Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daniel2008 Tak jsem myslela, že horší počasí být nemůže a koukám, že jooo
. Ano je to tak, ať už je krásně, jinak mi z dětí doma už šlehne. Nemůžeme ven a doma je to už neba, Aný ječí a Jája věčně nachcípaná je znuděná… To mi povídej odětech, jak rostou, nedávno jsem vozila Niky v kočárku a teď jde na střední
.
@daniel2008 jo o nemocech při IUI nebo IVF mi nemluv. Já podstupovala OPU s totální chřipkou a narkozu mi dali i tak ani mluvit jsem nemohla a za dní ET a malá se chytla i přez to. ![]()
@popina ahoooj, tak už se Ti to blíží, že?? Budu na Tebe myslet v úterý. Začneš už stimulovat, asi, že? Jak se cítíš po to m Synarelu? Nějaké návaly nebo tak něco?? Já teda po té injekci Dipherellinu měla návaly, pocity horka…no prostě jako v přechodu, nic příjemného.
@snažilka1210 Ahoj, já už stimuluju. Beru Gonal dnes 5. den a zatím v pohodě ![]()
@popina už aby to bylo, začínám nervoznět, před každým telefonatem z gennetu ![]()
@LuciTau tak dneska bylo vše OK. Pěkně to roste. Najedné straně 8 foliklů a na druhé říkal, že taky dorbý
Tak nevim kolik přesně. Každopádně to je jedno. Alespoň něco. OPU prý 8. nebo 9.4.