IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
26.3.13 15:14

@bkrocek moc moc moc veliká gratulace. Jejda, tak jste si pěkně užívali :( Ale teď už vás čeká jen to hezké :) Užívej si malýho a já jdu omrknout fotky mimnka…jé já se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
26.3.13 15:15

@bkrocek kráááásnej a ty kukadla, prostě k sežrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
26.3.13 15:18

@bkrocek krásnej :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8283
26.3.13 15:21

@bkrocek krásnej a malinkej, můžu se zeptat jaktože se narodil tak brzy? Už si to nepamatuji, zda jste to tady psaly…to bylo plánované? císař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
26.3.13 16:52

@snažilka1210 Samík se narodil 36+2tt plánovaným císařem, jelikož se jim v bříšku zdál asymetrický, že hlavička odpovídala týdnům, ale bříško měl o 3týdny menší, tak si mysleli, že neprospívá v bříšku dobře, ve výsledku je úplně v pořádku…Poslali mou placentu na rozbor, ale nikdo mi neřekl jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.3.13 17:30
@bkrocek píše:
@Dana 79 No nějak toho všeho bylo moc :( mrkněte tady, dostanete se na fotky? https://www.facebook.com/media/set/?…

Sakra, nestihla jsem se na face podívat a už mě to nepustí :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
26.3.13 17:33

@Dana 79 musíš se přihlásit jako ty…pak to skočí na ty fotečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
26.3.13 17:39

@Dana 79 mělo by to být přístupné pro všechny, ale asi se musíš na fcb přihlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.3.13 17:42

@snažilka1210 Děkuji za radu, už jsem to shlídla :D.

Baru moc vám to tam sluší a malej je kouzelnej :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
26.3.13 17:45

@Dana 79 Děkuji moc a co Anetka, jak se jí daří, máš krásnou profilovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.3.13 17:48

Holky koukejte, jak mě ta cácorka vyrostla, tak moc rychle to utíká, chjo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.3.13 17:53

@bkrocek už jí budou čtyři měsíce, ale v noci se budí co dvě hodiny, tak už jí mám v posteli :lol:, přez den spí půl hoďky dopoledne a hodinu odpoledne a jinak pořád něco žvatlá, směje se a chce chovat, aby viděla. Někdo jí rozmazlil :mrgreen: asi maminka :lol:. Teď se převalila na břicho a něco vypráví medvídkům na dece pod ní :lol:. Už přecestuje celou postel, je strašně čilá a já hotová :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.3.13 13:52

Ahoj holky, tak jak to jde? Já se po odmlce opět pouštím do diskuze. Naše plánované IUI se bohužel MUSELO odložit. Dostávám se ted z angíny, přítel byl taky marod, takže inseminace bude až v dubnu nebo květnu…se uvidí. Počasí je fakt marné :zed: U nás je sněhu, ledovka, ted zase sněží jak o Vánocích a Velikonoce na krku :nevim: Už bych chtěla první jemně hřejivé sluneční paprsky a zelenou trávu, stromy a keře v pupenech…asi si chvíli počkám a zimní bundu + sněhule tak brzo neodložím. Někteří už zpátky přezuli na letní gumy!!! Tady na vesnici je totálně bílo, min.10 cm sněhu a poletuje nový sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.3.13 13:57

@Dana 79 Šikulka pěkná ta tvoje malá. Děti fakt rostou jak z vody. Ja si nedávno pouštěla video, když byl malý v porodnici, první koupání, Vánoce, plavání apod. a nechápu, kdy mi stačil vyrůst do 14kg a 100 cm klučinu z těch jeho 2.9 kg a 49 cm před pěti lety. Dnes slaví své PÁTÉ narozeniny. Daniel 2008 je jméno a jeho rok narození :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
27.3.13 14:03
@daniel2008 píše:
Ahoj holky, tak jak to jde? Já se po odmlce opět pouštím do diskuze. Naše plánované IUI se bohužel MUSELO odložit. Dostávám se ted z angíny, přítel byl taky marod, takže inseminace bude až v dubnu nebo květnu…se uvidí. Počasí je fakt marné :zed: U nás je sněhu, ledovka, ted zase sněží jak o Vánocích a Velikonoce na krku :nevim: Už bych chtěla první jemně hřejivé sluneční paprsky a zelenou trávu, stromy a keře v pupenech…asi si chvíli počkám a zimní bundu + sněhule tak brzo neodložím. Někteří už zpátky přezuli na letní gumy!!! Tady na vesnici je totálně bílo, min.10 cm sněhu a poletuje nový sníh.

to je teda pěknej hnus!! Nemoc fakt vždycky přijde, když jí co nejmíň potřebuješ :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex