Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@99marketa tak to je mi moc líto, tak snad jsi si veškerou smůlu již vybrala a už bude jen lépe. Držím pěsti, ať se co nejdříve podaří miminko.
Ahoj, chtěla jsem se optat zda jsou potřebná nějaká vyšetření před IUI? Jestli je možné když jdu 12.9. (18DC) na první konzultaci do CAR zda mohu počítat, že bych hned ten cyklus stimulovala? Nemám sama od sebe ovulaci, v březnu jsem po stimulaci Clostíkem otěhotněla, ale v 6tt SP, přes rok se snažíme, ale ještě nemám žádné vyšetření ani hormonální profil-nikdy doktor nebyl schopný semnou cokoliv dělat
děkuji za příspěvky. L.
Stimuluje se 5-9 den cyklu takže asi ten další. jinak mi nabrali 3 DC krev
Já myslím, že by ti měli udělat aspoň hormonální profil. Jak píše @phoma je na stimulaci pozdě a na IUI tento cyklus taky. Hodně štěstí. ![]()
@handa30 děkujeme,vy už jste taky velicí, už máte půl roku, letí to hrozně
Ahoj holky, jak se všechny máte a co nového? @snažilka1210 Pepíček je kouzelnej. @handa30 co vy holky, jak rostete. A co ostatní něco nového?
Aktuální foto mých holčiček.
Ahoj holky tak já jsem po IVF už to jsem asi nepatří
14 den po ET hcg 255 a dneska 16 den 447.Tak doufám, že to bude ok…
@andyxxx no velká gratulace, krásně ti to stoupá. Moooooc držím palečky. Určitě to bude v pořádku, moc ti to přeji. ![]()
Holky nechystate se ted v rijnu na iui… mam skupinku at na sebe myslime…
HOLKY KDYZ JE IUI.. Tak rano jde pritel odevzdat..a oni pak stim neco delaji…co kdyz to treba nebude k tomu…(
@zdencaaa Ahoj, ještě jsem na IUI nebyla-to nás teprve čeká ![]()
Ale jak tak jsem postřehla-ráno se dostavíte s přítelem spolu on poputuje do kabinky. Poté doktoři upraví spermie a tobě je za cca 1h aplikují.
@zdencaaa My jsme teprve na začátku cesty
Teď 2-3DC musíme na krev a pak se vše začne domlouvat.
Koukám, že tebe to čeká asi už každým dnem, viď? ![]()