IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
1.7.13 07:17

@matulka1 třeba mrcha ani nedorazí…já po dobrání Utrogestanu vřdy 3 den dostala menzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.7.13 16:20

@snažilka1210 no necham jsi hezky na 3× pokusy IUI a pak as ivf tady to prej stoji kolem 8-12tisic no manžel ma mírne pomalejší 75 milionu nak tak duphaston dobranej ve čevrtek vždy ms dorazila 2-3 den a zatím nikde :roll: tak uvydím kdybych byla tehulka byla bych nejštasnejší byl by to zazrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
1.7.13 18:58
@matulka1 píše:
@Baruk Ahojky no my pujdem taky poprvé tet v červenci v červnu me hlídaly ovu ale bohužel my nerostly folekuly byla jsem tam 13dc velikost 10mm na obou stranách další den 17dc 11mm tak tuten mesic bohužel kaput ředpsal mi prasky METFORMIN 500:x a to jsem brala closík 2× denne jen mi udelal cystu tak tet čekám na ms ve čvrtek jsem dobrala duphaston a ms jeste nikde as mi prijde mám příd na hormonáli profil manžel uš má za sebou spermio mírne zhoršení ale snad dobry jo me asi taky budou píchat ty inekce kéžby uš to vyšlo a kolik tam vyjde IVF? nevíš jo takže pojištovna proplaci 6× pokusu ale stejne jsi platila 1000kč? ja všeobecnou pojištovnu tak by mohly taky pojištovny neco udelat pro snažilky co jsi prejou dite :D

jj, 1000 kč jsem taky slyšela, že se platí jen těch soukr. centrech, njn, musí si někde vydělat :( já chodím do Pardubic do Sanusu, tady v okolí ani neznám žádné státní zařízení, co by léčilo neplodnost. Já mám taky vzp. Kolik vyjde IVF přesně nevím, záleží, co si všechno navymýšlíš, ale tipuju tak od 15-30 tis. no řekla jsem, že za to ty peníze dám, snažíme se už dost dlouho, tak pro to chci udělat všechno, abych si to pak jednou nevyčítala. Furt přemýšlím, zda jít na iUI 3× nebo jen 2×, hodně jsem četla, že tam je tak malá úspěšnost, že to nemá smysl. Jinak mě odstranili polyp z dělohy, byl tam, kde se uhnízduje vajíčko, jinak nám vše dopadlo dobře, i když někde problém je, ten polyp jsem tam určitě dva tři roky neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.7.13 19:14

@Baruk zaleží jestli to centru má smlouvu stím s centrem ja chodím do Natalartu v plzni a prej tam vyjde IVF OD 6000_12TISIC TO jsi myslím že je pekná cena myslíš že když to nevyjde na poprvý že se pak zase platí plná cena nebo je neco v zaloze taky nevím kde vemem na to penize je to hrozný v dnesní dobe :| tak hlavně ze i dopadlo vše dobre to je duležitý tet být jen uš tehotná vid :dance: znama byla na IUI vyslo jim to hned na poprvý miminko čekaji na vanoce ja pořad čekám na ms abych šla na ten hormonálni profil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
1.7.13 19:38

@matulka1 to je pěkná cena, mojí kolegyně sestřenice byla v Pardubicích na IVF ( teď je ve 4 měsíci ) a platili 23 tis., vyšlo jí to na druhý pokus a mají ještě zamraženo na příště, ale nevím, jak dlouho jí to schovají a vím, že měli nějaký to lepší sledování embryií a i lepší injekce, já jsem to ještě moc nezjištovala, čeká mě to tak za dva tři měsíce. No mojí švagrový vyšla první IUI, no ale takový štěstí může být v rodně jen jednou. Jo horm. profil už mám taky za sebou, vyšel mně dobře, na to kolik mně je :twisted: jinak je to samý čekání, od začátku dubna furt jen na něco čekám a nikdy bych neřekla, že budu vítat i ms, to hlavně, abych mohla jít na krev atd… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.7.13 12:37

