IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
14.4.13 19:40

@popina ahojky, jak se cítíš?? Krásný den dneska, co?? Opravdu nádhera a zítra to bude to samé, aspon u nás na Moravě…super :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
14.4.13 20:49

@snažilka1210 den krásný. Celý den jsme zapijeli malou mé nejlepší kamosky. Bylo to náročný tam celý den stát/ sedět a koukat se na ty ožralý :-)

• Citovat
  • Upravit
8283
14.4.13 21:00

@popina a jaké jsou pocity?? Mě ani nemluv s tím pitím, se tak těším, až se picnu, já miluju dobré víno a to mi chybí…teď ani nemám nějak chuť, ale já to zase doženu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.4.13 06:59

@snažilka1210 pocity žádné. Nic necitis. Jen čekáš jestli to zvládne. Je naprd že vlastně vůbec nevíš zda je už mrtvé nebo ne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
popina
15.4.13 08:15

@snažilka1210 říkala jsem, že by to chtělo mít někde dvě světýlka. červené a zelené a tak bys to krásně zjistila jestli seš nebo nejseš těhotná :-D

• Citovat
  • Upravit
8283
15.4.13 09:34

@popina fůůůj ty teda přemýšlíš, úplně mě zamrazilo…mrtvé nebo ne :nevim: :roll: No chtělo by to trochu pozitivního smýšlení…s takovou nevím nevím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.4.13 09:36

@snažilka1210 ale sim tě. pozitivní myšlení mám. Jakou doufám že to vyjde, ale zase to vidím realisticky. Když mi jich už předtím tolik pochcípalo, tak mam strach, aby vůbec tohle jedno to dalo.

• Citovat
  • Upravit
popina
15.4.13 09:39

@snažilka1210 je ale pravda, že mi nějak můj stálý optimismus opuští a že teda nálada klesá k bodu mrazu. ani sluníčko nepomáhá. Ten sport bych asi potřebovala. Dneska jdu ještě do porodnice. Mé nej kámošce se v sobotu narodila Eliška, tak to musím nějak zvládnout :palec:

• Citovat
  • Upravit
8283
15.4.13 09:39

@popina mě taky jak ty píšeš „pochcípali“, krom dvou, ale prostě jsem věřila, že zrovna ty jsou Ti praví…vždyť právě stačí ten jeden bojovník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.4.13 09:41
@snažilka1210 píše:
@popina mě taky jak ty píšeš „pochcípali“, krom dvou, ale prostě jsem věřila, že zrovna ty jsou Ti praví…vždyť právě stačí ten jeden bojovník.

taky si to tak říkám, že ten jeden stačí a že to určo zvládne :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
8283
15.4.13 09:41

@popina to zvládneš :palec:…třeba Tě to pozitivně nabije.
Chce to jít ven na čertsvý vzduch, dát si 2dcl červeného vína, to prej po ET zabírá na sliznici a uhnízdění…
Neboj, to půjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
16.4.13 09:45

@snažilka1210 včera to bylo super v porodnici. Malá je perfektní. Taková malá houska tyjo. Zlepšilo mě to náladu.
Ovšem zase jsem přešla do fáze testovací. Jsem neposedná jak prase :-D
Musím vydržet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8283
16.4.13 10:04

@popina to je fajn, že Ti to zvedlo náladu, neboj taky se dočkáš :hug:
S testováním vydrž, já teda testovala 6den, abych věděla, zda mám v těle ještě Pregnyl, byl tam už jen duch, pak 7 den, to bylo bílo…a pak jsem testovala 8den a už tam byl pididuch :mrgreen:, to víš…taky jsem nevydržela.
Ale ty jsi teprve 5 den, to je hrozně brzy, nejdříve opravdu tak ve čtvrtek nebo kdy to plánuješ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
16.4.13 10:18

@snažilka1210 nejdřív to plánuju tak na pondělí. Teď fakt ne.

• Citovat
  • Upravit
8283
16.4.13 10:40

@popina tak to už bude tutovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat