Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LuciTau tak to už je za chvilku
Budu držet moc moc moc palce!
Ahoj holky, také na Vás myslím…Popina by měla mít dneska už fazolky u sebe. Snad pak napíše
@LuciTau a ty jsi byla na ET kdy??
@snažilka1210 píše:
Ahoj holky, také na Vás myslím…Popina by měla mít dneska už fazolky u sebe. Snad pak napíše
@LuciTau a ty jsi byla na ET kdy??
2.4. ![]()
@LuciTau jo tak to bych už taky dávno testovala, já měla ducha už 8 den od ET a 3 denní PK…ale nechej to na tu neděli, to bude 12 den od ET a to je už tutovka, buď ano či ne…moc Ti držím pěsti a jak se cítíš?? Bereš Utrogestan??
@snažilka1210 není to moje 1. IVF tak čekám, nepozoruju se, fakt to nechci nějak řešit
beru utrogestan a prednison ![]()
@LuciTau to je fajn, že to bereš s rezervou, držím moc pěsti ![]()
@PavlaPir píše:
@popina ahojky, tak co jak si dopadla? Doufám, že je vše jak má a za chvilku budeš mít u sebe bobánka. Kolik jich zůstalo a jak to s nima vypadá? To je otázek coDržím place a přiju štěstí
Ahoj, tak jsem nakonec byla dneska. Ráno jsem tam volala a říkala DR, že mám hned přijet. Že jen jedno se vyvíjí normálně a zbytek hodně pomalu. No a když jsem tam přijela. Tak už se ostatní zastavily a jen jedno rostlo. Zavedli teda 7 buněčné embéčko. Snad to zvládne!!
@popina to víš, že to zvládne! Já jsem na tom byla také tak, stresovala jsem, že nic na zamražení nebylo a nebylo potřeba. Tak si užívej, že máš bobánka u sebe a raduj se, ať je veselé miminko ![]()
@PavlaPir kámoš říkal: " ty dnešní děti nic nevydrží" Asi špatnej ročník
![]()
@popina tak moc držím pěsti
vidím, že úroda slabá, z 20 vajíček jedno dobré…
a to jsi neměla žádný problém. Já to měla taky tak, Z 8 vajíček nakonec jen 3 se vyvíjeli,2 zavedli, jedno 7b Béčkové a jedno 8b áčkové. A já měla ovulaci sama od sebe, u mě žádný problém. Nevím, jestli nám měli zvednout dávku
…já stimulovala 3 dny 75j, pak 150, a pak jen připíchla Menopur…takže celkem malé dávky. Řekla bych, že nám nesedl ten Gonal…možná, kdyby jsme stimulovali něčím jiným, že to bude lepší, nebo jinej protokol.
Opravdu divné…ale určitě Ti to vyjde, musí, i jeden jediný bojovníček umí zabojovat ![]()
@snažilka1210 píše:
@popina tak moc držím pěstividím, že úroda slabá, z 20 vajíček jedno dobré…
a to jsi neměla žádný problém. Já to měla taky tak, Z 8 vajíček nakonec jen 3 se vyvíjeli,2 zavedli, jedno 7b Béčkové a jedno 8b áčkové. A já měla ovulaci sama od sebe, u mě žádný problém. Nevím, jestli nám měli zvednout dávku
…já stimulovala 3 dny 75j, pak 150, a pak jen připíchla Menopur…takže celkem malé dávky. Řekla bych, že nám nesedl ten Gonal…možná, kdyby jsme stimulovali něčím jiným, že to bude lepší, nebo jinej protokol.
Opravdu divné…ale určitě Ti to vyjde, musí, i jeden jediný bojovníček umí zabojovat
nene, já měla z 20 vajíček 12 dobrých. Pak 8 oplodněných a nakonec jen 1 embryo na zavedení. Je to prý těmi spermiemi. Śpatná morfologie.
@popina to Ti řekli?? Že je to těmi spermiemi??
Tak to je mazec…Ti chlapi nás za chvíli ani nebudou moci oplodnit ![]()
až v neděli budu testovat