IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
3.4.13 09:15

@popina to je super, tak by jsi se jí mohla zeptat jaká norma je pro normospermiogram…mě přijde, že každý nám řekl něco jiného. My měli po zpracování 30%, z těch 55%…a říkali, že máme asthenospermiogram-pomalejší. Čert, aby se v tom vyznal :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
3.4.13 09:21
@snažilka1210 píše:
@popina to je super, tak by jsi se jí mohla zeptat jaká norma je pro normospermiogram…mě přijde, že každý nám řekl něco jiného. My měli po zpracování 30%, z těch 55%…a říkali, že máme asthenospermiogram-pomalejší. Čert, aby se v tom vyznal :jazyk:

tak 30% pohyblivost je asi pomalejší, my měli nejméně 40% :dance: a není to jedno, Vám se stejně přirozeně nechtěli oplodnit, tak bud ráda že jste dali ICSI :potlesk: my nejdřív měli to co jsme psala a měli jsme je označený jako pomalejší asthenospermie a potom v Gennetu řekli že je to uplně v pořádku ;)

• Citovat
  • Upravit
popina
3.4.13 09:23

@snažilka1210 Ona právě asistovanou reprodukci nedělá. Tak v tom nemá takový přehled. Já ty normy vždycky hledám z netu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
popina
3.4.13 09:24
@LuciTau píše:
tak 30% pohyblivost je asi pomalejší, my měli nejméně 40% :dance: a není to jedno, Vám se stejně přirozeně nechtěli oplodnit, tak bud ráda že jste dali ICSI :potlesk: my nejdřív měli to co jsme psala a měli jsme je označený jako pomalejší asthenospermie a potom v Gennetu řekli že je to uplně v pořádku ;)

tybláho, talhle to měl můj Tom. Na genetice měl pomalejší a pak v CAR normospermiogram. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
3.4.13 09:24

@popina na netu je to taky všude jiné, ale ono je to vcelku jedno, hlavně kdyby mi to už konečně vyšlo :-)
a jaký SPG máte vy?

• Citovat
  • Upravit
popina
3.4.13 09:26

@LuciTau hodnoty neznám, jen že to je teď v normě. já bych si ty hodnoty stejnak nezapamatovala :P

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
3.4.13 09:31

@popina my máme doma papíry ze spermiogramů :-) to je blbý že nevíš hodnoty, lépe by se rozhodobvalo jesli ICSI nebo ne, záleží jestli tvůj CAR je na prachy či nikili :-(

Příspěvek upraven 03.04.13 v 12:01

• Citovat
  • Upravit
popina
3.4.13 09:35

@LuciTau na prachy moc není. Zvolila jsem si spíš rodinný a moc příjemný. Toho doktora mi doporučila kamarádka - je to její kamarád. Řekla bych, že se na něj dá spolehnout.

• Citovat
  • Upravit
8283
9.4.13 09:15

@popina ahoooj,tak jak se cítíš po odběru?? Bolí Tě podbřišek?? Mě teda bolel, asi 4dny, cca do ET, pak to bylo lepší, hlavně, když jsem chodila nebo chtěla dosednout, to byla bolest pekelná. Celkem dobrá úroda, jak jste se nakonec domluvili, dali jste oplodnit vše ICSI?? Dneska určitě voláš do CAR jak se prďoušči vyvíjí, že? Kdy máš ET, v sobotu?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
9.4.13 09:40
@snažilka1210 píše:
@popina ahoooj,tak jak se cítíš po odběru?? Bolí Tě podbřišek?? Mě teda bolel, asi 4dny, cca do ET, pak to bylo lepší, hlavně, když jsem chodila nebo chtěla dosednout, to byla bolest pekelná. Celkem dobrá úroda, jak jste se nakonec domluvili, dali jste oplodnit vše ICSI?? Dneska určitě voláš do CAR jak se prďoušči vyvíjí, že? Kdy máš ET, v sobotu?? :mavam:

Ahoj, tak dneska u mi je celkem dobře. Břicho bolí, ale dá se. Včera to bylo horší. Nemohla jsem chodit, otočit se, vyčůrat. Jako fakt strašný. Nechali jsme vše oplodnit ICSI. Je to za jednotnou cenu. Oplodněno jich je 8. Na ET chci jít ve čtvrtek. Tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
8283
9.4.13 09:51

@popina ale budeš si volat průběžně do CAR ne? Jak se vyvíjí dál a tak…takže budeš mít také PK 3denní…ať už jsou pěkně u Tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
9.4.13 09:59
@snažilka1210 píše:
@popina ale budeš si volat průběžně do CAR ne? Jak se vyvíjí dál a tak…takže budeš mít také PK 3denní…ať už jsou pěkně u Tebe :hug:

budu volat až ve čtvrtek v 8 jak jsou na tom a v 9h pak rovnou na ET.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
9.4.13 10:57

@popina týýjo, paráda, super 8 miminek :-)
jen teda klobouk dolu, jestli to vydžíš do čtvrtka nevolat :-) nám volali každý den :-)
Kolik stálo ICSI nakonec :-)

• Citovat
  • Upravit
popina
9.4.13 11:05
@LuciTau píše:
@popina týýjo, paráda, super 8 miminek :-)
jen teda klobouk dolu, jestli to vydžíš do čtvrtka nevolat :-) nám volali každý den :-)
Kolik stálo ICSI nakonec :-)

tak vydržím - řekla, že má zavolat až ve čtvrtek, tak nebudu prudit dřív. A je to za 2 dny. To je v pohodě.

Ještě jsem nic neplatila, ale minule mi doktor říkal, že icsi je 6 tisíc

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
9.4.13 11:10

@popina tak mě každý den polovina miminek umřela tak jsem chtěla mít denně jistotu že nějaká jsou 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex