IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
16.4.13 10:45

@snažilka1210 no právě nevím. Jestli bych to neměla vydržeta až do té krve. Uvidíme jak se mi bude chtít. :-)

• Citovat
  • Upravit
1059
16.4.13 11:01

@LuciTau podle podpisu to asi nedopadlo, co? To mě moc mrzí :( Myslela jsem na tebe

@popina vydrž, ať pak zbytečně neděláš ukvapené závěry. Držím palce

@snažilka1210 jak se máš? Tobě už se to krátí. Já se pustila do oken, když je takhle krásně a hned mám jinou náladu a myšlenky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
16.4.13 11:06

@PavlaPir ahoooj, ano, už jen 11týdnů, letíí to. Já se také chystám na okna, ale asi až příští týden, ještě má pršet tento týden, tak ať se nedřu zbytečně.
Jak jste na tom vy?? Jaký je plán? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
16.4.13 11:09

@snažilka1210 tak to už je opravdu jen chvilka do porodu :) No my příští týden jedem na dovču, tak jsem to už chtěla mít hotové. A prý se příští týden ochladí :(. Pršet bude 100% vždy když umyju okna, tak prší, takže už to neřším :). Já jsem ve fázi čekání. Jsem objednaná až na konec května do nového caru a vůbec nevím co mě čeká. Jestli jen převezmou kartu a rozjede se ivf, nebo nová vyšetření a tak.. Nechám se překvapit. Každopádně chci k moři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
16.4.13 11:26
@PavlaPir píše:
@LuciTau podle podpisu to asi nedopadlo, co? To mě moc mrzí :( Myslela jsem na tebe

@popina vydrž, ať pak zbytečně neděláš ukvapené závěry. Držím palce

@snažilka1210 jak se máš? Tobě už se to krátí. Já se pustila do oken, když je takhle krásně a hned mám jinou náladu a myšlenky :)

taky jsem dneska na LuciTau vzpomínala. Ten popis, ale mluví za vše :-( Achjo. Snad to zvládne a dá se rychle dohromady.

• Citovat
  • Upravit
8283
16.4.13 11:34

@PavlaPir tak to je fajn, že jdete do nového CAR, každý nový názor na věc je k něčemu dobrý. Budu na Vás moc myslet.
To je zákon schválnosti s těmi okny, že? Máš pravdu, pršet začně vždy :lol:
Takže příští týden letíte k moři?? Pochopila jsem to dobře? Tak to Ti teda silně závidím, sice já bych teď v plavkách nevylezla ani na zahradu, všude celulitida, hrůůůůza, ale ten jinej vzduch a prostředí to miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
16.4.13 12:52

@popina @PavlaPir jste moc hodné :hug:

• Citovat
  • Upravit
popina
16.4.13 12:59

@LuciTau drž se holka!!! Zkus si léto maximálně užít - párty, grilovačky, večírky!! Pak to už konečně vyjde!! :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1059
17.4.13 11:51

@snažilka1210 jo jo budu teď pouze u jedné dr., která se mi bude po celou dobu věnovat a hlavně je tam osobnější přístup, což mi je mnohem příjemnější. Jo jo to je zákon schválnosti, ale já se s tím tentokrát nemazala :). Ne ne příští týden jedem do lázní a nějak v červnu bych chtěla k moři :). já bych se teda v plavkách taky neměla nikde ukazovat, ale prostě tomu moři nějak nechci odolat :) Už kvůli Pavlikovi :)

@LuciTau užiješ si léto a budeš na to mnohem lépe připravená. Odpočatá, odreagovaná. Ta zima je depresivní, ale po létě budeš nabitá energií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
18.4.13 12:43

Holky tady je nějaká nuda. Jak se máte??

• Citovat
  • Upravit
8283
18.4.13 12:51

@popina ahoooj :mavam: njn, venku je krásně, takže já jsem vyžehlila, vyprala, dala prádlo ven, to miluju a půjdu po obědě zase ven na zahrádku. Pustím se do květináčů, mám tam ze zimy ještě ty zimní uschlé kleče nebo co to je a musím nakoupit muškáty a surfinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
18.4.13 12:58
@snažilka1210 píše:
@popina ahoooj :mavam: njn, venku je krásně, takže já jsem vyžehlila, vyprala, dala prádlo ven, to miluju a půjdu po obědě zase ven na zahrádku. Pustím se do květináčů, mám tam ze zimy ještě ty zimní uschlé kleče nebo co to je a musím nakoupit muškáty a surfinky.

týýjo, tak to seš čilá. Taky dneska si budu přesazovat. Uvidíme jak se mi odpolko bude chtít :-)

• Citovat
  • Upravit
8283
18.4.13 18:26

@popina mám ráda, když se pořád něco děje, nerada lenoším a miluji zahrádku a být venku. Nemohla byt bydlet v bytě…to vím určitě.
Dneska jsem se i trochu opálila :lol: Holky, jdeme ke známým grilovat klobásky :pankac:první grilovačka, zítra druhá :dance:…papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.4.13 19:15

@popina tak co? Nějaké změny u Tebe?? Jak se cítíš? Nebudeš testovat?? Tě pokouším co?? Nenech se vyprovokovat, ale to víš, držím Ti pěsti a jsem už zvědavá ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
20.4.13 19:18

@snažilka1210 cítím se dobře, psychika ale je peklo. Jeden den tomu věřím a druhý den zase kapou slzy. Jak na houpačce. testovat nebudu. Do čtvrtka to už vydržím :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex