IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22820
18.2.16 12:11

@Liberta Libert Jo, taky osmej den, tak to je dobrý :D Já docházím do Sanusu v HK. Mě, ho tenkrát nabízela gyndařka, že to můžeme se pokoušet doma, jak jsme zvyklí, ale že k tomu můžu zkusit ten clostík, jenže jsme se tenkrát usnesli ( to byl manžel, ještě mým přítelem) že proč to do sebe cpát chemii, ještě když nemám s ničím problém (no, mohli jsme to zkusit, mohli z nás už třeba být pyšní rodiče :( ) no to už je jedno a teď mi ho nabídl a vypsal recept, doktor, ke kterému chodim v tom Sanusu, tak jsem ho poctivě brala, no radši budu stát při zemi. Naordinoval mi ho 3. -7. dc 2× denně (jeden ráno, jeden večer) tak jsem v pondělí zvědavá, jak pomohl, co pan dr. uvidí. Budeme si držet palce :palec: :palec:, já jsem tak ráda, že ta diskuze, může pokračovat. To asi začne vždycky pár holek, nablalí se to na sebe, pořád se přidávají další a pak pomalu zase časem odpadají (že buď to vzdaly, nebo už otěhotněly a pak ticho po pěšině) tak snad se další přidají a budeme se podporovat navzájem všichni spolu, budeme taková virtuální rodinka :mrgreen: Já se taky nerozhlížím a i mě už ty cizí děti nijak nerajcujou, ale když moje uši vidí a slyší, jak sestřenka a od bráchy přítelkyně sestra, taky čeká, tak to nejde, jentak přejít, no :roll:. My též byli v lázních, já protože nám to nejde počít a přítel tam byl s kyčlí, no zatím to efekt nenabralo, mám cvičit, ale poslední dobou to flákám :oops: no, tak uvidíme, co bude dál, ať už se to povede nám oběma :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.16 11:57

Ahoj, holky. Zdravím Vás :) Jsem tu úplný nováček. S manželem se snažíme už několik let. teď aktuálně jsem 9. den po IUI. Už jsem napnutá jak kšandy a úplně se na to bojím myslet. MS má přijít za tři dny. Ale už jí cejtím :-/ Už bych nejradši testovala, ale zároveň nechci už být zklamaná. Navíc 1.IUI to znamená, že jsem teprve na začátku. Manžel má SPG ok, já jsem po mimoděložním těhotenství před třemi roky bez jednoho vejcovodu… Čekáte teď taky některá na test, jak to zvládáte. Já jedině tak, že si ho nekoupím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
19.2.16 15:32

@Barbucha1982 Ahojky,co jsem si tu četla zpětně, tak to prý nemusí nic znamenat to pobolívání v podbřišku. Prý můžeš mít příznaky, i nemusíš, to uvidíš, podle testu nebo ms, jak to dopadne. Já než jsem se k testu vůbec dostala, tak jsem to dostala, po 1. iui. Teď by mě měla čekat 2. iui. hlavně se nestresuj a buď v klidu a zaměstnej mozek něčím jiným, přeji ti hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.16 23:22

2.IUI

Nekdy su skepricka u toho IUI protoze je to furt jen u 1. 12% a u 2. 18% to je proste 18 holek ze sta žejo..tak je to dost sázka do loterie, ale zase kdyz vim ze nam nic nenasli tak tomu verim. po 1.IUI me to moc zklamalo, tolik energie sem do zoho davala a nic..tak snad to po druhe bude povedeny nebo jiny to zvladani ze nic…No hlavne je vsechno proste silena nahoda. ne kazdej folik dozraje, ne kazdej folik ma vajicko, ne kazdy vajicko dozraje a ne kazde oplodneni se povede. no tak uvidime. musime bojovat. V pondeli jdu na ultrazvuk co a jak a pak 2.IUI.Snad tu nekdo napise z tech co dou ted na po 2. ze se zadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
19.2.16 23:45

@Liberta Libert Jo, taky jdu na ultrazvuk, v pondělí, tak mi povyprávíš, jo? Taky ti napíšu, co pan doktor viděl :hug: Já vím, taky si říkám, jestli zrovna budu mezi těma šťastnejma, musíme tomu věřit, nic jinýho nezbývá :( Hezký víkend přeju :kytka: Budu ti držet palce :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.16 10:33

Jé tady to žije :-) No tak já se k Vám asi přidám na další kolo IUI. První evidentně nevyšlo. Včera večer jsem začala špinit, dneska ráno slabě krvácím a vzhledem k bolesti čekám MS každou chvilkou. No a pak jsem to taky ráno nevydržela a testila - samozřejmě úpně sněhobílo. :zed: Utrogestan pořád beru, naděje umírá poslední, ale tuším, že to dneska pěkně obrečím. Holky ať Vám to v pondělí dopadne a jsou tam krásné dozrálé folíky!!! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
20.2.16 10:46

@Barbucha1982 Jojo, jen se přidej, ať je nás víc :palec: Aha, tak to mě mrzí, ale třeba ještě není nic ztraceno, špinit můžeš, i když by se zadařilo, držím palce, ať se ti mrcha nerozjede :hug:. A děkujeme, napíšu, co pan dr. uvidí. Hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.16 15:10

