IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
2.4.13 18:43
@snažilka1210 píše:
Tak ICSI se dělá, když je horší spermiogram, mám dojem…já jsem ICSI nechtěla, ale když po OPU bylo jen 8 oocytů, z toho 7 zralých…po 3 dnech zůstaly už jen 3, jedno horší kvality a zůstaly na zavedení jen 2 a na zamražení nic…tak jsem byla ráda, že jsem si to dala. Mě embryoložka řekla, že kdybych měla více oocytů po odběru, třeba 15, že by dala přirozené oplodnění, ale jelikož jsme jich měli málo, nechtěli jsme riskovat.

my neměli ICSI a oplodnilo se nám jich z jedenácti devět, prý to může vajíčko poškodit :think:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
2.4.13 18:45
@snažilka1210 píše:
@popina uvidíš jakou budeš mít úrodu a pokud budeš mít dobrou, tak doporučuji půl na půl. Půl nechat přirozeně a půl dát ICSI. V těch papírech o ICSI co podepišuješ…je napsáno, že když se použije metoda ICSI a narodí se kluk…je z největší pravděpodobností skoro jasné, že bude mít také problémy s plodností a početím. To mě dost odrazovalo, ale nám nic jiného nezbylo :zed: Tak uvidíte, však ona embryoložka Vám poradí, ale samozřejmě ICSI je příplatek u nás ve státní car 6000,–Kč takže oni to doporučují všem, je to pro ně bysnyz

v gennetu stojí jedno vajíčko 7000,– ICSI, to bych blila, a též to tam máme napsané a néjen u kluka ale u obou :oops: tak jsme si to nedali :dance:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
2.4.13 18:46
@PavlaPir píše:
@snažilka1210 tak to se na to opravdu zeptám, to by se na to pak dalo ukecat to pgn (nebo jak to je) a dát si holčičku.

to je podle mě největší blbost a hlavně oni to nedělají rádi, že ti dají to co chceš, v přirozeném si to taky nevybíráš 8)

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
2.4.13 18:47
@LuciTau píše:
v gennetu stojí jedno vajíčko 7000,– ICSI, to bych blila, a též to tam máme napsané s tou neplodnostía haklvně oni doporučí z čeho mají více peněz.. :oops: tak jsme si to nedali :dance:
  • Citovat
  • Upravit
LuciTau
2.4.13 18:48

Mě nedoporučovali dát dvě embrya, prý abych nepřišla o pokus, jasný, ale že mi řekli že to jedno mrazit nebudou že ho vyhodí, to už jim divný nepřišlo.. chtěli prachy za další pokus to je jasný :lol: a já jim je sebrala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1059
2.4.13 18:56

@LuciTau vím, že to nedělají rádi. Dělá se to jen v určitých případech. My částečně do jednoho případu spadáme. Takže by to možná i šlo. Já jsem teda podepisovala papíry a nic tam o té neplodnosti nebylo :( Jinak 7000 za jedno vajíčko je fakt moc, to si mě moc nepotěšila. My jdeme do gennetu a nemáme jinou šanci než ICSI :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
2.4.13 18:59

@PavlaPir v gennetu je jedno vajíčko 7000,– takže jsme ráda za krásný SPG :roll:

• Citovat
  • Upravit
1059
2.4.13 19:25

@LuciTau to my máme špatný spg :( Tak to pak ani nevím, jestli nechat všechny, nebo jen některé :( Ve fn jsme platili 6000 za 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
2.4.13 19:40

@PavlaPir tady je snad 7000,– za jedno a za 2 10 000,– :think:

• Citovat
  • Upravit
8283
2.4.13 19:44

@LuciTau tak u metody ICSI se hlavně řeší i vrozené vady u takto počatých dětí…ale člověk na to nesmí myslet…my také máme ICSI, ale u nás ve FN se platí 6000,– za prvních 6 oocytů…takže jsme si nechali myslím 5 oplodnit ICSI a 2 přirozeně a přirozeně se nechytlo nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
2.4.13 20:28

Holky podle me na to koukate moc černě. Nemocne může být i dítě normálně počaté. Hledala jsem to na netu a můžou být u takto splozenych děti psychické problémy atd. Kdybyste ale věděli jaké problémy můžou být u normálně splozenych děti…tohle bych asi neresila. Nějak to prostě dopadne.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
2.4.13 20:32
@popina píše:
Holky podle me na to koukate moc černě. Nemocne může být i dítě normálně počaté. Hledala jsem to na netu a můžou být u takto splozenych děti psychické problémy atd. Kdybyste ale věděli jaké problémy můžou být u normálně splozenych děti…tohle bych asi neresila. Nějak to prostě dopadne.

nač platit u nás ICSI když se nám oplodnilo z 11 devět miláčku :-)

• Citovat
  • Upravit
popina
2.4.13 20:47

@LuciTau takhle jsem to nemyslela. Jen že prostě vady či jiné problémy můžeš mít i bez icsi. To je jedno. Každopádně ať se to podaří s nebo bez icsi

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
2.4.13 20:50

No už jsme bohužel nohama na zemi po minulém nezdaru, ale děkuju, tobě přeji též úspěchy :-)

• Citovat
  • Upravit
1059
2.4.13 20:51

@LuciTau tak uvidím co nám řeknou, každopádně to jinak u nás nejde, takže zaplatit si to budeme muset

@popina já se o ty vrozené vady raději nezajímám. Je pravda, že z ivf znám děti a jsou v pohodě a znám z normálního početí a postižené :( Tak nějak to člověk opravdu neovlivní a když po tom miminku touží, tak ho bude milovat tak i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí