IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
14.3.13 10:43

@LuciTau Gonalem - až někdy od 28.3.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
14.3.13 10:44

@popina tak to máme stejné, jen já začnu asi dříve mám krátký protokol :-)

• Citovat
  • Upravit
popina
14.3.13 10:46

@LuciTau aháá, tak mi pak budeš dávat vědět co mě čeká :-) kdy máš cca odběr a přenos?

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
14.3.13 10:51

@popina jééžiš tak to opravdu nevím, ještě jsme ani nezačala píchat, te je ve hvězdách, ale na protokolu mám napsáno odběr cca 11 - 13 DC :-)už to mám jednou za sebou tak vím co mě čeká a děsně se an to těším, jen nebudu testovat dříve než 14 tý den po ET :-)

• Citovat
  • Upravit
popina
14.3.13 10:54

@LuciTau Aháá, mě totiž řekl předběžne kdy odběr. Tak jsem myslela, že tobě taky.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
14.3.13 10:55

@popina jj to mi řekli píšu že v protokolu mám cca 11. - 13 D ale když ani nevím kdy to bujde tak nemůžu vědět kdy bude odběr, ty už si to dostala, že víš datum? já to přesně nedostávám cekám to cca v neděli takže od úterý Gonal, ale jestli to dostanu je ve hvězdách :-D

• Citovat
  • Upravit
8283
14.3.13 12:01

@LuciTau @popina holky, ten odběr je opravdu ve hvězdách, já měla třeba ukázkovou ovulaci, cykly přesné, dostala jsem dlouhý protokol a folíky rostly překvapivě pomalu a měla jsem jich jen 8(oocytů) takže jsem píchala snad 15 dní, ale někdo píchá třeba jen 10 a už píchá Pregnyla a za 2 dny odběr. Takže to Ti nikdo neřekne, kdy bude odběr, to bude dle toho jak budeš na Gonal reagovat. Někdo reaguje dobře, někdo špatně…
Moc Vám budu držet pěsti, oboum :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
14.3.13 12:25

@LuciTau nedostala. Příští týden to mám dostat. Ale doktor říkal, že cca odběr 8.4.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
14.3.13 12:48

@popina to ale nemůže vědět, kdy bude odběr, já třeba při první m IVF byla na odběru 12DC(myslím)moc nerozumím dlouhému protokolu, já totiž Gonal píchám od 2DC.. to ty asi ne, nebo nevím 8) čím pomaleji folíci rostou tím kvalitnější prý bývají vajíčka, takže doufám že půjdu až budou opravdu zralá.:-)

• Citovat
  • Upravit
popina
14.3.13 13:08

@LuciTau hele nevím, je to doktor a řekla bych, že ví víc než já. Je jasný že neví jestlo to bude 8. nebo 10.4. ale prostě někdy v tom rozmezí.

Jinak na UTZ + krev mám přijít 27.3. a pak začnu píchat gonal.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
14.3.13 13:10

@popina aha, tak ty to máš jiné, já 2DC začnu píchat gonal 6.7.8. DC píchnu cetrotide a od 1.DC budu jíst prednison :pankac:

• Citovat
  • Upravit
popina
14.3.13 13:11

@LuciTau ještě ani nevím, zda bude MS nebo nebude.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
14.3.13 13:27

@popina proč by nebyla?

• Citovat
  • Upravit
popina
14.3.13 13:33
@LuciTau píše:
@popina proč by nebyla?

kvůli tomu synarelu. Vyvolá ti menopauzu. Ale říkal, že buď bude silná nebo jen špinění.

• Citovat
  • Upravit
6327
15.3.13 09:05

@popina ja taky pred 7 mes kdyz byla na ivf taky jsem mela dlouhy protokol, mela jsem taky strikat do nosu, jenze kvuli tomu ze mam alergickou rymu tak jsem musela pichat decapeptyl, ms mi chodila pravidelne po 28 dnech a pry pichani toho decapeptylu jsem proste 34 dc musela decapeptyl vysadit aby ms dorazilaa po vysazeni za 3 byla tu ale stejne byla slabounka, a jak dorazila zacala jsem pichat fostimon i ja pichala dlouho 11 nebo 12 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí