IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
15.5.13 12:08

@snažilka1210 ovulace určo ne. Když mam cyklus cca 28 dnů. Spíš by to mohlo být zahnizďování. U toho máš taky růžový výtok. I mi to říkal Dr., že může být, jak je sliznice prokrvená. Uvidíme. Doufejme, že to nebude začínající MS :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8283
15.5.13 12:32

@popina jj, může to být pozdější ovulace, zahnizďování, začínající MS…pak si vyber, že? Ale často se stává, že po nezdařilém IVF se holkám zadaří…tak držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.5.13 12:40

@snažilka1210 tak já si teda vybírám to zahnizďování :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

je to teda fakt složitý ten život :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8283
15.5.13 12:49

@popina ale kuš…nech toho, přečti si dnešní druhý deníček „Není nic vše jednoduché“ a pak mi něco říkej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.5.13 12:52

@snažilka1210 já jsem to myslela ze srandy

• Citovat
  • Upravit
797
15.5.13 13:38

@handa30 Terezka je užasná :kytka: Samíčkovi fotky jsou na https://www.facebook.com/media/set/?…

A co jinak holky jak se Vám daří, co je tu nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.5.13 13:55
@snažilka1210 píše:
@popina ale kuš…nech toho, přečti si dnešní druhý deníček „Není nic vše jednoduché“ a pak mi něco říkej ;)

deníček jsem četla..já vim, že život není snadný. Ale to jako dokud nebudu mít exekuci si nemohu stěžovat? Každý má své trápení a své starosti a může si přeci postěžovat.

Jak je vidět, tak si asi zase budu dávat pozor co sem napíšu :(

• Citovat
  • Upravit
8283
15.5.13 15:15

@popina jejda to byla sranda…vždyť jsem to i psala, že je to sranda…tak se hned nechytej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.5.13 15:27

@snažilka1210 tak to pak jo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1059
16.5.13 09:24

@snažilka1210 @popina tak jsem vám tu holky dnes psala a ono se mi to seklo :( A už si ani nepamatuju, co jsem psala, takže jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
16.5.13 09:30

@PavlaPir to je dobrý. Máme se fajnově. O víkendu máme mega grilovačku. jedny narozeniny a dva svátky. Už se strašně těším. Je to u kámošovo rodičů a taky tam rovnou spíme. Musim nakoupit vínečko a ještě chci upéct nějaké dobroty.

Jinak mě docela dost už asi 14 dní bolí šlachy na předloktí. Neměla bych to namáhat, ale jako 8h denně psát na PC. to tomu moc nepomůžu. Příští týden jedeme na 3 dny do třeboně na kola, tak si nechám udělat kineziologické tejpy. Snad to pomůže. Měla jste to některá?

• Citovat
  • Upravit
1059
16.5.13 10:11

@popina jé grilovačka :). My budeme asi dnes, ale jen tak soukromou :). To ti závidím takovou, to je vždy fajn :). Já se jdu o víkendu podívat k sestřence, v neděli se jí narodila holčička a dnes je pouští z porodnice. Hrozně se na malou těšíííím, ale zároveň se i bojím. Už teď to ve mně vyvolává smíšené pocity.

Jinak s těma šlachama nemám bohužel žádné zkušenosti :( Takže bohužel nic neporadím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
16.5.13 11:10

@popina mě to taky občas bolí, ty šlachy, jak doma datlím do noťasu, ale i v práci mi to dělalo…taky se vždy bojím těch karpálních tunelů, brrrrr :?
Co to je ty tejpy??? To jsem nikdy neslyšela
Grilovačku si moc užij, já to miluju, my jsme na tom stejně, akorát začínáme už dnes, chlapi koupili bečku a dneska to hokejem začíná u nás v altáně, máme tam i TV, zítra jdeme tady ke známým grilovat a posedět a v sobotu ještě jednou u nás velká akce…jen tak, prý vítání léta :mrgreen:
No už se těším, jen škoda, že si budu moc dát jen jedno pivečko :jazyk: Miluju léto a opíkání a grilování a posezení s přáteli…není nad to :pankac:
Za chvíli vyrážím směr dr. tak uvidíme co nám řekne…máme velký UTZ ve 33tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
16.5.13 11:26

@snažilka1210 tyblázne, tak to budeme mít víkend snů!! Pak sem nahraj fotku z UTZ a držím palce.

tejpy - koukej na to: http://www.fysiotape.cz/…jpovani.html?…

kámoška to dělá a prý to pomáhá. Nechává si to dělat i hodně sportovců.

• Citovat
  • Upravit
204
16.5.13 11:56

Ahoj holky nevite nejakou dobrou stranku jako je bazarek pro deti, ale ne aukro…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí