IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
14.5.13 10:17

@snažilka1210 děkuju :-D A to jsem se ráno probudila s anténkou na ofině :D

• Citovat
  • Upravit
469
14.5.13 11:34

Ahoj, tak mám první zkušenost s IUI, bylo to v pohodě, úplná brnkačka. Akorád byl jen 1 dominantní folík po Clostíku a po Pregnylu se mi točila hlava první den a byla jsem slabá jak čaj, jinak za mne O. K. zkušenost. Ještě aby byly 2 // na tt a budu spokojenost sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.5.13 11:43

@daniel2008 super :palec:, mě taky IUI vůbec nebolelo a je to rychlovka, pak 15minut poleženíčko a šup domů. Třeba Ti to vyjde na poprvé, byl by to takový malý zázrak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
14.5.13 12:00

@snažilka1210 To by se mi líbilo, hned napoprvé…a jen z jedním folíkem. To bych „našemu“ CARu zvýšila úspěšnost IUI v tabulkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.5.13 12:45

@daniel2008 tak chodí holky i v přirozeném cyklu, já také nic nebrala, žádný Clostil…ovulku jsem měla sama, takže také 1 vajíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
14.5.13 12:47
@snažilka1210 píše:
@daniel2008 tak chodí holky i v přirozeném cyklu, já také nic nebrala, žádný Clostil…ovulku jsem měla sama, takže také 1 vajíčko :lol:

já také…jen jednou jsme měla 2, ale přírodně :palec:

• Citovat
  • Upravit
popina
15.5.13 10:58

Tady je fakt nějaké mrtvo. nějaké novinky??

• Citovat
  • Upravit
1059
15.5.13 11:26

Je hezky, myslím že mrtvo bude všude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.5.13 11:32

@PavlaPir tak to je škoda…:-( Bych si zpříjemnila pracovní den povídáním

• Citovat
  • Upravit
8283
15.5.13 11:40

@popina ahojky :mavam: Já byla ráno u zubaře na preventivce, byla jsem v ordinaci asi 3 minuty, dala mi razítko a šupajdila jsem ven :mrgreen:
Taky jsme zvládli konečně zajít s přítelem na tu matriku, malej Pepíček se teda bude oficiálně jmenovat po tatínkovi :lol:
Mám doma obkladače, obkládá nám nové WC, takže jsem koupila kuřecí játra a udělám rýži a hotovka. Nebudu se dneska s ničím crcat. Zítra chci udělat vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Pujdu asi ven na zahrádku se trochu opálit a přečíst si knížku, mám tu 3 půjčené z knihovny už měsíc a ještě jsem nebyla schopná k ní sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
15.5.13 11:43

@popina já nakukuju často, ale už je tu hodně dlouho mrtvo a nejen v téhle diskuzi. Nevím jak je možné, že to tu všude tak odpadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.5.13 11:45
@PavlaPir píše:
@popina já nakukuju často, ale už je tu hodně dlouho mrtvo a nejen v téhle diskuzi. Nevím jak je možné, že to tu všude tak odpadá

mám úplně ten stejný pocit. Asi opravdu tím hezkým počasím :-)

• Citovat
  • Upravit
popina
15.5.13 11:46

@snažilka1210

týjo výpečky. Tak to seš dobrá. to jsem nikdy ještě nevařila. :D
Holčiny, já včera měla růžový výtok. Večer jen maličkato. jsem dnes 22 DC. Chytla jsem zase naději, ikdyž mam taky strach, že to dostanu dřív - jak se to tělo asi dává po to IVF dohromady :zed:

• Citovat
  • Upravit
1059
15.5.13 11:54

@popina to jo, třeba holky, které to tu vedly už se ani neozvou :(. Jinak s tou nadějí a tak to mám stejně. Měla jsem taky zpoždění a říkala si, že by. Tak jsem i doufala a nekonec myslím, že to u mě hrála psychika. Nejhorší je, že na miminko stále teď myslím a navíc i Pavlik se stále ptá. Při mém „povedeném“ ivf jsem to měla psychicky mnohem víc srovnané než teď :( Asi bych další neúspěch neunesla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
15.5.13 12:05

@PavlaPir @popina holky, asi jste ve špatných diskuzích :mrgreen:
Je pravda, že ty se kterýma jsem tady začínala já…tak ty mají už odrozeno /Handa, Dana…/ale napsat by nám něco mohly, že?
Popino a nebyla to pozdější ovulka?? U té prý bývá růžový výtok…uvidíš.
Já ty výpečky taky nikdy nedělala…bude to premiéra, ale co na tom může být, dám to do remosky péct na malé kousky a se šťávou ne??? No mrknu na net raději :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí