IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
4.12.13 13:04

@Dana 79 jsem právě ted po ivf, které nedopadlo tak iui a domací snažení a na jaře ještě jeden pokus IVF, pokud se do té doby nepodaří. Nic jiného mi nezbývá… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.12.13 13:08

@Dana 79 mam se celkem dobre. pracuji jako pekarka takze v praci mame hodne prace.mala je teda sikovna. jinak v lete nas ceka dalsi ivf ale v jinem caru.po vanocich bych chtela zkusit iui i kdyz tomu zrovna moc neverim uz jsem mela 3 a niic. jinak o vykende udu hldat zas opet malo od sestry ma dva roky a se hodne hyperaktivni. a co malou seste furt hlidas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.12.13 13:10

@kala777 moc ti drzim paklecky.ja mela taky nepovedeni ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.12.13 13:40

@hanka1120 no tak to je super, že máte dost práce. Já asi letos nestačím péct, ta malá patla by mi chtěla pomáhat :lol:. No já se ti ani nedivím, že jste si to odložili na léto, je to lepší a navíc dost drahý. Určitě to vyjde, moc ti to přeji.
Jáju pořád hlídám, chodí do školky a ve tři jí vyzvedávám akorát je pořád nemocná, teď jí čeká vyšetření kůli astmatu, už má inhalátor s kortikoidy. Aný jí bere jako ségru a pořád jí volá Jája Jája :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.12.13 13:46

@kala777 No jo někdy to holt trvá, já čekala šest let na druhé dítě. 4× iui a pak šup šup IVF a já byla těhotná. Myslím, že mi hodně pomohly kortikoidy kůli protilátkám na spermie a měla jsem hůř průchodný 1 vejcovod a druhý vaječník spal a neprodukoval vajíčka. Třeba se ti zadaří při IUI, moc bych ti to přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
4.12.13 15:54

@Dana 79 a ty kortikoidy jsi si sama sehnala?? Jak jsi na to přišla, že potřebuješ protilátky. třeba mám taky nějaký problém. Mi se mimi uhnízdilo, jen odešlo s MS. Anebo byla nějaká genetická vada a tělo ho vyloučilo… prostě nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.12.13 16:50

@Dana 79 astma to je proste previt ja prave astma mam taky ale ialergii, a byvam casto nemocna, u teto nemoci to tak byva ze je proste slabci imunita.ale urcite ji leky pomuzu a vse se ustali.tak to je tedy fakt sikovna tak brzy zacinat mluvit. jinak prave tedka se budu objednavat do noveho caru ale az v lednu. a jinak prave ja taky u ivf zadny kortikoidy nebrala a mozna tohle je ten duvod.ja pichala jen decapeptyl to je vlastne na umely prechod pak fostimon a pak utros nic vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
4.12.13 16:55

Já nevím co mohlo být u mě špatně, že mimi odešlo…dnes se to ze mně dostalo ven, viděla jsem to na záchodě, oplodněné vajíčko…musela jsem to prozkoumat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.12.13 07:55

@kala777 omlouvám se za pozdní zprávu, ale čtu to až teď. Ne, předepsala mi v CARu paní doktorka. Několikrát v době zahnizďování jsem dostala horečku, tak nasadila hned Prednison a protože mě přítelovo sperma strašně svědilo a při IUI i normálně. Hlavě mi Dr. říkala, že při IVF ho nasazují preventivně stejně. Tak jsem ho brala půl roku a píchala si injekce s hormony… Je strašně moc důvodů proč s nezahnízdí, opravdu mohlo být špatné, já být tebou, tak už na to nemyslím a myslím na to, že příště to určitě vyjde. U nás v CARu po prvním nepodařeným pokusu IVF dělají veškerá vyšetření podrobnější. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.12.13 07:58

@hanka1120 No ono to není žádná výhra do sebe rvát kortikoidy, je to svinstvo, ale asi pomáhá no… Budu ti moc držet palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
8.12.13 12:01

Holky dělají u vás v caru 2 IUI během 3 dnů?? Včera jsem to slyšela od známé, jdeme příští týden s manželem na iui tak se zeptám a budu na tom trvat,,,je logické, že se zvýší šance na těhu, protože se zrovna netrefí do toho dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.12.13 12:38

U nas teda nedelaji. na iui jsem byla nekolikrat a vzdy jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.12.13 14:42

@hanka1120 Jsem zpátky z car, IUI bude ve středu a v pátek. Zítra mojžíšová, tak jsem zvědavá na tu kombinaci, jestli zabere… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.12.13 19:33

@kala777 u nás to taky nenabídli, ale třeba když chceš, tak ti to udělají asi všude. Takhle si dřív vypotřebuješ pojišťovnou hrazené IUI, máš to jen na dva cykly. Každopádně držím palce ať to vyjde :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
9.12.13 20:46

@Dana 79 jsem ráda, že mi to udělají. Ptala jsem se a že to normálně dělají, ale mi to teda nenabídli poprvé. ted jsem se zeptala sama… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí