IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1375
24.6.15 08:46
@irca11 píše:
@Samantha9 nz,a v neděli se snažte.
:mrgreen: Jooo to my budem jak o život :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
24.6.15 08:49

@Samantha9 kdeš poprve na iui? ja ted byla po 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
24.6.15 08:56

Jdu poprvé no. Minulý cyklus nás nechal snažit s pregnylem přirozeně, ale tento už IUI - přítel má horší spermoš. Chodíš každý měsíc po sobě hned? Já asi vyčerpám všech šest pokusů hned po sobě..pokud to nevyjde dřív :mrgreen:. Moc ti držím palce! Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
24.6.15 09:31

@Samantha9 jj chodim každy měsic jen jednou jsem nebyla protože byla nizka sliznice.
mám prý nárok na 6× iui ročně.
nejlepší je že mám už dvě děti i bez iui jen jsem brala clostil. a ted u třetiho zkoušime iui když se nedaři-.
ale ono to jednou vyjde, držim pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
24.6.15 09:46

@irca11 :mrgreen: Tak to jsi dobrá! Dvě děti a takové snaženíčko o třetí :mrgreen:. Se ti to mateřství nějak zalíbilo :). My teda nemáme ještě ani jedno, tak až se to plodění rozjede, tak uvidíme, na kolika dětech skončíme - když pán Bůh dá :). Můj sen byl také vždy tři, ale budu ráda alespoň za jedno. Také držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
7.7.15 11:13

@irca11 Ahoj Irčo, tak jak dopadlo tvé 3tí IUI? Už testuješ? Já jsem dneska 11 den, ale žádné známky těhu nepociťuji, tak nejspíš zase nic.. Napiš, jak to dopadlo s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
7.7.15 18:14

@Samantha9 udělej si test, u mě to nevyšlo došla MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
7.7.15 18:48

@irca11 Hele a chystáš se na další IUI teď? Je to na palici, co. Já to mám dostat až příští pondělí, takže mrcha mě bude ještě pár dní napínat. Tak hodně sil do dalšího cyklu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
7.7.15 19:01

@Samantha9 mám nárok ještě na 3iui ale musim ted do poradny nevim co vymysli ale te iui nebude jedeme na dovču a obědnaly mě tak blbě že budu po ovu.
jinak je narok na 6× iui ročně tak potom vyčerpam ty 3 a uvidim co mi poradí. takže ted nebude nic. držim pěsti a test zkus klidně zítra nebo i v pátek projistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
19.7.15 14:53

Taky by mě zajímalo (k nativu) - který den probíhá embryotransfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
30.7.15 12:28

Zdravím všechny! Je mi 36 a zítra mě čeká UTZ. A moje první IUI počátkem příštího týdne. Já ani přítel žádné děti nemáme, i když podle testů jsme oba vlastně docela zdraví. Tak doufám, že by z toho mohlo něco být. I když statisticky je naděje vlastně dost malá… Vlastně ani nejsem nervózní, protože tomu moc nevěřím. Ale až bude čas testování, tak to zase bude panika :-D!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.10.15 18:41

Ahojte holky jaké máte zkušenosti s IUI? Já mám jedno za sebou a nic :? Brala jsem u toho utrogestan. Příští měsíc pujdu zas, je to hrozné když člověk chce a ono to nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
2.11.15 09:02

@Shelbi ahojky, mě čeká dneska první iui, tak začínám být nervózní, ale strašně se těším, že vůbec bude ta o trošku větší šance :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.12.15 11:14

Tak už jsme byli na druhém a taky nic :,( Mám podezření na celiakii, krev vysla pozitivní a ještě jdu na kamerku do střeva a pak se uvidí…v lednu chceme na umele tak nevim jak to pak bude :nevim: A co tvoje IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
1.12.15 11:27

@Shelbi mně první taky nevyšlo, dneska jdu na druhé, tak kéž by… Ať ti ty vyšetření dobře dopadnou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí