IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
21.6.13 08:18

@99marketa a kdy jdeš na UTZ??

• Citovat
  • Upravit
1059
21.6.13 08:31

Anonymko děkuju, je super když to chlap bere takhle dobře.

@snažilka1210 já vím a také se z něj raduju, ale ta touha po miminku je stejná jako u prvního, druhýho, třetího… Však to také poznáš. Ono takové to už jedno máš, nebo jsi ještě mladá… Ta touha je opravdu veliká a veliká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.6.13 08:36

@PavlaPir asi joo, ale nebooj, vy žádné dárcovské nakonec potřebovat nebudete, máte ještě zmražené, ne??
Pavli a jak to u Vás teď vypadá??? Co se bude dít v dohledné době??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
21.6.13 09:09

@snažilka1210 jo jo děkuju. To víš nervy pracujou :( No čekám na výsledky z genetiky. Neměli jsme jí kompletní, takže nás brzdí ty výsledky. Hormonální profil prý vypadá dobře, tak doufám, že i ta genetika dopadne dobře. Jinak nevím jak to dopadne, ale možná půjdeme do prenatálního screeningu, takže by se to ještě o měsíc protáhlo. Ale zase by byla jistota těch genetických vad. Zato tobě už se to krátí a za chvilku budeš mít prcka u sebe. V těch vedrech je to příšerné že? Já jsem Pavlika rodila v září a celé to léto bylo náročné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.6.13 10:05

@snažilka1210 Ahoj!! Tak koukám, že Ty už to máš za pár. Jak se cítíš? Těšíš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.6.13 10:06

@PavlaPir no tak to je snad nejhorší varianta na porod :D (si dělám srandu)…ono to léto stejně není nikdy nic moc…parna květen, červen a pak děcka v létě nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.6.13 10:08

@handa30 jééé ahoj, jak se máte s Terezkou?? Jak to zvládáte?? Vy už musíte mít aspoň 3 měsíce co??
No já to mám opravdu za pár a už bych to chtěla mít za sebou…to víš, znáš to…ty konce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.6.13 10:08

@PavlaPir Pavli, zdravím Tě. Jsi bojovnice a moc Ti držím palce. Děláš pro mimčo hodně, tak se neboj, ono si cestu najde. Jen to déle trvá :(
Hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.6.13 10:11

@snažilka1210 Jo, Terezce je 3,5 měsíce. Je to fajn, plně jsem se rozkojila, malá už tolik nepláče. Máme už režim, ale trvalo to 2 měsíce, než jsem to vše
nějak podchytila.
Já vím, ten konec je náročný a ještě v takovém horku. Takže doufám, že doma ležíš v ruce máš nějakej studenej drink a všichni Tě obskakují. Užívej poslední týdny klidu, pak začne rodeo :D Ale krásný!! Malá je pro mě celý svět, změnil se mi život, ale k lepšímu. Těš se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.6.13 10:51

@handa30 už se těším…no neobskakuje mě nikdo, zrovna jsme dokončili rekonstrukci, takže pořád v jedno kole. Teď těch posledních 14 dní snad už bude klidných :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
22.6.13 07:17

Ahojky holky jak se vam dari? my uz končíme 3 mesic a dvojčátka rostou :lol: stále mam o ne strach po 3 týdnech nas pustili z nemocnice a tyto vedra jsou sileny :,( uz se na ne moc tesime uz mi to vůbec neutika :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.6.13 07:23

@snažilka1210 je to ta nejhorší varianta :( Ale vydržela a ač mi všichni hrozili předčasným, tak jsem ještě přenášela a od toho 40tt se to neskutečně vleče :)

@handa30 děkuju :hug:. Jo jo snažím jak nejvíc umím, tak doufám, že mi ten můj andílek nějaké taky nadělí. A jak se daří vám holky? Je Terezka hodná?

@Frufrýk strach už budeš mít celý život :( Tak se to snaž i užívat. Jo jo vedra jsou veliký, ale oni asi tak dlouho nepotrvají, tak uvidíš bude líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
23.6.13 18:33

Ahoj holky tak se chystám na první IVF. Vůbec nevím co mě čeká. Dostala jsem antikoncepci na měsíc minulet od 2 dne MS. Nevím proč pak mám zavolat do caru. Dostali jste taky antikoncepci? Ještě tady mám napsány žádanky na decaptyl a gonal F tak nevím neznáte to někdo jestli je to dlouhý nebo krátký protokol? Ale asi dlouhý když mám brát měsíc antiko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.6.13 19:16

@andyxxx co car tase rict jiny protokol, ale vypada to na dlouhy. i ja mela dlouhy.ja pichaala tenkrat fostimon a preve ten decapeptyl, decapeptyl se dobre picha.ja zacinala pichat decapeptyl 22dc pichala jsem do 33dc pak jsem vysadila aby prisla menstruace. 2dc jsem sla na ultrazvuk a vzali mi krev na hp a zacala pichat fostimon a decapeptyl a pak asi jeste 3 kontrola jak rostou folici a pri kazde kontoly mne brali krev na hp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
23.6.13 21:30

@andyxxx ahoj, to bude zřejmě dlouhý ne?? Držím pěsti, gonal se píchal suprově, horší pak byl Merional, ten měl normální jehly a Pregnyl. Ale strašně rychle to uteklo a opravdu ani nevím a za 14 dní mám termín :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí