Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak jak jste na tom? Já dneska 1Dc. Jupíí. Mám z toho radost, že mohu dál pokračovat ![]()
@popina a co pro tebe znamená 1 DC? já to ještě stále nedostala takže čekám na MS a pak začnu s gonalem ![]()
@LuciTau hlavně to znamená, že došla přesně v očekávaný termín a že příští týden můžu jít v klidu na utz a začít si píchat ![]()
@LuciTau Ahojky,ja pregnyl beru v te lekarne v Iscare a doplacim celkem cca 70kc vcetne poplatku…432 je fakt dost…
@Evikuk já za pregnyl neplatím v gennet nic, ale on ted není na skladě v čr takže mám za 432kč ovitrelle ![]()
@popina
supeeer, takže všechno jde jak po drátkách, jen tak dál…já dneska po kontrole, u nás vše v pořádku, zítra se budu objednávat na test na těhu cukrovku a také mám zítra to 3D video…tak jsem na to zvědavá ![]()
Ahoj holky, tak jak pokračujete se stimulací, opu a tak? Doufám, že je vše v pohodě
@PavlaPir ahoj, zítra jdu na UTZ + krev a pro Gonal. Snad bude vše ok a budu moct začít stimulovat ![]()
@popina jé tak to je paráda, to už uteče. Dej vědět jak si dopadla, budu držet palce
@popina moc na zítra držím pěsti, ať jde vše jal po drátkách ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem se strašně dlouho neozvala, ale bylo moc starostí. Malej se narodil 1.2.2013 vše proběhlo v pořádku, ale jak jsme přišli z porodnice, tak u mě byla moje ségra s nejmladší holčičkou, aby mi pomohla a ona u nás onemocněla, pak já a pak malej. No shrnu to, skončil na JIPce v ohrožení života, no hrůza, ale snad už jsme se z toho všeho dostali. Zatím si pořád ještě zvykám na nějaký režim i když už máme po šestinedělí, tak nějak pořád nic přes den nestíhám, jen po chvilkách, když malý usne. No chystáme se šátkovat, tak snad to bude všechno lepší. A co vy holky, jak se máte, prckové všechny v pořádku a ostatní jak pokračuje Vaše snažení? Držím moc palce ![]()
@bkrocek No ahoj Baruš, konečně ses ozvala. Ty jo, vy si taky užíváte co, ale hlavně ti gratuluji k Samíkovi a to víš že bude už vše ok. Hodně zdravíčka, vám přejeme. Hoď nějaké foto
.
@Dana 79 No nějak toho všeho bylo moc
mrkněte tady, dostanete se na fotky? https://www.facebook.com/media/set/?…
@anastazia6 pregnyl v praze není už od listopadu, teda aspon v gennetu, takže píšou pregnyl a doplácím 432kč