@matulka1 tak mírně pomalejší spermie má dneska skoro každý chlap a 75mil., je nádherný spermiogram…takže si stůj za IUI, to se musí podařit. A opravdu 2 pokusy je málo, mě náš známý co dělá v CAR sám říkal, že aby byla IUI trochu úspěšnější musíš jít na min. 4 pokusy, od 4 do 6. Já šla teda na 4, stejně nic, můj měl spermiogram jak kdy, někdy 33mil, někdy 23mil…a taky pomalejší.
Takže u Vás to vidím dobře, věř!
Já za IVF dala 12,5tis. a to jsme měli PK-prodlouženou kultivaci, AH-asistovaný hatching, ICSI-napíchnutí spermie přímo do vajíčka. Na mražení nic nezbylo. Jinak myslím nechávají i 3 roky zmražené. Takže za mě super cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.7.13 18:50

@snažilka1210 ahoj, nevíš, proč by měla být IUI od 4 pokusu úspěšnější? Vždyť je to jen „taková asistovaná soulož“, jestli ti ten tvůj známej neřekl nějakej důvod. Já se právě rozhoduju, zda jít ještě vůbec na třetí IUI, nebo už jít rovnou do IVF. Partner má sprg. dobrý, vše nad limitem a já taky ve ok, ani nemusím stimulovat, 11-12 den už mám folik. kolem 21 mm a i dobrou sliznici a stejně se nepodařilo přirozené otěhotnění tři roky. Tak furt nevím, jak se rozhodnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
3.7.13 08:36

@Baruk tak je to jasné, protože je u více pokusů větší šance. IUI má vyšší procento úspěšnosti jako normální sex…tak proto. Mají to asi vysledované, ale většinou kvůli prachům se CAR, hlavně soukromé uchylují k 2, max.3 pokusům, aby se neřeklo, že IUI nevyzkoušeli a jdou hned do IVF. Já bych si na tom trvala, pokud nikam člověk nespěchá, netlačí ho čas nebo tak. Já byla na 4, chtěla jsem jít ještě do 5 pokusu, ale pak už tak nějak vyplynulo IVF, že jsme šli už do něj. Při prvním IUI je šance 10%, při druhém myslím 15%, při třetím 20%…takže se to zvyšuje. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
3.7.13 18:26

Ahoj holky mám takový dotaz jak často se chodí na kontroly když se začínají píchat ty injekce jestli rostou folíky? A ještě musím mít neschopenku v době píchání? A ještě jeden dotaz jak dlouho trva ten transfer a kdy zjistím jestli jsem nebo nejsem těhotná jak dlouho se musí čekat na test a na ET od odběru :-) Máme ted v práci honičky sice mám na měsíc ještě antiko takže počítám že od 15 července bych to měla dostat takže měsíc antiko a pak se snad začne. :D Takže to vychází někdy konec srpna a to máme nejvíc práce. Nechci moc v práci meškat aby mě nevyhodily dělám sice ve fabrice, ale tady na Tachovsku moc práce není tak mám strach. Vím, že asi plaším dopředu, ale začíná to na mě doléhat :D :D. Jinak moc gratuluji všem novým těhulkám :lol: :lol: a držím palce všem starším těhulkám ať je všechno ok :lol: A doufám, že se brzy k Vám přidám. Papa a děkuji moc za odpovědi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.7.13 18:38

@snažilka1210 ahojda, no to jsem si myslela, že takhle odpovíš, no mě tlačí čas, je mi už 37, ale zase co je měsíc navíc? Tak možná zkusím ještě třetí IUI, než začnu IVF. No uvidím, ještě můžu měsíc přemýšlet. Tak dík za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.7.13 18:42

Ahojky holky, hrozně moc Vám přeju, aby Vám vše dopadlo dobře :)… já to štěstí neměla, jednou IUI a už byli problémy… Ale tak se máme pokoušet o mimi bez IUI a IVF, prý by to mělo jít samo… jsem na to zvědavá :roll: Tak Vám všem držím palečky a hodně úspěchu a žádné starosti.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.7.13 19:25

@99marketa ahoj, jaký jsi měla problémy z IUI, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.7.13 19:30

Mimoděložní těhotenství :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
3.7.13 20:08

@99marketa bohužel, to se u toho někdy stává, taky mi to dr. říkal, že je větší pravděpodobnost :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.7.13 20:16

@snažilka1210 Teď uvidíme, jestli to půjde samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí