IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
8.3.13 08:45

@PavlaPir teda, snad se to vnovém CAR rozhýbe. Musíš dávat vědět jak to pokračuje. Jinak já se těším už mooooc. Ještě 3 týdny :-D

• Citovat
  • Upravit
1059
8.3.13 08:52

@popina doufám. Chci do soukromého, takže snad tam budou mít jiný přístup oproti fn :) Můžu se zeptat do jakého caru chodíš? To už ti uteče a brzy budeš těhulka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
8.3.13 08:57
@PavlaPir píše:
@popina doufám. Chci do soukromého, takže snad tam budou mít jiný přístup oproti fn :) Můžu se zeptat do jakého caru chodíš? To už ti uteče a brzy budeš těhulka :)

chodím do Natalartu v Plzni. To víš, že uteče. Bude to super.

• Citovat
  • Upravit
8283
8.3.13 09:02

@PavlaPir tak u nás zase spíše utíkají klienti ze soukromých CAR kvůli nezájmu o klienta, jen tahání peněz, prodlužování atd. do FN, teda u nás v Olomouci je skvělej CAR ve FN. A vše zadarmo, opravdu, odběry, vyšetření, jen 30Kč za recept a pak 12tisíc za IVF se vším všudy…takže za mě FN :palec:
Ale nevím, jaké je to v jiných městech :nevim: @popina jaktože ještě 3 týdny?? Injekci jsi už dostala ne?? Myslím tu první Diphereline

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
8.3.13 09:07

@snažilka1210 nene, stimulovat začnu až 12.3. Synarelem.

• Citovat
  • Upravit
469
8.3.13 09:44

@snažilka1210 Chtěla jsem se zeptat na FN Olomouc. Chtela jsem jezdit tam, máme to sice dál, ale chtela jsem to zkisit…JENŽE pak mne od toho kámoška dlouholetá snažilka odrazovala, že prý dlouhé čekací lhůty na vše a v čekárně prý taky na dlouho…tak nevím jaké s tím máte zkušenosti :nevim: Jinak četla jsem recenze a finančně to fakt vychází MNOHEM levněji než kdekoliv jinde, navíc i některé drahé léky měly holky proplacené, nebo s malým doplatkem :palec: Spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
8.3.13 10:01

@popina už 12? Tak to už máš za pár :) Budeš si píchat sama, nebo ti někdo bude píchat?

@snažilka1210 no vidíš, já byla u apolináře a bylo to tam hrozně neosobní :( Dr se střídali a co dr to jiný názor a já jsem z toho byla celá mimo, protože jsem nevěděla nic :(. Teď tam začala chodit kamarádka a je z toho hotová taky :(. V soukromém máš svého dr a věnuje se ti jen ten jeden. Navíc tady je to hodně neosobní. Sedíš v hlaní chodbě, kde na tebe všichni koukají a přesně vědí kam jdeš (takže koukají jak na chudáky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
8.3.13 10:09

@PavlaPir

napřed začnu se sprejem do nosu a pak píchat. Ještě nevím zdda to zvládnu sama. Je to jen takové to pero, ale stejnak. Bojím se bojím injekcí. Kdyžtak manžel bude muset :think:

• Citovat
  • Upravit
8283
8.3.13 10:21

@daniel2008 tak já můžu jen a jen doporučit. Já chodila i do uznávaného Reprofitu k dr. Machačovi a pak jsem přešla kvůli penězům a známému dr.do FN Olomouc. Teď to tam mají celé zrekonstruované, stálo je to asi5 nebo 7 milionů, to už si nepamatuji, čekárna bývala taky na chodně, ale už to schovali za dveře, takže je tam opravdu soukromí a střídají se se tam 2 doktoři, Dr. Hejtmánek a dr. Lattová…a 2 sestřičky. Mají úplně novou laboratoř, s nějakými lepšími metodami, takže opravdu mohu jen doporučit. A úspěšnost mají velice vysokou. Nám to vyšlo hned na poprvé. Co mám holky v jiných diskuzích tak jich asi 5 přešlo i ze Zlína, protože tam je nějaké divné centrum a všichni z tama utíkají. A jsou všechny moc spokojená, 4 už těhotné a to byly teda těžké případy a jedna teď čeká na KET.
A ceny ani nemluvím, opravdu vše zdarma, moc ochotní a to v Reprofitu jsem čekala taky v čekárně a střídali se tam 2 doktoři takže taky to samé.
Za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
8.3.13 10:36

@popina sprej do nosu? Tak to neznám- na co to je? To zvládneš úplně v pohodě. Já píchama menopur a ten se musí míchat- normální injekce a ampulky. A v pohodě jsem to dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
8.3.13 10:45

@PavlaPir Pavli,sprej do nosu je jen místo té první zastavující injekce :mrgreen:…pak bude Popina normálně píchat asi Gonal co jsem četla, v peru, ten se v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
8.3.13 11:04
@snažilka1210 píše:
@PavlaPir Pavli,sprej do nosu je jen místo té první zastavující injekce :mrgreen:…pak bude Popina normálně píchat asi Gonal co jsem četla, v peru, ten se v pohodě

dííky za vysvětlení. Sama se v tom ještě pořádně neorientuju. V úterý snad už budu vědět více :palec:

• Citovat
  • Upravit
1059
8.3.13 11:37

No tak to je dobrý. to by ty hormony mohly být všechny ve spreji :) Alespoň je o injekci míň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
8.3.13 11:43

@PavlaPir to jo, musela jsem se smát když se mě doktor ptal jestli chci injekce nebo sprej do nosu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1059
8.3.13 14:22

@popina to se nedivím, já bych na něj asi hooodně nechápavě koukala :) No tak alespoň budu připravená, kdyby náhodou. Já měla krátký protokol a povedlo se, ale asi každý car na to má jiný pohled :( Ale chtěla bych zase krátký :) Blbý bylo, že mi folíky nezrály najednou, ale postupně, takže tam bylo dost malých :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí