IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
22.4.13 11:59

Ano doma jsem se snažili :) Doktor mě chtěl před 2. IUI nastimulovat tak jsme píchali injekce, vytvořilo se 7 folíků ale bohužel jen jeden vyrostl a to ne ještě tak jak by měl, tak to doktor raději odvolal.
Doufám že praskly všechny a nevytvořili se cysty.
Dneska jsem sedmej den od ovulace jiné příznaky nemám tak se to ani doma nepovedlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
22.4.13 14:21
@valda55 píše:
Ano doma jsem se snažili :) Doktor mě chtěl před 2. IUI nastimulovat tak jsme píchali injekce, vytvořilo se 7 folíků ale bohužel jen jeden vyrostl a to ne ještě tak jak by měl, tak to doktor raději odvolal.
Doufám že praskly všechny a nevytvořili se cysty.
Dneska jsem sedmej den od ovulace jiné příznaky nemám tak se to ani doma nepovedlo :-(

Na příznaky kašli. Já jsem si už zakázala sledovat příznaky. :zed:
Když jsem viděla jak mám ta prsa naběhlá, tak jsem si říkala, že to asi bude ono. Ale když teď vidím, jak jsou zase normální, tak mi je do breku. A furt se utěšuju, že to nemusí nic znamenat. Prostě jsme asi fakt bláznivé ženské :roll:

• Citovat
  • Upravit
188
22.4.13 14:29

@popina JJ tak já si to ani nemyslím že bych byla těhu raději.
Mrzí mě že nevyšlo to IUI byla by to aspoň větší šance. Ale zase si říkám že to možná něco znamená a buď se nám to podaří přirozeně a nebo IVF na které pujdem asi srpen, září.
I když před každou MS jsem hrozně nervozní a zklamaná :nevim:
Ale ty neztrácej naději a žádná z nás všech co jsme tady nesmíme ztrácet naději protože jednou se nám to povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.4.13 17:04

@popina já neměla naběhlá a bolavá prsa po ET vůbec…to přišlo až kolem 6-7tt…a do 16tt…pak to přestalo a teď zase v 30tt to začíná trochu-ale bradavky, předtím mě bolely spíše celé jakoby :D Ty prsa jsi měla naběhlé z té stimulace…to neřeš. Teď hlavně, aby jsi nedostala MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
22.4.13 18:58

@snažilka1210 ty mě vždycky tak hezky uklidňuješ. Jsi moc hodná. Zase tomu věřím :-D

• Citovat
  • Upravit
8283
22.4.13 20:10

@popina od toho tu jsme ne? ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.4.13 21:28

Ahoj holky, nevím jestli si mě pamatujete. Chodila jsem sem často pro rady a povzbuzení. Teď už mám doma holčičku Terezku. Přidávám fotky, jako motivaci pro všechny snažilky. A vězte, že se všechny dočkáte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
23.4.13 08:09

@handa30 Ahoj Hani, to víš že vzpomínáme. Malá je krásná!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
popina
23.4.13 09:23

Tak jsem už včera konečně umyla okna a hezky jsem se u toho odreagovala. Když člověk něco dělá, tak to hendka utíká líp. Dneska jdeme na filmový festival Finále. Jdeme na film Konfident. Tak jsem na to zvědavá. Asi to bude dost těžkej kus.
 http://www.csfd.cz/…2-konfident/

• Citovat
  • Upravit
8283
23.4.13 09:56

@handa30 ahoooj, to víš, že vzpomínáme, dlouho jsi se neozvala. Jak se daří, je malá hodná?? Jak jsi se zahojila po císaři?
Mě to čeká za 10týdnů, už se taky těším, ale zároveň bojím zda to vše-porod, po porodu, 6nedělí, zda to zvládnu…tak strach má asi každá.
Krásný den :kytka: @popina super, je potřeba se zaměstnat, já včera taky umyla jedno okno a balkonovky a můj mi nadal, ať to nechám…ale mě to nedá, dělám to pomaličku. Záclony teda nebudu sundávat, to je vždy na nervy, to mi pomůže můj.
Venku je zase krásně…holky, miluju jaro :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
24.4.13 21:13

@handa30 ahojky. Terezka je nádherná! A jak se vám jinak daří? Užíváš si malé? My jsme zrovna v lázních a je to tu parádní. Počasí vyšlo, příroda krásná, do toho nějaká ta procedura a navíc navařeno a já se nemusím o nic starat. Prostě pohodika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.4.13 19:36

@PavlaPir ahoj Pavli, ty jo ty se máš, normálně ti závidim, taky bych potřebovala nějaké lázně. Malá Anetka je věčně ukníkaná protože jí rostou zoubky, levej už má před proříznutim, do toho má rýmu a v noci se budí každou hodinu, tak pořád je u mě přilepená :mrgreen:. Jája ta vyžaduje pořád nějakou akci a já jsem hotová. Jo lázně, moc si to tam užívej :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.4.13 21:27

Já chci taky do lázní. Taky se budím kvůli malé každou hodinu a ráno jsem chodící mrtvola. Takže Pavli, moc si užívej krásného počasí a vydatného spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
26.4.13 07:05

@popina halooo, tak jak? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
26.4.13 08:15
@snažilka1210 píše:
@popina halooo, tak jak? :roll:

Ahoj, no ve středu ráno jsem to dostala, ve čtvrtek mi to potvrdili z krve. Takže nic se nekoná. Dneska jsem už jela do práce na kole. Tak alespoň takto zaženu chmury. Ikdyž se cítím docela v pohodě.

Jiank další měsíc se objednávám na genetiku a imunologii :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí