IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
2.4.13 10:31

@LuciTau myslím teď ten Gonal. Tu injekci na spuštění ovu mi daj klasicky sestry v pátek

• Citovat
  • Upravit
1059
2.4.13 13:54

@popina tak to je super, že to tak dobře snášíš. Holky já to prožívám s váma :) Určitě to bude v pohodě. Koukám, že budete mít také ICSI to vám je doporučené, nebo to pro jistotu chcete?

@LuciTau tak ať se bobánkům u tebe celých 9 měsíců líbí :) Moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
2.4.13 14:03
@PavlaPir píše:
@popina tak to je super, že to tak dobře snášíš. Holky já to prožívám s váma :) Určitě to bude v pohodě. Koukám, že budete mít také ICSI to vám je doporučené, nebo to pro jistotu chcete?@LuciTau tak ať se bobánkům u tebe celých 9 měsíců líbí :) Moc držím palce
řekli nám rovnou, že to udělají. Když neví v čem je problém.
  • Citovat
  • Upravit
8283
2.4.13 14:10

Tak ICSI se dělá, když je horší spermiogram, mám dojem…já jsem ICSI nechtěla, ale když po OPU bylo jen 8 oocytů, z toho 7 zralých…po 3 dnech zůstaly už jen 3, jedno horší kvality a zůstaly na zavedení jen 2 a na zamražení nic…tak jsem byla ráda, že jsem si to dala. Mě embryoložka řekla, že kdybych měla více oocytů po odběru, třeba 15, že by dala přirozené oplodnění, ale jelikož jsme jich měli málo, nechtěli jsme riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
2.4.13 14:16

@snažilka1210

dělá se asi kdykoliv. Když si o něj řekneš. Jelikož fakt oni u nás na nic npřišli, tak si za to ráda připlatím.

• Citovat
  • Upravit
8283
2.4.13 14:21

@popina uvidíš jakou budeš mít úrodu a pokud budeš mít dobrou, tak doporučuji půl na půl. Půl nechat přirozeně a půl dát ICSI. V těch papírech o ICSI co podepišuješ…je napsáno, že když se použije metoda ICSI a narodí se kluk…je z největší pravděpodobností skoro jasné, že bude mít také problémy s plodností a početím. To mě dost odrazovalo, ale nám nic jiného nezbylo :zed: Tak uvidíte, však ona embryoložka Vám poradí, ale samozřejmě ICSI je příplatek u nás ve státní car 6000,–Kč takže oni to doporučují všem, je to pro ně bysnyz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
2.4.13 14:33

@snažilka1210

tam jsem teda nic takového nečetla, že by měl pak problémy s plodností. A holky mít nebudou?? Každopádně se uvidí v pondělí. Lékaři zajisté víc co dělat nebo nedělat. Projednávala jsem to i se ségrou a říkala, že by taky nechala dát to ICSI. Ale kdybych jich bylo víc, tak proš ne…dát to půl napůl.

• Citovat
  • Upravit
8283
2.4.13 15:00

@popina ne u holek to není, jen u kluků…bohužel je to tak. Však uvidíte, ale musíš si i sama pohledat informace, říkám, že tohle je pro ně velký byznys a tak lidé dělají to, co jim řeknou, ale je také mít nějaké své informace :D Samozřejmě oni Ti vždy doporučí to, kde je největší jistota…a to ty chceš také, když už si pícháš hormony, sračky do těla…tak pak člověk nechce vyhořet na tom, že si nedal ICSI…to je jasné. Však se poraďte s embryoložkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
2.4.13 15:02

@snažilka1210 neviděla bych to zas tak černě. Na obavy bude času dost

• Citovat
  • Upravit
1059
2.4.13 15:48

@popina já ho také měla, máme špatné spermio. A byla jsem za něj fakt ráda

@snažilka1210 já ty papíry také podepisovala a o tom, že by chlapeček měl mít problémy s plodností tam nebyla ani zmíňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.4.13 17:48

@PavlaPir no já jsem si to holky nevymyslela…bylo to tam, opravdu, byla jsem z toho právě špatná. Schválně se na to můžete v CAR zeptat, já už tam nechodím…ale z prstu jsem si to nevycucala a my čekáme zrovna chlapečka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
2.4.13 17:51

@snažilka1210 tak to se na to opravdu zeptám, to by se na to pak dalo ukecat to pgn (nebo jak to je) a dát si holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
2.4.13 18:05

@PavlaPir Pavli,já to teď hledám na netu, ale zatím se mi nedaří…škoda, že už ty papíry doma nemám…Zkus se zeptat, také by mě to zajímalo, ale opravdu to tam bylo napsáno, ještě jsme si s přítelem říkali, že je to taková daň za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
2.4.13 18:36

@snažilka1210 to až půjdu do caru, tak fakt na to nesmím zapomenout a zeptám se na to. To bych to nějak mohla ukecat na tu holčičku. Ono si tu metodu musíš plně hradit, ale bylo by to fajn :) Jenže tady je nelegální si vybrat pohlaví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
2.4.13 18:42
@popina píše:
@LuciTau myslím teď ten Gonal. Tu injekci na spuštění ovu mi daj klasicky sestry v pátek

ti jí dávají sestry, u nás se píchá ve 21:00h a to už v caru nikdo není, aby to vyšlo 36h na OPU :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex