Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zdencaaa @saani holky není čeho se bát, je to naprosto v pohodě, bezbolestný výkon, ani to neucítíte, jen Vám zavede zrcátko a to je vše…vy nic neucítíte, max. trochu to zatáhne nebo štípne asi tak na sekundu.
Ráno přítel odevzdá materiál, oni ho očistí, vyselektují, vyberou jen ty nejlepší a na sále Vám to zavedou. Ležíte pak na pokoji cca 20minut, někde ani neleží a jdou hned domů. Je to jako asistovaný sex, takže normální režim, nehledejte v tom vědu. My byli 4× a stejně nic, držím pěsti ![]()
@snažilka1210 TAK DEKUJI za info.. no sem zvedva a hlavne aby byla ovulace
Holky jsem od patku 18 rijna po iui.. dnes spineni.. muze to byt zahnizdovani
@zdencaaa tak zahnizďování bývá většinou dříve, tohle bych už řekla, že se rozjíždí MS
, ale můžu se mýlit
Ahoj! ja byla na iui vcera. urcite sance je, vzdyt na mimino staci jedna sikovna spermie a doktori je soupnou ns pul cesty ![]()
@Malvajs ahoj, nezoufej, šance je vždycky. Dokud nepřijde MS, tak je pořád naděje, že se to povedlo. A fakt stačí jeden šikula a je
držím pěsti
Ahoj holky, chodíte sem ještě někdo ze starších pisatelek? Jak to s vámi vypadá co nového. Ozvěte se…
Té mojí malinké byl v pátek rok
. Chápete to, tak moc to uteklo a to jsem si myslela, že po šesti letech pokusů už neotěhotním.
To jsou moje holky 16 a 1.rok.
Ahoj holky, můžu se přidat?? Jsem po neúspěšném IVF a čeká mě IUI?? Je tady někdo komu se podařilo otěhotnět?? Jdu ještě ma uvolnění dna pánevního…užívala jste některá třeba gynex??
@Dana 79 holky jsou hezky mala ti rychle roste, uz chodi sama,
@hanka1120 Ahoj Haní, tak jak s tebou? Co je u tebe nového? Jakpak se máš?
No jo malá ta běhá jak čertík, začala běhat týden před 11. měsícem a docela dost začíná mluvit i Dr. říkala jak je šikovná a ukecaná
. Taky pěkně zlobí
.
@kala777 Ahojky, no já si moc nepamatuji že by se někomu povedlo IUI snad jedna holčina otěhotněla, ale většinou jsme skončily všechny na IVF. To neznamená, že tobě se to nepovede. Moc ti držím palečky a gynex s tím zkušenosti nemám. Já si píchala hormony a brala kortikoidy, ale nic přírodního jsem nezkoušela. Přeji hodně štěstíčka
.