1. neuspech po 1.Iui je doufam nejhorsi… Doufam ze kdyz se nepovde 2. tak uz to pak povali jak kdyz jdu kupovat rohliky, pak do banky, pak do varu na neco pak zad nevo, jen si to nesplest…je to tak lepsi, nemyslet na to a proste jet a jet a jet nez dorazime do cile…
My uz se snazime 4 roky s 2 to resimr s doktory, prvni co bylo, ze sem musela s cystou na levem vajecniku na laparku ale aspon mi rovnou udelali drilling vajecniku a zjistili ze spu pruchodne a ze je vsechno v cajku.. Ted mam cystu znova ale zustala na 2cm..Chodili sme na obilnak, ted zkusim 2. IUI v Heliosu a pak kdyz se nepovede pudu k Machačovi do Reprofitu, je na nej sama chvala…a ram uz udelam co mi rekne..jen doufam ze nejak nezvetsi se cysta tema stimulacema apod.
taky nasetrit tech 25-30tisic… Jinak nechapu proc je v Brne tak drshe IUI vsude..
Mam kamaradku z Prahy co uz ma za sebpu lecco a zna se s plno holka dalsima z emimina za tu dobu a rikala mi ze se nikde jimde neplati tak nehorazny prachy jako tu…800kc… jinde max 200kc
no co uz.Tak holky, thuj thuj thuj! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
21.2.16 10:36

Aha, no tak to sis taky užila, ale víš, na čem jsi, a že ti to dali do pořádku. No u nás to stojí teda tisícovku, jen musím zjistit, jestli budu platit zase nebo to bylo jen na začátku a pak budu mít už od placení klid a v tom 6 (teda u mě už jen 5)pokusů :nevim:
Taky, přeji hodně štěstíčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.16 15:08

Já chodím do ISCARE a tam to IUI bylo zdarma jen jsem platila za Utrouš - do stovky. Jinak 11. den - negativní test a k špinění se přidává červená krev. Standartni PMS. Už jsem se smířila s tím, že to nevyšlo a čekám na mrchu, která by podle plánu měla nastoupit zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
21.2.16 19:18

@Barbucha1982 Aha, tak tam je to teda dobrý, že je to zdarma, to tady ne, no :cert: To mi je líto, další pokus vyjde, uvidíš :hug: Kdyžtak poreferuj, jestli fakt mrcha přišla nebo si to rozmyslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
22.2.16 10:44

@Liberta Libert Tak jak? Já mám na obou stranách po jednom folíku, ve středu si píchnu pregnyl a v pátek jdeme zase na věc :dance: A bohužel, budu zase platit, ptala jsem se ho :cert: jsou to ne naž ran ci :zed: prej za katetr, a že musí dát pokaždý nový, a že by měli horší katetr, ale že tam by to pak nemuselo dopadnout a tak že tímto a že se to pak vyhazuje a na každý pokus se dává nový, že je to lepší a blablabla. Takže zase další tícka bude v pr. :? No, ale co se dá dělat, musíme to tak brát, však jim ale ty peníze nebudeme cpát věčně 3× max. 4× a dost, pak už to radši budeme šetřit na ivf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.16 18:35

@Liberta Dva folíky, no to je skvělá zpráva a ještě na každý straně jeden, to je tutovka!!! O víkendu domáci pohodička a to by bylo aby to nevyšlo. Já pořád špiním hodně málo - tak na intimku přez noc a ve dne jen to co zůstane na toaletním papíru. Je to hnědý bez krve. Test jsem dělala už třikrát - sněhobílo. Nic nebolí, nikde nepíchá, prsa necítím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.16 22:54

Holky, dneska sem byla na tom ultrazvuku a folik mam jeden ale jen 12cm tak se pocka do stredy a ve stredu se uvidi…ale foliky me zatim nikdy nezklamaly tak snad ve stredu pregnyl a teda me berou den po pregnylu na IUI… :think:
Jinak tam ta mrcha cysta teda furt je a nepatrne mozna vyrostla ale oni to taky maji namereny pokazdy jinak takze zatim tam zustane ale teda dneska bolela :-/ to je blve znameni…to minule znamenalo ze zacla rust a pak sla ven :,(
Je to boj…to by me nikdy nenapadlo ze budu resit porad to co resim…ale clovek musi brat co je a popasovat se, že? este ze mame takove partnery kteri v tom peclive s nami prochazi. :hug:
Jinak sem teda dnes rano uplne zazmatkovala.Mela sem jit rano do Heliosu poprve a met 2. IUI tam a jak sem se rano vzbudila, dostala sem z neznameho prostredi takovou uzkost ze sem sedla do auta a jela na Obilnak kde jsem leta zvykla…chtela sem zkusit jiny car ale nejak sem to nedala…zvyk je zvyk a jeste k tomu v CARu, že.. Ale na IVF uz bych sla jinam…dnes me napadla Olomouc IVF clinic. Pry tam sou daleko nizsi ceny…A z Brna to neni tak daleko.. Tak holky, ať to dopadne jedne jak druhé a ve stredu dam vedet jak sme na tom a budu domlouvat cyste aby nerostla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22820
23.2.16 10:32

@Barbucha1982 No, kéž by to už vyšlo :hug: do toho řeším novou práci, tak kdyby aspoň něco vyšlo, tak budu šťastná jako blecha, ale kdyby vyšlo mímulo, tak budu ještě šťastnější :mrgreen:
Tak uvidíš, pořád to vypadá všelijak, takže i nadějně, jestli se ti to ta intenzita nezvětšuje toho špinění a nepřechází v krev, tak to vypadá pořád nadějně a napínavě :mrgreen: :hug: Držím palce :palec: Třeba se dálnice ukáže později, kolikátý že jsi den cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí