IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
28.12.13 20:24

Holky, stalo se vám, že Vám utrouš pozdržel MS?? Já jsem 30 DC a MS nikde, minulý měsíc jsem to měla jako hodinky a to při vyšších dávkách. Test mám negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.12.13 20:27

@kala777 ano je to mozne mne to treba dela ze mi blokuje ms? a kdy jdes na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
28.12.13 20:54

@hanka1120 tak pokud to nedostanu, tak v pondělí. Já právě nechápu, že minulý měsíc jsem to měla 2-2-2 a dostala jsem to přesně na den i přes utrouš a ted mám 1-1-1 a nic, ani nešpiním a negativní. Nevím, jestli ho mám třeba vysadit…nebo dál zavádět a v pondělí na krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.12.13 21:01

@kala777 divej ja prala u iu taky 1-1-1- a ms se dostavila az po vysazeny. u ivf jsem brala 2-2-2 a i pres utros prisla ms asi tyden po et takze jsem mela asi 5 cas. pockej do pondeli stejne des na krev pokud bude negativni samo sebou vysadit.ten jeden den uz to vydrzis. a u ivf to jsi mela jak s utrosem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
28.12.13 21:26

@hanka1120 Měla jsem 2 2 2 A DOSTALA JSEM TO… začala jsem špinit a MS do 2 dnů i přes…a ted nic. Možná dorazí zítra. Ještě byla jsem na IUI 2×. Po druhém bych byla teprve15 den, kdyby to klaplo později, ale to by ty testy měly být taky už pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.12.13 21:31

@kala777 u nekoho to hcg jde pomaleji treba se jeste objevi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
28.12.13 22:02

@hanka1120 no právě a minulý měsíc hcg 34, nevyvíjelo se, ale dostala jsem to…U vidím ráno, jestli to dostanu a v pondělí půjdu na krev a uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
5.9.14 06:50

Ahoj holky oživuji diskuzi. Snažíme se s maželem víc jak dva roky bez výsledku. Tento měsíc mě čeká profouknutí vaječníku a pokud ani to nezbare, tak IUI
Modlím se, aby konečně něco zabralo :roll: je tu někdo na tom podobně?
V případě IUI bych nejspíš chtěla do Reprofitu, jsem z Olomouce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
5.9.14 09:53

@Teruu Ahoj tak víc jak dva roky to už je taky dost to už je nejvyšší čas to nějak řešit. Už po roce neůspěchu radí navštívit nějaký centrum. Dělal vám nějaký doktor nějaká vyšetření třeba manželovi na spermiogram třeba tam by mohla být chyba :think: a nebo třeba zrovna u tebe pomůže jen to profouknutí vaječníku a hned se zadaří :palec: Já už sem kousek dál s přítelem jsme už starší :zed: kvůli věku nám doporučili IVF předtím se zkusilo iui to se nezdařilo :nevim: Pak jedno umělé oplodnění to se taky nezdařilo :zed: V červnu druhé oplodnění a to se uchytilo jenže se dlouho neudrželo jen 5tt :zed: byla jsem na revizi dělohy chystám se na další IVF ale před tím přemýšlím, že bych zkusila taky iui. Někdy se zadaří a tak za zkoušku nic nedáme ;) Akorád je proti mě můj věk :zed:
Tobě budu přát, aby ti to profouknutí pomohlo a co nejdřív se vám zadařilo :palec: a nemusela podstupovat zdlouhavější procedůry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
5.9.14 10:43

@allmeyo ahoj moc děkuji za reakci
Máme všechna vyšetření za sebou a vše je v pořádku i manžel má spermiogram na jedničku :nevim: :nevim: :nevim:

Já si právě říkala že sem ještě mladá, že mám čas, ale po dvou letech snažení už je načase se posunout někam dál, mě 25 mému chlapovi 29 let

Máš toho za sebou teda hodně :think: :,( :-( ale přes překážky ke hvězdám :hug: :hug: :kytka:
nesmíš přestávat věřit :pankac:
Moc držím palce aby se vše vydařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.12.14 21:33

Může IUI ublížit?

Ahoj, všem,
ráda bych se zeptala, zda může IUI nějak ublížit v okamžiku, kdy by už probíhalo hnízdění. Dnes 10.DC jsem byla na ultrazvuku, folikul 22mm. Pregnyl si mám píchnout zítra a v pátek, tj. 12DC se dostavit na IUI. Mám pocit (snad si to nevsugerovávám :) ), že mě začíná pobolívat v podbřišku a píchat v zádech, přisuzuji to ovulaci.
Pokud bychom dnes byli úspěšní, nemůže páteční IUI nějak ovlivnit hnízdění? Chtěla jsem se dnes na to zeptat doktora, ale zapomněla jsem, tak snad mi poradíte. Děkuji.

Příspěvek upraven 17.12.14 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.12.14 21:34

Ahoj ja si myslim ze nemuzu neboj iui je rychlovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 20:56

Minulý týden jsem byla na IUI. Spermie má partner ok, v době zákroku jich měl míň. Asi to byla moje blbost, že jsme s partnerem neměli delší pauzu. Pauza byla dlouhá asi 20 hodin. Co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
1641
3.3.15 14:06

To anonymní: Příště nech delší pauzu aspoň 48h. Lepší je 36h. Chybami se člověk učí. Je víc pokusů, pokud to nemáš načtené předem, tak se musíš poučit z vlastích chyb - jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
3.3.15 14:07

A teď dotaz, šly byste po 2 dny po IUI cvičit? Je to spíš protahovací, ale cca 20 min se maká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí