim: Zrovna bude víkend, tak to taky půjde líp, máme tu velikonoční výstavu a výstavu cestovního ruchu, třeba oboje vyjde a podíváme se na oboje. Co, vy co máte v plánu o víkendu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
11.3.16 11:38

@sharunka03 nemáme ještě žádného prcka, jenom v té místnosti kde bude pkojicek je fakt skladiště bordelu :lol: a je to vymalováno ještě po bývalých majitelích takže nejvyšší čas to dát pomalu doporadku, vymalovat už jé to fakt nutné. Protože já červenou úplně nesnáším :D a podlaha jsou tam staré parkety :cert: tak aspoň zabijeme čas čekáním na prcka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
11.3.16 11:42

@Dzejnula177 Aha, tak to jo, tak ať ten pokojík dlouho nečeká :hug: a je brzy plný ;) To my zatím hnijeme v garsonce a budu mít od příštího týdne novou práci, tak kéž by toto aspoň (zatím) vyšlo a my se aspoň mohli přestěhovat do většího a řešit, co vy :) A to ten pokojík bude do jaké barvy? Nebo to bude neutrální, zatím? Tak ať se dílo daří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
11.3.16 12:02

@sharunka03 díky no u nás to šlo jaksi všechno rychle… Byli jsme spolu 14 dní a já si ho nastěhovala domů a po 3 měsících jsme se stěhovali do 3+1 máme v OV takže jsem si to dali dohromady a šup šup do svého jinak já od našich dostala rodinný domek ale zatím tak bydlí naši a doufám že ještě dlouho budou :srdce: my o bydlení nouzi neměli ale někdy bych se tak ráda vrátila do svého pokojíčku :) ale to asi přijde občas na každého. :andel: chela bych 3 stěny bílé a jednu takovou uuuuplne svetlulince zelenkavou když to pak bude holcica doladim doplňky do růžová a když kluk tak supnem něco hnedyho a zelenyho a hotovec :D. Jinak byt máme fakt veliký někdy až nadávám ze zbytečně :D kdo to má uklízet ze jo ale zase jsme rádi ze k tomu je i garáž a zahrada a balkon ale zatím pro dva a psa fakt veliký.. jak dlouho spolu bydlíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
11.3.16 12:34

@Dzejnula177 My bydlíme taky spolu skoro, co jsme se poznali hned, byli jsme spolu pár měsíců a přítel (tou dobou) že by chtěl se mnou bydlet, tak nakonec se podařilo najít, asi půl roku chození a bydlíme tu už 3,5 roku, a už nás to tu nebaví, je to mrňavý, ani sama bych v garsonce nechtěla být. Jo, to já do původního pokojíčku se už nikdy nedostanu, protože, jsme se odstěhovali s našima před skoro 9 lety. A bydlí tam už jiní :( taky ráda vzpomínám a někdy se mi o tom místě zdá, ale s tím už nic nenadělám. A to jak píšeš, jak máte moc místa pro dva, tak to samé si říká mamina, přestěhovali se do baráku, jsou tam dva s tátou a dvěma kočkama, a nadává, že to je veliký, kdo to má furt uklízet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
11.3.16 12:40

@sharunka03 však ty úklidu jsou nejhorší me pomáhá nás pes…To je horor… Hadry schované smeták oslintany..hrůza s ním :D jinak není nijak velký… Mám ho tady na fotce… ale zlobí za nějakou dogu :mrgreen: tu garsonku máte v najmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
11.3.16 13:30

@Dzejnula177 Pěknej pejsek :* to je ještě štěňátko, ne? No, mamina má taky někdy víc práce, když kočky něco shodí, ten jeden - kocourek, tak se někdy vyčůrá na zem, kde je mu libo, nebo něco převrhnou, tak taky to má práci navíc, no, ale tak časté to není. Jojo v nájmu jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
11.3.16 13:41

@sharunka03 už to štěně není bohužel? Bohudik? :mrgreen: holky nějaké plány na víkend? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
11.3.16 14:20

@Dzejnula177 my tu máme výstavu velikonoční a cestovního ruchu, tak když stihneme obojí, tak to a nebo pokud bude hezky, tak třeba procházku :-) A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
11.3.16 23:14

@sharunka03 ja teď přijela z práce jsem úplně k. o zítra me čeká obrovský velikonoční úklid.. asi mi ruce i nohy upadnou..dlouho jsem nebyla tak hotová…takže zítra úklid a v neděli babinec s holkama u nás v pizzerii :hug: v pondělí zase do práce a ve středu volnoooooo budu spát snad celej den :lol: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
12.3.16 20:43

@Dzejnula177 To věřím takhle dlouho přijet domů, my byli včera zase na nákupu a vrátili se před desátou večer, taky jsme toho měli plný kecky :D ale zvládli jsme ještě chvíli koukat na bednu a pak zalehnout. Taky se chystám, vyzdobit si byt a okna asi udělám, já to tak nenávidím, ještě že je myju, jen dvakrát ročně, z toho v zimě, jen zevnitř :mrgreen: tak to se mi líbí, babinec a ještě si dáte do nosu, mňam, pizza :P tak si tu středu užij. U mě teda to, že jsem to dneska dostala, takže paráda :,( v pondělí se budu muset rozhodnout, jak dál. Buď zavolám do Sanusu a abych začla brát clostík a pak jen co nastoupím do práce, aby mě kvůli iui pustili dvakrát v jednom týdnu k dr. a nebo se na to prozatím celý vykašlat, co myslíš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí