IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
2.4.13 20:53

@PavlaPir pokud by se mi narodilo postižené tak se stím zžiju, ale pokud by mi to ukázal screening, tak si to nenechám, klidně mě ukamenujte, ale opravdu ne :oops:

• Citovat
  • Upravit
popina
2.4.13 21:03

@LuciTau to já taky ne.

• Citovat
  • Upravit
1059
2.4.13 21:05

@LuciTau já tě kamenovat opravdu nebudu. Ono asi hodně záleží na postižení v jakém rozsahu a následcích. Kdyby to bylo něco lehkého, tak bych to nedokázala ukončit. A v té druhé variantě bych asi neměla na vybranou :( Ale nic takového si samozřejmě nepřipouštím. Narodí se nám krásné zdravé miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
2.4.13 21:15

Hlavne myslet pozitivne a bude to dobry ;)

• Citovat
  • Upravit
8283
3.4.13 07:59

Holky dobré ráno, teď jsem zase četla diskuzi našeho CAR a holky, co měli jejich partneři dobrý spermiogram si nechali půl na půl a stejně se ty přirozeně neoplodnily a ty s ICSI ano…tak si vyber. Je to prostě jistota, já do ní šla taky a jak píše PavlaPir, šli jsme do toho i s jistým rizikem, ale to je vždy a i u přirozeného početí. Všechno má svoje pro a proti.
Všem přeji úspěšné utz a pozitivní testy s // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
3.4.13 08:12
@snažilka1210 píše:
Holky dobré ráno, teď jsem zase četla diskuzi našeho CAR a holky, co měli jejich partneři dobrý spermiogram si nechali půl na půl a stejně se ty přirozeně neoplodnily a ty s ICSI ano…tak si vyber. Je to prostě jistota, já do ní šla taky a jak píše PavlaPir, šli jsme do toho i s jistým rizikem, ale to je vždy a i u přirozeného početí. Všechno má svoje pro a proti.
Všem přeji úspěšné utz a pozitivní testy s // :mavam:

plně s tebou souhlasím, ale nahlodala jsi mě teda. Hned jsem zaúkolovala ségru ať mi o tom zjistí co a jak a jestli bych se na to teď neměla vyprdnout. No uvidíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8283
3.4.13 08:25

@popina embryoložka Ti řekne co a jak, pokud máte dobrý spg a budete mít dobrou úrodu, což vypadá že jo tak bych do toho taky nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
3.4.13 08:37

@snažilka1210 tak dík. AKorát že spg máme dobrý skorem pokaždé :nevim: uvidíme příští týden :palec:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
3.4.13 08:49
@snažilka1210 píše:
Všem přeji úspěšné utz a pozitivní testy s // :mavam:

to ale je potom divné, co berou jako dobrý SPG.. my máme 40% pohyblivost a chytli se nám přirozeně krom dvou všechny :think:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
3.4.13 08:50
@popina píše:
plně s tebou souhlasím, ale nahlodala jsi mě teda. Hned jsem zaúkolovala ségru ať mi o tom zjistí co a jak a jestli bych se na to teď neměla vyprdnout. No uvidíme :mrgreen:

oni ti to doporučí nebo nedoporučí, mě řekli že áme OK SPG že nemusíme utrácet a taky že ne :-)já bych to zkusila přirozeně bez ICSI :palec:

• Citovat
  • Upravit
popina
3.4.13 08:54
@LuciTau píše:
oni ti to doporučí nebo nedoporučí, mě řekli že áme OK SPG že nemusíme utrácet a taky že ne :-)já bych to zkusila přirozeně bez ICSI :palec:

uvidíme co mi dneska řekne ségra. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8283
3.4.13 08:57

@LuciTau aha, tak my jsme mívali 32mil a pohyblivost 55-61% a říkali nám, že spg je horší…tak si vyber :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
3.4.13 08:59

@snažilka1210 my jsme mívali 62 mil a 50% pohyblivost, ale ted jsme u obou IVF měli 40% a 35 mil před spracováním a po zpracování 20 mil :-) a měli jsme výborný a manžel je prý kanec a chytli se nám, takže je to asi opravdu dobrý SPG

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
3.4.13 09:00
@popina píše:
uvidíme co mi dneska řekne ségra. :nevim:

a segra je nějaká sestra či co? :-)

• Citovat
  • Upravit
popina
3.4.13 09:05
@LuciTau píše: